Begin met locatie-onafhankelijk leven en werken op je eigen voorwaarden in je eigen bedrijf tijdens deze bootcamp

Jaa! Het is zover: de eerste business bootcamp van Wonderlijk Werken in Europa gaat plaatsvinden van 9 tot 15 juni 2018! Op veler verzoek organiseren wij dit jaar een business bootcamp op het mooie Tenerife in Spanje. In deze bootcamp behandelen we de thema’s uit module drie van het Digital Nomad Programma. Het is alleen mogelijk om deel te nemen aan deze bootcamp als je meedoet aan het online Digital Nomad Programma.Je gaat namelijk met een draaiend bedrijf Tenerife verlaten en er is dus (heel gaaf) werk aan de winkel! De content van de bootcamp is perfect afgestemd op wat je al hebt gedaan in de online training.Waarom is deze bootcamp iets voor jou? Zeven dagen lang dagelijkse sessies, samen sparren om je digitale nomaden levensstijl vorm te geven. Face-to-face aan tafel zitten om jouw bedrijf die kickstart geven die het verdient: marketing, financiën onderweg, je website en klanten. Je kunt jezelf geen groter cadeau doen denken wij. De meest succesvolle bedrijven (zoals onder andere die van Annemarie, die van Nicole en die van Marijn) uit onze trainingen zijn op locatie gesmeed. Je komt met een goed (of nog beter) draaiend bedrijf het eiland weer af!De training vindt plaats van 9 tot 15 Juni 2018 en er zijn maximaal 12 plekken beschikbaar. Je doet als particulier al voor 1450 EUR mee. Bij deze prijs inbegrepen zit accommodatie, eten/ drinken, vervoer van en naar het vliegveld en een huurauto.Deelname aan het programma op Tenerife is voorbehouden aan mensen die nu al deelnemen aan onze online training. Als je nu denkt: vét, dat wil ik! Claim dan nu een van die plekken die nog over zijn en klik op de knop hieronder! Je kunt dan een formulier invullen om je plek te reserveren, je stroomt in bij het Digital Nomad Programma dat op 15 februari van start gaat en doet de derde module met ons op Tenerife. Wij nemen dan contact met je op om alles eens rustig door te spreken. Daarna kun je definitief beslissen of je meedoet. Je zit dus nog nergens aan vast! het gaat hard met de inschrijvingen (geopend op 23 januari), dus wacht niet te lang als je dit wilt!

JA DIT WIL IK!

Wat ga je leren & doen?

De content die je tijdens deze bootcamp voorgeschoteld krijgt, is perfect afgestemd op het werk wat je al gedaan hebt in de online training. Tijdens de bootcamp zijn er dagelijks twee sessies en werken we in kleine groepjes aan een bepaald thema dat voor jou relevant is. Op ondernemersvlak verwerk je bijvoorbeeld de feedback van je eerste klant, scherp je je versie 0.1 aanbod aan dat je in de online training maakte en pitch je dat aan ons. Je hebt in de online training een opzet gemaakt voor je eerste website. Daar gaan we een vervolg op maken. Je leert over digitale marketing, maakt een strategie voor je eerste aanbod en bereidt een eerste digitale campagne voor. Je maakt je computer verder klaar om te reizen en te ondernemen tegelijk door verschillende software programma’s te installeren en de basis van hoe daarmee te werken onder de knie te krijgen.

 

Niet alleen het bedrijfsmatige aspect komt aan bod op Tenerife, je gaat ook je eerste reisjaar ontwerpen en een skill ontwikkelingsplan voor jezelf uitzetten. Daarnaast is er ruimte voor het leren kennen van de mindset die komt kijken bij landurig nomadisch leven en de mindfulness die je daarbij nodig hebt. Lees gauw verder:

 

Reizen als digitale nomade
Tijdens het bootcamp ontwerp je je eerste reisjaar, passend bij je bedrijf en het type reiziger (of reizigersfamilie) dat je bent, denk aan een startdatum, de landen / continenten die je gaat bezoeken, de voorwaarden waarop je gaat reizen etc. Je leert over de kracht van ruilen en dealtjes ‘ritselen’ onderweg. Je bereidt je vertrek voor: huis, bezittingen, school, post, tickets.

 

Leren en ontwikkelen als digitale nomade
In het bootcamp ga je aan de slag met je skills ontwikkeling. Je bouwt een bedrijfsmatig skills ontwikkelingsprogramma voor jezelf: wat wil en zul je nog aan skills moeten ontwikkelen de komende jaren om als digitale nomade aan je verschillende projecten te werken? Van wie en waar ga je dat leren? Als je als gezin op reis gaat, ligt er een gigantisch mooie kans om je kinderen ervaringen mee te geven, waarbij je het maximale haalt uit wat er op je reisroute te zien en te doen is. Hier maak je een eerste opzet voor.

 

Mindset en mindfullness als digitale nomade
Je leert in een sessie over de mindset die je helpt langere tijd te reizen en te ondernemen: over de ups en downs van een leven onderweg en hoe je daarmee om kunt gaan. 
Je gaat wandelen met eén van de coaches over het prachtige eiland. Je zult verstelt staan wat er al lopend ter sprake komt. Leer van elkaar, stook je vuurtje op, kom tot rust. Je mag op de yogamat in sessies met Kim, maak contact met datgeen er diep van binnen zit en geef het de ruimte. 

 

Bij Kim op de yogamat? Wie is Kim? We vinden het vet om te kunnen werken met Rob en Kim van Zenerife, die een portie avontuur, bezinning en goed eten neerzetten in het programma. Verderop op deze pagina nog wat meer informatie over de coaches en later ook over gast sprekers die we hopen vast te leggen voor het programma.

 

Lijkt het je wat om mee te doen met dit bootcamp? Gebruik dan onderstaande button om je in te schrijven. Je doet dan automatisch mee aan het online Digital Nomad Programma dat op 15 februari van start gaat ter voorbereiding op de bootcamp. Je gaat namelijk met een draaiend bedrijf Tenerife verlaten en er is dus (heel gaaf) werk aan de winkel!

 

De aanmeldingen gaan hard en er zijn in totaal 12 plekken beschikbaar, waarvan er momenteel nog 4 vrij zijn. Wil je meedoen? Wacht dan niet te lang! Gebruik onderstaande button om je in te schrijven en je hoort gauw van ons. Go go go topper!

JA DIT WIL IK!

PRAKTISCHE INFORMATIE

Let op: deze 7-daagse training is alleen te boeken als onderdeel van het Digital Nomad Business Programma dat je bij ons kunt volgen. De laatste instroom datum is op 15 april.


Datum:

9 tot en met 15 juni 2018

 

Locatie:
Tenerife, Spanje

 

Deelnemers:
Maximaal 12 (nog 4 beschikbaar)

 

Dagelijkse sessies:
van 09.00 tot 12.00 en van 16.30 tot 18.30 plus huiswerk opdrachten. (tijden zijn flexibel)

 

Ter voorbereiding:
3 maanden online module 1 en 2

 

Na afloop:
Je ontvangt digitale exemplaren van het volledige trainingsmateriaal, 1-op-1 followup via Skype, lidmaatschap van besloten Facebook groep en toegang tot gespecialiseerde mentoren is onderdeel van het follow up programma. 3 maanden lang staan we je bij via internet en kun je bij ons terecht met al je ondernemersvragen, we noemen dat 4 uur per maand business development support en kun je als extra pakket bij ons aanvragen.

PRIJS

HUIDIGE DEELNEMERS AAN ONS ONLINE PROGRAMMA:
Particulier: €1450,-
Zakelijk €1750,- (excl. btw)

 

VOOR NIEUWE DEELNEMERS AAN ONS ONLINE PROGRAMMA
Particulier €2150,-

Zakelijk / ZZP €2550,- (excl. btw)
Via je werkgever: vanaf  €3450,- (excl. btw)

Inclusief:
– Vier maanden intensieve voorbereiding in ons online Digital Nomad Programma voor nieuwe deelnemers
– Accommodatie (7 nachten)
– Huurauto (7 dagen)
– Eten & Drinken (non-alcohol) (7 dagen)
– Intensieve 1-op-1 begeleiding door Steven, Diana, Rob & Kim

Exclusief:
– Vliegtickets (maar we helpen je uiteraard bij het vinden van een goede deal)

JA DIT WIL IK!

LOCATIE

Abades, Tenerife

Abades is een klein en knus dorpje met een ruige kustlijn op Tenerife. Naast enkele gezellige barretjes en restaurants heeft het een beschut zandstrand, waar je ook prachtig kan snorkelen en duiken. In juni ligt de temperatuur tussen de 20 a 25 graden, schijnt vrijwel constant de zon en is de watertemperatuur een heerlijke 22 graden! Een mooie, rustige plek als ideale basis voor deze training.

OUTPLACEMENT/ REÏNTEGRATIE VIA WERKGEVER

Als jíj het mocht zeggen, zou je dan wel vanuit je baan willen gaan ondernemen? Lees dan zeker even verder en neem contact met ons op want het Digital Nomad Business Programma (en dus het 7 daagse event in Spanje) kan gevolgd worden als outplacement of reïntegratie traject vanuit je werkgever. Het doel hiervan is je in 6 tot 12 maanden te begeleiden van een baan naar een eigen bedrijf met betalende klanten, zodat jij op jouw voorwaarden deel kan nemen aan de arbeidsmarkt. Lees het verhaal van Annemarie die in 2017 meedeed in een outplacement / persoonlijk ontwikkelingstraject. Werkgevers laten ons weten hier veel belangstelling voor te hebben. We hebben hier ook een speciale brochure voor. Wil je deze brochure samen met een prijsindicatie ontvangen? Prijzen beginnen bij 4450 EUR afhankelijk van je wensen en de duur van het traject. Klik op onderstaande button om contact op te nemen.

Aanvragen

Leer van vier ervaren digitale ondernemers

Diana Vermeij

Diana is een wat rustigere persoon, die goed kan luisteren. Je zult zelf aan het woord zijn als je haar opzoekt en ze zal je verrassen met haar vragen. Ze weet veel van de transitie die je doormaakt als je van een baan bij een werkgever naar ondernemerschap gaat. Hoe je thuis uitlegt dat je van het gebaande pad af stapt en daarmee je kinderen ook. Ze weet veel over het web, online marketing, interactie en conversie op websites en helpt je met het bouwen ervan. Ze weet veel over reizen met een gezin, reisplanning, financiën op reis, slimme bedrijfsadministratie en belastingen.

Steven Zwerink

Steven is een business (startup) coach pur sang en houdt van lol maken en problemen oplossen. Hij weet veel van de mindset die nodig is om te gaan (reizend) ondernemen en laat je gegarandeerd anders kijken naar concepten als tijd, geld, werk en bezit. Steven is bovendien een kei in het technische aspect van websites bouwen, online marketing, fotografie en video. Hij zet je geheid op scherp en geeft je gerust een schop onder je kont als je dat nodig hebt. Hij heeft een goed luisterend oor en kan je de juiste vragen op het juiste moment stellen.

Robbert Jan Sparreboom

Rob zijn grootste passie is persoonlijke ontwikkeling; door met kleine stappen continue je comfort zone te vergroten. Balans is hierbij erg belangrijk en om die reden zal hij je helpen om alle aspecten van je leven mee te nemen in je keuzes & overwegingen. Daarnaast zet hij al zijn skills opgedaan als bedrijfseconoom, financieel adviseur en momenteel (online) ondernemer & coach in om jou te helpen je dromen te verwezenlijken.

Kim Lanjouw

Kim is een succesvolle freelance marketingguru werkend voor Nederlandse bedrijven vanuit waar zij maar wil op de wereld. Niet alleen kan zij jou als geen ander laten nadenken over of je ideeën in lijn zijn met jouw visie en waarden en hoe je jouw business zou moeten positioneren. Ook zal ze je aandacht vragen voor de balans met alle andere belangrijke zaken van je leven:  gezondheid, persoonlijke ontwikkeling, idealen, familie en plezier. Zelf wordt ze erg enthousiast van gezond & lekker koken en Yin Yoga, dus zal zij dit onderdeel tijdens de training met veel plezier verzorgen.

Klaar om naar Tenerife te komen? Begin dan op 15 februari met ons Digital Nomad Programma!