Locatie-onafhankelijk werken aan projecten die je gaaf vindt, terwijl je de wereld over reist.

Is dat zinnetje hierboven pats boem raak? Dan lonkt jouw avontuur! Zoek je naar een manier om te werken onafhankelijk van locatie? Wil je eindelijk weer eens gaan doen waar je hart sneller van gaat kloppen? Weet je niet zo goed hoe dan? Dan ben je hier aan het goede adres. Het gaat je erom dat je onafhankelijk van locatie kan werken en belangrijker nog: aan iets waar je hart een sprongetje van maakt! In je ideale dag, zie je jezelf al zitten op een exotische locatie in de schaduw met je computer, sippend aan een goede koffie of lekker cocktailtje terwijl je je mail checkt. Of juist vanuit Nederland maar dan ergens lekker in een cafeetje of op het terras van je favoriete strandtent. Je zoekt naar een manier om geld te verdienen terwijl je onderweg bent, of naar een manier om te reizen met je bestaande bedrijf. Wellicht heb je een bedrijf en wil je je levensstijl mobiel maken: een paar maanden reizen, een paar maanden werken. Of misschien heb je wel helemaal geen idee wat je eigenlijk wilt doen en ben je nieuwsgierig naar dat cadeau wat in jou zit en hoe je dat onafhankelijk van locatie tot een bedrijf kunt maken. Kom het allemaal leren en ontdekken tijdens de Digital Nomad Series (ook als je niet zo digitaal bent;)).

Leer van twee ervaren digitale nomaden

De vragen die in deze training aan bod komen, zijn precies de vragen die ons gesteld werden in 2012 alweer, door wereldreizigers-in-spé die ook onafhankelijk van locatie wilden gaan werken. We waren zelf een aantal maanden als digitale nomaden op pad en het lukte om locatie onafhankelijk in ons levensonderhoud te voorzien. Zoveel vragen over dit thema kwamen binnen via de email, dat we besloten een blog te beginnen. Zo is Wonderlijk Werken gestart. Wij leiden, bijna vijf jaar na vertrek, nog steeds een nomadisch, reizend bestaan. In deze training delen we alle opgedane kennis over hoe je zo’n levensstijl van A tot Z voor jezelf organiseert. Wij houden van persoonlijk contact met diepgang en zo’n trainingsstijl kun je ook van ons verwachten. Een luisterend oor naast een portie eerlijke feedback op je ideeën. Een meedenkende creatief naast een business startup expert. Maar vooral herkenning van je droom en het feit dat je niets hoeft uit te leggen of te verantwoorden, zul je bij ons in de training terugvinden. Wij kijken er naar uit jou te ontmoeten en mee te bouwen aan die grote droom van jou!

Wat ga je leren & doen?

Met hulp van onze eigen ervaring als zelfstandig ondernemers, full-time reizigers en ervaren coaches bereid deze training je voor op een bestaan als reizend ondernemer. Tijdens deze trainingsdagen leer je:

– Wat reizend ondernemerschap is en welke vormen goed werken;
– Wat voor soort reiziger je bent en welke vorm van reizend ondernemen bij jou past:
– Wanneer jouw reis een succes is;
– Hoe een ideale dag in jouw reizende leven eruit ziet;
– Groot dromen met je bucketlist als reizende ondernemer;
– Welke mindset je nodig hebt om reizend te ondernemen:
– Welke passies en skills je hebt en kijk of je er reizend mee kunt ondernemen;
– Bestaande en nieuwe skills te combineren;
– Een manier te vinden om geld te verdienen terwijl je reist;
– Het Business Model Canvas invullen voor je idee en feedback hierop;
– Welke Digital Nomad bestemmingen er zijn en ideeën voor je route;
– Hoe je voor te bereiden op vertrek: financiën, budget, spullen en bezit, klanten en relaties, communicatie en nog veel meer;
– Toegang tot een besloten Facebook groep voor Wonderlijk Werkers en reizende ondernemers.

PRAKTISCHE INFORMATIE


Datum:

10 & 11 juni + 1 & 2 juli 2017

 

Locatie:
Enschede

 

Programma:
Vier intensieve trainingsdagen met het thema locatie-onafhankelijk leven en ondernemen, inspirerende presentaties, workshops met specifieke opdrachten en 1-op-1 gesprekken, maatwerk voor jouw situatie;

 

Catering:
Lekkere zelfgemaakte lunch, versnaperingen en drankjes;

 

Facilitatie:
Diana Vermeij en Steven Zwerink, gast presentaties plus een extra coach met veel ervaring! Veel persoonlijke aandacht en 1-op-1 tijd.

 

Na afloop: 
Digitale exemplaren van het complete trainingsmateriaal, lidmaatschap van besloten Facebook groep en toegang tot gespecialiseerde mentoren.

PRIJS

Particulier € 549,- (incl. btw)
Zakelijk €749,- (excl. btw)
Werkgever €949,- (excl. btw)

 

Studeer je nog? Zit je nog op school? Zit je in de WW of WAJONG? Je krijgt bij Wonderlijk Werken altijd 15% korting! Dit kun je aangeven in het boekingsformulier.

 

Het is mogelijk om in delen te betalen.

 

Zoek je nog een andere optie of heb je een vraag? Mail ons gerust!

MEER INFORMATIE OVER ONS

STEVEN & DIANA BIJ NOSOP3

ONS REISBLOG

steven-zwerink-diana-vermeij-digitale-nomaden-reizen-ondernemen-wonderlijk-werken

WONDERLIJK WERKEN BIJ BNR

OVERZICHT VAN DE TRAININGSDAGEN IN DE DIGITAL NOMAD SERIES

Hieronder vind je een overzicht van de inhoud van de trainingsdagen, een beschrijving van de leerdoelen en de output van het programma. Zo krijg je hopelijk een goed beeld van de training en wat je te wachten staat. Deze trainingsdagen zijn niet los van elkaar te boeken. Heb je vragen over het programma? Mail ons dan gerust!

KICK OFF: ZATERDAG
Tijdens deze eerste trainingsdag leer je ons en andere deelnemers beter kennen. We inspireren je met verhalen van 4 jaar ‘on the road‘ als digitale nomaden, delen onze geleerde lessen, tips om te starten en manieren om in je levensonderhoud te voorzien onderweg. We laten je even stilstaan bij je levenssituatie nu. Hoe ben je daar gekomen? Met welke aannames en verwachtingen? We hebben het over geld, tijd en werk. Waar verlang je eigenlijk naar als je mocht kiezen? Samen breken we wat heilige huisjes af en leggen het fundament voor een ander soort richting in je leven. Je denkt na over de ideale dag in je leven en hoe je dat voor jezelf dichterbij gaat brengen.

Digital Nomad Series | Wonderlijk Werken

ZONDAG: DIGITAL NOMAD LIFESTYLE DESIGN CANVAS
Deze zondag bouwen we verder aan je fundament. Deze dag staat in het teken van groots dromen. Je gaat op heuse droomontdekking en jezelf uitdagen echt groots te denken. Je stapt buiten je bekende kaders en we gaan dieper in op wat je zou gaan doen als geld er niet toe deed. Als je daar dan straks onder die palmbomen zit, en je mag kiezen waar je aan gaat werken, wat gaat dat dan zijn? Suf werk waar je geen energie van krijgt is tenslotte net zo zaaddodend onder een palmboom als op de Zuidas. Jij mag het bepalen: het is jouw leven. In een creatieve workshop pakken we je grootse dromen bij hun nekvel en introduceren een manier om aan de gang te gaan en te ontdekken of het dat dan echt wel is: je gaat experimenteren!

ZATERDAG: VORMGEVEN AAN JE IDEE
Deze dag gaat het over waarom je wilt gaan doen wat je in het vorige weekend hebt bedacht. Hoe krijg je daar mensen in mee? Hoe zorg je dat je mensen vindt die geloven wat jij gelooft? Hoe bereik je hen al reizend van land naar land hopt of als je van strandtent naar favoriet cafeetje gaat? We gaan aan de slag met het opzetten van jouw aanbod en hoe je daar geld mee kunt verdienen. Voor ieder idee is een business model te vinden en dat gaan we vandaag doen!

– Wat is jouw waardepropositie?
– Wie zijn je klanten?
– Hoe bereik je hen op reis?
– Welke kosten ga je maken?
– Wat worden je kernactiviteiten?

Digital Nomad Series | Wonderlijk Werken

ZONDAG: CONCREET NAAR LOCATIE ONAFHANKELIJK WERKEN
De bedoeling is dat je de maandag na deze training direct kan starten met je bedrijf. Dat je voldoende vertrouwen erin hebt om stapjes te gaan zetten. We geven je de laaste dag de handvaten om dit te gaan doen. We hebben het over het belang van dingen kunnen ritselen en regelen als digitale nomade. We gaan aan de gang met alle praktische zaken die je moet voorbereiden en regelen als je voor langere tijd naar het buitenland vertrekt. We besteden tijd aan de mindset en karaktereigenschappen die handig zijn als je werkt en reist tegelijk. Ook leer je deze dag je verhaal te pitchen. Iets wat je dagelijks gaat doen als je eenmaal onderweg bent. Je gaat naar huis met een ‘minimum viable product‘ en vijf opdrachten om je leven als digitale nomade te starten. Je maandag zal nooit meer hetzelfde zijn, dat is zeker!

Digital Nomad Series | Wonderlijk Werken

ZIJ GINGEN JE VOOR

Annemarie-Konijn-Digital-Nomad-Cruise-1

“‘Begin 2015, kwam ik in contact met Steven & Diana en begon ik met de cursus Reizen & Ondernemen. We hebben daar zoveel besproken, maar ik had nooit kunnen bedenken hoe alles zou uitpakken. Dat ik nu daadwerkelijk als digital nomad leef en een succesvolle startup run. Dat ik morgen op Copacabana beach in Rio de champagne ontkurk en proost op een ongelooflijk fantastisch jaar. Echt elke dag denk ik wel een paar keer “is this for real?”. En ja dat is het. Ik ben volkomen happy. Dus voor iedereen die nog aan het begin van dit hele traject staat, wil ik mijn verhaal delen en hopelijk inspireer ik jullie ermee om je passie te volgen. Just go for it!”

Annemarie Konijn | ikwilmeerreizen.nl

Jaap van den Berg Foodnomad.nl

In maart van 2016 heb ik de digital nomad series gevolgd, ik zocht naar inspiratie voor mijn plannen om in de herfst van dit jaar reizend te gaan ondernemen. In 2013 heb ik al eens ontslag genomen om te gaan reizen voor mijn blog, FoodNomad, echter toen voor slechts 8 weken. Om wat meer praktische tips te krijgen heb ik deze training geboekt. Echter de training heeft mij veel meer gebracht dan dat. Het eerste weekend is heel goed voor het creëren van bewustwording over waar je staat en waar je heen wilt. Daarnaast voelt het samenzijn met gelijkdenkenden als een warm welkom. Na een weekend ontploft je hoofd van ideeën en sta je te spinnen op je benen, ondertussen heb ik een vlucht geboekt en vertrek ik in september voor onbepaalde tijd naar het buitenland, te beginnen in Bali. Bezig zijn met dat waar ik aan wil werken!’
Jaap van den Berg | www.foodnomad.nl

SCHRIJF JE NU IN VOOR DE DIGITAL NOMAD SERIES

nog 5 plaatsen beschikbaar

Ben je klaar voor locatie-onafhankelijk werken aan projecten die je gaaf vindt, terwijl je de wereld over reist?

Ja! Ik wil leven als digitale nomade!

Voornaam(*)

Achternaam(*)

Je email adres (*)

Welke training wil je bijwonen? (*)

Kom je met je (reis) partner? Indien ja, vul zijn of haar email adres in.

Kom je in aanmerking voor 15% korting? (*)

Wat is je telefoonnummer?

Wat is je leeftijd?

Beschrijf jezelf in een paar zinnen:

Wat hoop je uit de Digital Nomad Series te halen?

Wie betaalt je deelname?

Heb je een kortingscode?

Wil je een factuur? Zo ja wat zijn je factuurgegevens?

KUN JE NIET DEELNEMEN AAN DE DIGITAL NOMAD SERIES MAAR WIL JE WEL AAN DE SLAG? BEKIJK ONZE ONLINE TRAINING REIZEN & ONDERNEMEN

ONLINE TRAINING REIZEN & ONDERNEMEN

ONLINE TRAINING REIZEN & ONDERNEMEN

VORIGE EDITIES

Nog stééds aan het scrollen? 🙂 Neem eens contact op met ons!