ONLINE TRAINING VOLG JE HART

Omdat het leven te kort is om niet naar je hart te luisteren

Online Training Volg je Hart van Wonderlijk Werken
JE HART VOLGEN EN HET JOUW PERSOONLIJKE GELUK ONTDEKKEN

Zou je ook wel werk willen waar je ‘s morgens voor uit bed springt met een grote glimlach op je gezicht omdat je weer mag? Werk waar je voldoening uit haalt? Leven en werken op jouw voorwaarden? Vaak bestaat deze droombaan of dit droomleven nog niet en moet je ze zelf creëren! Deze zes-weekse online training is erop gericht jouw droomwerk uit je hart naar boven te halen. We helpen je de eerste stappen zetten naar het daadwerkelijk omvormen van je leven naar een levensstijl waarin je werkt en leeft vanuit je hart en je passie en talenten de boventoon voeren!

WAT KUN JE VERWACHTEN?

In deze training leer je om je hart te volgen. En door de mix van coachingsgesprekken via Skype en tien unieke trainingsemails vol met inspiratie, inzichten, video’s, boeken om te lezen en doe je wekelijks één of twee opdrachten. Wil je er wat langer over doen? Dat kan! De training gaat op jouw tempo. Geen gehaast, dat is er al genoeg in het leven.

De online training Volg je Hart is erop gericht je met het volgende te helpen:

Helderheid: Krijg helder wat je wilt (en wat je wilt veranderen)
Zelfvertrouwen: Werk aan en overwin hetgeen je tegenhoudt
Expertise: Leun op onze inzichten, expertise en ideeën hoe geld te verdienen met je passie
Ondersteuning: Word onderdeel van de groep Wonderlijk Werkers waarin men elkaar inspireert en zorgt voor een stok achter de deur
Momentum: Kom uit de ideeën (je hoofd) en in de actie modus.

Online training Volg je Hart van Wonderlijk Werken

geef je leven opnieuw vorm tijdens deze training

Online Training Volg je Hart van Wonderlijk Werken

de grote droom van diana waargemaakt: rondreizen in een VW bus

HOE WERKT DE TRAINING?

Wij hebben deze training gemaakt op basis van onze eigen ervaringen en de ervaring van het werken met al meer dan veertig mensen. Wij zelf gingen je voor in de omschakeling van een corporate carrière bij een groot bedrijf naar zelfstandig ondernemerschap naar die van digital nomad onder de palmbomen. Het volgen van ons hart stond in deze hele omschakeling centraal. We hebben al deze ervaringen, voorbereidingen en inzichten verweven tot een gave cursus die je veel plezier, inzichten en resultaat gaat bezorgen!

Als deelnemer krijg je:

– 11 inspirerende emails vol met ervaringsverhalen, inspirerende videos, slimme leestips en prikkelende opdrachten
– 3 Skypegesprekken van een uur met Steven & Diana (extra Skype gesprekken bij te boeken voor 25 EURO per gesprek van een uur)
– Na afloop van de training krijg je toegang tot onze besloten facebookgroep. Deze groep zit vol met mensen die dezelfde training hebben doorlopen en nu gave dingen aan het doen zijn. Kortom een warm bad na afloop:)
– Onze persoonlijke aandacht en toewijding bij jouw reis naar een levensstijl waarin je werkt en leeft op jouw voorwaarden.

Schrijf je in en begin direct! Kosten zijn slechts 98,50 EUR (exc. btw) en je ontvangt vandaag nog je eerste trainingsemail en een uitnodig om kennis te maken met ons:) Wil je ons eerst nog wat vragen? Mail ons dan gerust!

Online Training Volg je Hart van Wonderlijk Werken

Volg je hart: een creatieve en vernieuwende training

SCHRIJF JE HIER IN EN BEGIN VANDAAG NOG!

[mc4wp_form id=”18025″]

Na 15 jaar ga ik weer dat doen wat mijn hart me ingeeft......ik ben jullie echt super dankbaar voor de top training'
Jojanneke
Jullie stellen eindelijk de vragen die ze me op school hadden moeten stellen, dankjulliewel!!'
Lieselotte