Voor (on)bepaalde tijd wereldreizen met kinderen

Als je eenmaal kinderen hebt kun je het reizen wel vergeten, toch? Ze moeten naar school, hebben vriendjes en vriendinnetjes en hoe regel je dat in hemelsnaam met je huis? Dit zijn zomaar een paar vragen die ons veel gesteld worden en die we, samen met nog vele andere onderwerpen, tijdens deze dag gaan beantwoorden. Wij zullen vertellen over onze zoektocht naar een goede vorm van onderwijs voor onze dochter die bij haar en bij ons past, terwijl we de wereld over reizen. Er zijn gastpresentaties van verschillende ouders die deze problemen elk op hun eigen manier getackeld hebben. Ze reisden van Australië en Afrika tot de VS en elk vonden ze hun eigen weg. Kom langs en laat je inspireren voor je eigen plannen en maak de wereld de speeltuin voor je kinderen.

Wij zijn Steven en Diana en reizen al meer dan vijf jaar de wereld over en sinds anderhalf jaar doen we dat ook met ons dochtertje Isa. We hebben veel geleerd over de onzekerheid, de vragen en het regeltjesdoolhof dat wereldreizen met of zonder kinderen met zich meebrengt. Ondanks dat we heel veel kennis vergaard hebben zitten we ook nog met heel veel vragen. Samen met de deelnemers aan deze dag gaan we opzoek naar antwoorden, oplossingen en handvatten voor de ouders die langere tijd (willen) reizen met hun kinderen.

Tijdens deze dag geven wij en andere gepassioneerde reizigers met kinderen verschillende korte presentaties en interactieve sessie over onderwerpen die relevant zijn voor (on)bepaalde tijd wereldreizen met kinderen. Het doel is om elkaar te inspireren met reiservaringen en te leren van elkaars keuzes en ervaringen. Thema’s die aan bod zullen komen zijn o.a.:

  • scholing
  • wet en regelgeving
  • financiën
  • mindset
  • praktische benodigdheden
  • voor- en nadelen van reizen met kinderen
  • en nog veel meer

WIE SPREKEN ER?

Ruben-Cathelijne-3

Cat & Ruben

MET HET HELE GEZIN DE AUSTRALISCHE OUTBACK IN: HOMESCHOOLEN EN ONDERNEMEN ONDERWEG

In maart 2016 hebben wij ons huis, het gros van onze spullen en studio opgedoekt en zijn wij gaan leven vanuit onze caravan. Inmiddels hebben wij meer dan een jaar lang rondgetrokken, gehomeschooled en hebben wij een volledig rond(je) Australia erop zitten. Is het niet zielig voor de kinderen om ze uit hun omgeving en bij hun vriendjes weg te halen? Kan het geen kwaad ze van school te halen? Lopen ze dan niet achter als je weer terug komt (ALS je weer terug komt). Hoe weet je wat je ze moet leren dan? Is het niet lastig met z’n allen in zo’n kleine ruimte wonen?Allemaal vragen die wij, wellicht wel, wekelijks krijgen. We beantwoorden ze graag tijdens deze dag.

diana-isa

Diana

Diana is een kei in creatief oplossingen vinden in het regeldoolhof van belastingen, verzekeringen en leerplicht. Ze zal vertellen hoe zij door slim kijken en kiezen haar leven en dat van haar dochter inricht. Ze heeft praktische tips en zal je inspireren anders naar beren op de weg te kijken.

steven-zwerink-digital-nomad

Steven

Steven zal deze dag faciliteren en ervoor zorgen dat alle belangrijke onderwerpen aan bod komen. Ook zal hij een korte presentatie geven over de kracht en lol van problemen oplossen, zowel op reis als daar buiten.

4-urige-werkdag

Jij?

Heb jij ervaring opgedaan als reizende ouder / familie met kinderen? Is er een bepaald onderwerp waar je echt wat over wilt komen vertellen? Meld je aan en vermeld bij je aanmelding waarover je wilt komen vertellen en wij zorgen dat het erin past.

IK KOM OOK!

“De kennis van vijf jaar wereldreizen en ondernemen (met kindje) beschikbaar voor jou tijdens dit event! “

 

Diana en Steven – dat stel van Wonderlijk Werken

INSCHRIJVEN & PRAKTISCHE INFORMATIE

DEZE EDITIE IS UITVERKOCHT. MELD JE AAN OM OP DE HOOGTE TE BLIJVEN VOOR DE VOLGENDE EDITIE

DATUM: 20 MEI
TIJD: 10.00 – 17.00
PRIJS: €49,- per persoon, 80 euro per stel (kinderen inbegrepen)
DEELNEMERS: 25
LOCATIE: Enschede
Koffie, thee, fris en lunch inbegrepen

Wij garanderen dat je deze dag een hele hoop inspiratie, tips, trucs en tools aangereikt krijgt om jouw plannen van reizen met kinderen en wellicht ook ondernemen een flinke boost te geven. Wacht dus niet langer en schrijf je in via onderstaand formulier. Na het voldoen van de betaling krijg je van ons een mail met alle details van de dag.

Voornaam(*)

Achternaam(*)

Je email adres (*)

Wat is je telefoonnummer?

Wat is je leeftijd?

Wat hoop je uit deze dag te halen?

Met hoeveel personen kom je?
Ik kom alleenIk kom met mijn partnerIk kom met partner en kinderenIk kom met mijn kinderen

Kom je met kinderen? Zo ja hoeveel en in welke leeftijd?

Wil je zelf wat vertellen / presenteren? Zo, ja welk onderwerp?

Hoe heb je ons gevonden?

Wil je een factuur? Zo ja wat zijn je factuurgegevens?