Kiezen voor jezelf tijdens de Wonderlijke Weekenden

Je dagen zouden er heel anders uit kunnen zien. Je zit eigenlijk niet meer zo goed op je plek. En ook niet zo lekker in je vel. Eigenlijk wil je die knoop wel een keer doorhakken, maar je weet niet zo goed wat dan wel. Wat je wel weet is dat je wilt kiezen voor werk waar je blij van wordt. Voor mensen die je stimuleren en het beste in je naar boven halen. Je wilt het heft in eigen handen nemen. Leren kiezen voor jouw eigen voorwaarden.

 

Het komt allemaal aan de orde tijdens de Wonderlijke Weekenden. Eerdere deelnemers namen ontslag, bedachten (en kregen!) hun eigen droombaan, klommen na jaren uit de WW, realiseerde een nieuw bedrijf dat wél kon met een beperking. Ze zetten zichzelf voor het eerst in hun leven vooraan. Met alle gevolgen van dien.

 

Wij geloven dat iedereen een cadeau te geven heeft aan de wereld en zichzelf en tijdens deze training geef je vorm aan dat cadeau. Het gaat niet van de een op de andere dag, maar geef jezelf de kans het anders te gaan doen. We helpen je met het zetten van de eerste stappen. Kom meedoen in mei en juni 2017!

TIJDENS DEZE TRAINING…

Weet-je-stiekem-wel....web

.. mag je terug naar de tekentafel. Er ligt een leeg vel op de tafel en jij mag helemaal zelf bepalen hoe je dagen eruit komen te zien. Het lijkt zo voor de hand liggend: dat doen we toch allemaal, zelf bepalen hoe onze dagen eruit zien? Was het maar zo. Allemaal rollen we er soort van in. Werk, relatie, leven. We kiezen zonder dat we er bewust voor kozen.

Reizende ondernemers Diana Vermeij en Steven Zwerink inspireren je net even dat stapje verder te gaan. Onmisbare (gast)presentaties, Wonderlijke Werkers delen hun persoonlijke veranderverhalen, iedere dag gave workshops om zelf aan de slag te gaan, 1-op-1 coaching sessies voor feedback en een sterke praktische startup training om het echt te gaan doen. Wat je droom ook is: hier maak je een klinkende start!

Voor wie zijn de Wonderlijke Weekenden?

JIJ BENT.. ..klaar met je huidige baan of levensstijl, toe aan een leven dat een keer om jou draait, klaar om je hart te gaan volgen. Je hebt het gevoel dat je een beetje vast zit in je huidige baan of misschien wel in je leven. Misschien zit je in de ww of ben je net ontslagen. Misschien wil je dolgraag ontslag nemen. Je hebt het plan opgevat actie te ondernemen om een ander leven voor jezelf te gaan creëren, die droom achterna te gaan, maar je weet nog niet zo goed wat en hoe dan.

Voor wie is de Wonderlijke Werkweek/ Weekend Series?

JIJ GELOOFT.. ..in een leven waarin je van het gebaande pad af mag, waarin je zelf mag kiezen waar je aan werkt en op je eigen kompas kunt varen. Jouw droomleven bestaat nog niet, je wilt het zelf realiseren rondom jouw talenten en jouw passies!

PRAKTISCHE INFORMATIE

Datum:
10/11 juni + 1/2 juli 2017;

 

Locatie:
Happy Workspace, Enschede

 

Programma:
Vier intensieve trainingsdagen, inspirerende presentaties, workshops met specifieke opdrachten en 1-op-1 gesprekken, maatwerk voor jouw situatie;

 

Catering:
Lekkere zelfgemaakte lunch, versnaperingen en drankjes;

 

Facilitatie:
Diana Vermeij en Steven Zwerink, gast presentaties plus een extra coach met veel ervaring! Veel persoonlijke aandacht en 1-op-1 tijd.

 

Na afloop: 
Digitale exemplaren van het complete trainingsmateriaal, lidmaatschap van besloten Facebook groep en toegang tot gespecialiseerde mentoren.

PRIJS
Particulier € 449,-
Zakelijk € 649,- (inc. btw)
Werkgever € 1099,- (inc. btw)

Studeer je nog? Zit je nog op school? Zit je in de WW of WAJONG? Je krijgt bij Wonderlijk Werken altijd 15% korting! Dit kun je aangeven in het boekingsformulier.

Het is mogelijk om in delen te betalen.
Zoek je nog een andere optie of heb je een vraag? Mail ons gerust!

MEER INFORMATIE OVER ONS

STEVEN & DIANA BIJ NOSOP3

ONS REISBLOG

OVERZICHT VAN DE TRAININGSDAGEN

Hieronder vind je een overzicht van de inhoud van de trainingsdagen, een beschrijving van de leerdoelen en de output van het programma. Zo krijg je hopelijk een goed beeld van de training en wat je te wachten staat. Heb je vragen over het programma? Mail ons dan gerust!

DEEL1: STILSTAAN EN BEWUSTWORDEN
Tijdens deze eerste twee trainingsdagen leer je ons en andere deelnemers beter kennen. We staan stil bij je levenssituatie nu, waarom je dat leven niet meer wilt en welke keuzes je gebracht hebben waar je nu bent. In die context hebben we het over geld, tijd en werk. Je kijkt eens naar een huidige dag in je leven, je denkt na over de ideale dag in je leven en hoe je dat voor jezelf dichterbij gaat brengen. Je denkt na over wat je wilt achterlaten, waar je voor gekend wilt zijn in je leven. Een goede basis leg je hier voor de grote veranderingen die je wilt gaan maken na deze training.

Wonderlijk Werken - Stilstaan & Bewustworden

Deel 2: DROMEN & BEDENKEN

De wereld ligt aan je voeten, alles kan! Wat zou je gaan doen als je nog maar een jaar te leven had? Als geld er niet toe deed? Als je je leven over mocht doen? Dit zijn de vragen die tijdens deze stap van dromen en bedenken de leidraad vormen. Wij stellen je de vragen die niemand je meer stelt in deze tijd.

Er is niks lekkerders dan je verliezen in dromen. Dromen over wat je gaat doen als je eenmaal weg bent. Wat zijn dingen die je altijd al hebt willen zien of meemaken? Dingen die jouw land van bestemming uniek maken. Wat wil je nog leren? Wat wil je teruggeven aan de plek(ken) waar je naartoe reist? We laten je groots dromen alsof je weer kind bent en je bedenken wat je eigenlijk echt wilt. De tijd gaat snel, toch?

Deel 3: ONTDEKKEN & EXPERIMENTEREN

Onderschat niet de kracht van experimenteren. Je ontdekt waar je hart sneller van gaat kloppen en waarvan niet. Je gaat uit je comfort zone en wij helpen je de kracht te vinden, de talenten te ontdekken en de skills te ontwikkelen om jouw nieuwe levensstijl vorm te geven. In dit deel van het programma doen we dingen die je waarschijnlijk nog nooit eerder deed en daar verklappen we nog lekker niks over :-). We maken in deze dagen tevens de stap naar ondernemen en behandelen vragen als: hoe maak ik slimme combinaties tussen bestaande skills die ik heb en nieuwe skills die ik ga leren? Hoe verdien ik daar geld mee? In die context behandelen we een eigen model: de ondernemersboom. Je leert in je levensonderhoud voorzien door meerdere projecten, oftewel ‘appels‘ in je boom te hangen en die te laten groeien. Hier ga je mee experimenteren en je vindt je eerste betalende klant. 

Deel 4: KIEZEN & DOEN

Kiezen en doen! Daar draait het om in de laatste fase van een leven ontwerpen op jouw eigen voorwaarden. In de laatste dagen gaan we samen het (bedrijfs)plan voor je nieuwe levensstijl vormgeven en alvast in kleine stapjes uitvoeren. Je zet de eerste stappen zodat je bij terugkomst in Nederland, als je al terug gaat, direct verder kunt met jouw nieuwe plannen. Een business model, een website, een merknaam, een crowdfundcampagne…. in deze fase kan alles en als we genoeg tijd hebben maken we het concreet en realiseren we het samen. 

Schrijf je nu in!

En ontvang 15% vroege vogel korting (niet geldig in combinatie met andere kortingen)

Voornaam(*)

Achternaam(*)

Je email adres (*)

Welke training wil je bijwonen? (*)

Kom je met je partner? (*). Indien ja, vul zijn of haar email adres in.

Kom je in aanmerking voor 25% korting? (*)

Wat is je huisadres?

Wat is je telefoonnummer?

Wat is je leeftijd?

Beschrijf jezelf in een paar zinnen:

Wat hoop je uit de Wonderlijke Weekenden te halen?

Hoe heb je ons gevonden?

Wat is het laatste boek dat je hebt gelezen?

Wie betaalt je deelname?

Wil je een factuur? Zo ja wat zijn je factuurgegevens?