BUILT FOR YOU
1-OP-1 TRAJECT

Zie je op tegen de technische kanten van een leven als digital nomad? Gun jezelf ons premium 1-op-1 traject ‘Built for You’. Dan hoef je niks technisch zelf te doen. 

Dit traject is voor ondernemers in spé die niet zo digitaal vaardig zijn maar toch als digital nomad willen werken en reizen. Ook zeer geschikt als je gewoon leegloopt op het zelf aanleren van de technische skills en het gewoon niet wílt leren. Dat is geen probleem! En niks om je voor te schamen. Tijdens dit traject bouw ik het en ontwikkelen we de inhoud samen. Hoe vet is dat? Dé leukste manier van samenwerken vinden wij.

 

In het tweede kwartaal van 2023 (april) openen de deuren van dit 1-op-1 programma weer. Het lijkt me hartstikke leuk je te spreken, boek iets in en dan vertel ik je alles over dit mooie programma.

RAAK JE GEFRUSTREERD DOOR TECHNIEK DIE NIET WERKT? BEGIN JE TE ZWETEN ALS JE ERGENS MOET INLOGGEN EN ER WEER EEN FOUTMELDING VERSCHIJNT? VERLANG JE NAAR FOCUS OP DE INHOUD?  

  • Je wilt je kunnen concentreren op datgeen waar jij goed in bent. Alles uitdenken, de marketing bedenken, het concept opzetten. Als je het maar niet zelf in een website hoeft te zetten of bezig moet zijn met iets werkend krijgen. Je haren gaan er al van rechtop staan.

  • Je weet dat een website en een leeromgeving allerlei dingen moeten kunnen om goed te functioneren. Je hebt al tientallen sites uit zitten pluizen en valt van de ene plugin in de andere plugin. Je ziet door de bomen het bos niet meer.

  • Je hebt eigenlijk (te) weinig kaas gegeten van technische website zaken zoals online betalingen regelen op een site. Je hebt geen idee waar je moet beginnen, maar wilt wel heel graag iets via je site verkopen.

Rianne Schrijver
Van apotheker naar coach en online trainer

kennisconnect.nl

Ik had echt nooit gedacht dat ik trainingen zou gaan geven als apotheker. En zeker geen online programma’s zou draaien. Eerst voor apothekers en nu zelfs op het gebied van persoonlijke ontwikkeling in de zorg. Daar word ik ZO blij van! Mijn loondienst baan ga ik afbouwen en ik werk er naartoe om mijn baan helemaal op te zeggen (dat vind ik super spannend!)

 

Bijna 2 jaar geleden is dit allemaal begonnen, met jullie samen ging ik op zoek en had ik nooit gedacht dat ik ooit mijn baan op zou zeggen 😉 Ik ben jullie zo dankbaar voor wat jullie mij gebracht hebben, al die inzichten, ideeën en technische skills die ik zelf absoluut niet heb. Echt heel erg waardevol! Bedankt!

 

Rianne Schrijver
Mede-oprichter van
KennisConnect.nl (2019)

gift

HOE WERKT DIT PREMIUM TRAJECT MET DIANA PRECIES? 

Kick Off
gesprek

1-op-1-skype

Tijdens deze sessie van 1,5 uur bepalen we de focus, strategie en jouw persoonlijke roadmap naar vrijheid. Ik leg je alles uit over de lessen in de Nomad Business Academy en vertel je meer over mijn aanpak om jouw technische omgeving te bouwen. Deze sessie is online.

Online
leeromgeving

Nomad Business Academy | Online leeromgeving

Je krijgt onbeperkt toegang tot onze online Nomad Startup Academy. In onze online leeromgeving loop je op je eigen tempo door de lessen en opdrachten heen. Je stuurt de gemaakte content naar Diana en zij verwerkt het in de site, in de online leeromgeving en gebruikt de informatie voor de configuratie van de site.

Support via
email

Opruimen moet nog even wachten..

Wij, Steven en Diana, besteden veel tijd aan het beantwoorden van mailtjes die binnenkomen van onze deelnemers. In iedere les uit de Nomad Business Academy zit een opdracht waarvan je ons je resultaat instuurt. Wij geven je hier feedback op en helpen je aan te scherpen. Je kunt ons altijd je vragen stellen via email. We lezen alles en helpen je graag verder. Tijdsverschil in acht genomen 😉

1-op-1
begeleiding

vast-in-het-paradijs

We weten hoe moeilijk het soms kan zijn om gemotiveerd te blijven. Er komt veel op je af in dit proces. Veel van onze klanten hebben gewoon af en toe behoefte aan een motiverend gesprek in dit proces. En dan niet in een groep, maar gewoon even sparren samen. Daarom doen we iedere 6 weken een 1-op-1 gesprek van 30 minuten. Ik houd je scherp en ik houd je aan de afgesproken doelen 😉

working hard

DIT HEB JE AAN HET EIND VAN HET 1-OP-1 TRAJECT

Alles uit de Nomad Business Academy

Een goed beeld van je klant, een opeenvolgend aanbod, een goede prijsstelling voor je cursus(sen), kennis van een leerpad, leerdoelen en content vormen, een eerste advertentie, een lanceer campagne en promo’s kunnen draaien, weten hoe je winst moet maken, een digitaal kantoor ingericht, je tas ingepakt, een plan voor komend kwartaal.

+ Een werkende website

Diana bouwt voor jou een website (WordPress) op basis van ons door en door geteste template. Dit levert je een homepage op en drie verkooppagina’s op: voor je kennismakingsproduct, je instapproduct en je hoofdproduct. Er komt een ‘over mij’ pagina en een contact pagina. Ik maak de site in jouw eigen (huisstijl) kleuren.

+ Een ingerichte winkel
(WooCommerce)

Klanten kunnen op je site een aankoop doen en deze veilig af te rekenen. Diana configureert de winkel voor jou, klanten betalen met iDeal via het betaalplatform Stripe. Jij maakt daar een account aan en stuurt de inloggegevens naar Diana. Zij zet je producten erin en regelt de rest. Jij ontvangt dagelijks en automatisch de inkomsten op je bankrekening.

+ Een ingerichte online cursus omgeving (Learndash)

Je krijgt van ons een geheel werkende online cursus platform (Learndash) (op je eigen WordPress website). De modules, lessen en onderwerpen staan al klaar! In de Nomad Business Academy lessen leer je de cursus inhoud samenstellen. Jij stuurt de content naar Diana en zij vult alles in in de cursus omgeving.

+ Automatische facturen en koppeling met boekhoudpakket (Moneybird)

Diana zorgt ervoor dat iedere klant die iets koopt op je website automatisch een factuur ontvangt én dat alle facturen automatisch in je boekhoudpakket terecht komen (alleen Moneybird).

+ Een serie leuke emails om je klanten in spé kennis met jou te laten maken (Active Campaign)

Diana helpt je (aan de hand van een voorbeeld) bij het schrijven van teksten voor je mailtjes. Veel ondernemers vinden dit spannend, want ‘ik weet niet wat ik moet schrijven‘. Daarom doen we het samen en maken we iets dat bij jou past. Het resultaat? Een serie emails in een automation in Active Campaign.

gift

JOUW INVESTERING

€5950,- (of 6x €991,-) incl. BTW

De 1-op-1 coaching zit momenteel vol.
In het tweede kwartaal van 2023 (april) openen de deuren van dit 1-op-1 traject weer. Je kunt natuurlijk wel gerust een kennismakingsgesprek inplannen om te kijken of het bij je past.


X