Het gaat prima bedankt..

Hoe vaak zeggen we het niet als antwoord op de vraag: hoe gaat het met je?

‘Prima, bedankt’.

Hoe prima gaat het eigenlijk met veel mensen? Als je het je echt afvraagt en goed kijkt naar hoe tevreden je bent met je leven, hoe prima gaat het dan echt? De mensen in deze documentaire vertellen hun verhaal over hoe het eigenlijk helemaal niet ‘prima’ met ze gaat. Zij besloten een ander pad in te slaan. Een pad waarin zij zich gelukkiger voelen, beter in balans en rijker. Ook al verdienen ze minder, bezitten ze minder en genieten ze minder aanzien in de maatschappij.

Een inspiratiebron  voor ons is de documentaire “I am fine thanks”, een film die tot stand kwam met geld van crowdfunding platform Kickstarter. Bekijk de trailer in de header van deze post of hieronder. Wil je hem helemaal zien? Koop de documentaire hier voor $5 USD.

Diana Vermeij
diana.vermeij@gmail.com

Diana realiseerde zich tijdens haar corporate baan dat ze wel heel veel tijd en energie inruilde voor (veel) geld en dat dat haar niet echt gelukkiger maakte. Ze nam ontslag en begon voor zichzelf. Samen met Steven vertrok ze in 2011 uit Nederland en ze werkt nu vanuit Centraal Amerika als lifestyle coach en website ontwikkelaar.