Hoe maak je van reizen je werk en je leven: tips van 5 Nederlandse digital nomads

Columbus Magazine: De wereld ontdekken en tegelijk geld verdienen, wie droomt er niet van? Steeds meer ondernemers kiezen voor een locatieonafhankelijk leven. Met een laptop en internetverbinding werken ze waar en wanneer ze maar willen. Deze vijf Nederlandse digital nomads leren je de kneepjes van het vak:

Daisy en Patrick van All Day Every Daisy, Alex Malone van Meetings in the Sun, Esther en Kay van by NOMADS, Diana en Steven van Wonderlijk Werken en Suzanne van Duijn van Vrije Meid:

– Dit artikel is geschreven door Ophélie Jammaers, verscheen onlangs in Columbus Magazine en willen we graag met jullie delen –

https://www.columbusmagazine.nl/thema/duurzaamreizen/artikel/10910/hoe-maak-je-van-reizen-je-werk-en-je-leven-tips-van-digital-nomads

Gezondheid | Lifestyle Design | Ondernemen

Graag inspireren we je verder over deze drie thema's!

Goede content, met tijd een aandacht geschreven, korting op onze trainingen en verhalen en vragen die je aan het denken zetten. Soms vestigen we je aandacht op een vette training, een cool boek of een goede film. Lijkt je dat wat? Abonneer je dan op ons bommetje. Laat je naam en email achter en je hoort van ons!

Met bewuste en ondernemende groet,

Steven en Diana:)

Diana Vermeij
diana.vermeij@gmail.com

Diana realiseerde zich tijdens haar corporate baan dat ze wel heel veel tijd en energie inruilde voor (veel) geld en dat dat haar niet echt gelukkiger maakte. Ze nam ontslag en begon voor zichzelf. Samen met Steven vertrok ze in 2011 uit Nederland en ze werkt nu vanuit Centraal Amerika als lifestyle coach en website ontwikkelaar.

Download de gratis explainer ‘Hoe kom je aan een Nomad bedrijfsidee?‘

Wil je ook de eerste stap zetten op het pad van locatie onafhankelijk werk? In de gratis 'explainer' vind je vijf vragen die helpen om je eigen manier van locatie onafhankelijk werken vorm te geven. Ook lees je verhalen van mensen die bij Wonderlijk Werken een training volgden en via één van de vijf vormen van locatie onafhankelijk werken aan de slag gingen. 

X