Interview met Digitale Nomade: Annemarie Konijn

Afgelopen week interviewden we Annemarie Konijn, een digitale nomade, die op dit moment door Zuid-Amerika reist terwijl ze haar bedrijven in Nederland runt. In dit interview hebben we het over hoe het is als nomade, hoe ze haar bedrijf runt en vooral hoe ze zich voelt. Laat je inspireren door haar mooie verhaal. (p.s. we moesten twee uur knippen tot een kwartiertje dus als je denkt ‘wat stottert annemarie’ dat komt door ons geknip;))

Steven Zwerink
[email protected]

Steven heeft nog nooit full-time gewerkt en is ook niet van plan dat ooit te gaan doen. Wel reist hij samen met Diana full-time de wereld rond en denkt en schrijft hij veel over thema's als geld, tijd, werk, bezit en ondernemerschap. Dat doet hij op wonderlijkwerken.nl en thewideopenroad.comWil je onze avonturen blijven volgen?Laat dan even je email achter omdat we geen social media gebruiken

Goede content, met tijd een aandacht geschreven. Verhalen en vragen die je aan het denken zetten. Soms vestigen we je aandacht op een vette training, een cool boek of een goede film. Lijkt je dat wat? Abonneer je dan op ons bommetje. Het is ons belangrijkste kanaal om met je te communiceren want je kunt ons niet meer vinden op FB of Insta. Daar zijn we mee gestopt. Laat je naam en email achter en je hoort van ons!