Je leeftijd niet als excuus gebruiken

[dropcap]L[/dropcap]eeftijd wordt vaak gebruikt als een excuus waarom iemand iets wel of niet zou kunnen. Maar in een wereld waarin de jongste Apple programmeur 11 jaar is (uit NL) en daar zijn brood mee verdient of een man van 77 nog op een motor van Mexico naar Arentinie kan rijden en daar rijk van wordt, tellen deze argumenten niet.

Zeker niet als het op Wonderlijk Werken aankomt. Het maakt niet uit of je nog op school zit, net afgestudeerd bent of bijna met pensioen gaat, het is nooit te vroeg of te laat om de stap richting wonderlijk werken te zetten. Wie je ook bent en wat je ook doet, als je gaat zoeken waar je passie en je talenten samenkomen in betekenisvolle projecten dan kun je dat doen! Er zijn voorbeelden te over van mensen die hun leven omgegooid hebben. Natuurlijk geldt, hoe vroeger je ontdekt waar je talenten en passie liggen des te beter maar je bent nooit te oud om dit te doen!

Sterker nog, veel mensen worden gedwongen om dit te doen. Of ze zijn zojuist ontslagen of ze zijn afgestudeerd en realiseren zich dat de markt nogal verandert is en de banen helemaal niet voor oprapen liggen. Of je nou een rugzak aan ervaring hebt als 60 jarige, of de energie van een dertiger met zijn hele leven nog voor zich: je kunt altijd op zoek gaan doen waar je hart en je talent ligt. En vaak kun je dat laatste beetje wat je nodig hebt om er te komen jezelf aanleren. Soms betekent dat minder tv kijken of een avond niet stappen en dat is soms moeilijk maar als je echt doet waar je hart ligt is dat vaak geen probleem!

Succes en als wij je kunnen helpen dan weer je ons te vinden! Laat je ons weten wat jouw plannen zijn?? Vinden we leuk!

DIGITAL NOMAD EXPLAINER

Graag inspireren we je met onze opgedane inzichten en kennis van 10 jaar reizen en ondernemen!

Zoek je naar een manier om onderweg geld te verdienen? Download dan onze gratis explainer waarin we vormen van reizen en ondernemen voor je verzamelden. Je leest er verhalen van mensen die met zo'n vorm geld verdienen onderweg. 

Met bewuste en ondernemende groet,

Steven en Diana:)

Steven Zwerink
szwerink@gmail.com

Steven heeft nog nooit full-time gewerkt en is ook niet van plan dat ooit te gaan doen. Hij gelooft dat ademhaling, en neusademhaling in het bijzonder, de start is van een leven waarin je leeft en werkt op jouw voorwaarden.