Kijkje in onze keuken: November 2019 (video)

Zoals je wellicht weet zijn we op dit moment op reis is Centraal Amerika. Voor nu zijn we in Costa Rica neergestreken en de komende maand gaan we verschillende plekken in Mexico bezoeken. In deze email en met de bovenstaande video geven we je weer graag een kijkje in onze keuken

Kinderen leren spaans
De afgelopen maand hebben we echt onze draai gevonden in Puerto Viejo. Voor ons betekent dit dat we een lekker huis hebben, weten waar de goeie wifi is en de kinderen naar een heel fijn schooltje gaan. Het Spaans van de kinderen gaat boven verwachting goed, zelfs de kleinste van twee komt al vragen om ‘más manzana por favor’ oftewel ‘meer appel alsjeblieft’. Dit is een van de redenen dat we hier zijn: de kinderen op jonge leeftijd al een extra taal meegeven. 

Projecten
We zijn zelf hard aan het werk om de rekeningen in het dure Costa Rica te betalen. En als je maar vier uur per dag hebt om te werken moet je slim met je tijd omgaan:) Gelukkig hebben we veel leuke projecten waar we naast onze online trainingen en aanstaande bootcamp mee bezig zijn zoals o.a: 

– een e-learning platform voor kennisconnect.nl van onderneemsters Rianne en Marlies, 
– de nieuwe website voor gelukskunde docent Mirjam Spitholt
– onze aanstaande reis naar een door Mexico van 17 december tot eind januari:) Daarover meer in de volgende video!

Vind je deze berichtjes leuk? Schrijf je dan even in voor onze nieuwsbrief hieronder:) We hebben geen social media (meer) dus je kunt ons via de email het makkelijkst volgen

Wil je meer tips en trucs voor ondernemers? Schrijf je dan in:) We geven gave boeken- en filmtips en ook nog af en toe een leuke korting op onze trainingen:)

Wij, Diana en Steven, ondernemen al sinds 2009 en hebben samen meer dan vijftien jaar ervaring. We nemen je graag mee in onze ondernemersaanpak (heel efficient) en werkwijze (max. vier uur per dag) en kijk op winst uit onderneming (geen geld maar jouw ideale dag). 

Steven Zwerink
[email protected]

Steven heeft nog nooit full-time gewerkt en is ook niet van plan dat ooit te gaan doen. Wel reist hij samen met zijn vrouw Diana en twee kinderen full-time de wereld rond en denkt en schrijft hij veel over thema's als gezondheid, ademhalen, ondernemerschap en lifestyle design. Dat doet hij op wonderlijkwerken.nl en thewideopenroad.com

1 Reactie
  • Annemarie
    Geplaatst op 15:21h, 10 december

    Ah zo leuk deze video’s! Love it.

Wil je onze avonturen blijven volgen?Laat dan even je email achter (we gebruiken geen facebook of instagram)

Goede content, met tijd een aandacht geschreven. Verhalen en vragen die je aan het denken zetten. Soms vestigen we je aandacht op een vette training, een cool boek of een goede film. Lijkt je dat wat? Abonneer je dan op ons bommetje. Het is ons belangrijkste kanaal om met je te communiceren want je kunt ons niet meer vinden op FB of Insta. Daar zijn we mee gestopt. Laat je naam en email achter en je hoort van ons!

Met bewuste en ondernemende groet,

Steven en Diana:)

X