Video: Kijkje in onze keuken | Oktober 2019

De afgelopen maand zijn we van Nederland naar Costa Rica gereisd met onze twee kinderen. We zijn neergestreken in de prachtige jungle van Puerto Viejo de Talamanca. Vanaf hier zullen we de komende maanden onze bedrijven runnen. De kinderen gaan hier naar een prachtige school midden tussen de apen en de toekans. Wij hebben onze weg naar de yoga en de hardloopschoenen weer gevonden en samen genieten we hier van het gevoel van niet zoveel moeten en vooral veel mogen:)

Kijkje in onze keuken

Het was een pittige overtocht met twee kleine kinderen maar nu we een keer onze draai gevonden hebben weten we weer: hier doen we het voor! Het fijne klimaat, de mooie Spaanse taal, de verschillen in cultuur en natuurlijk de prachtige dieren en stranden. Voor het eerst sinds lange tijd hebben we besloten om mensen die ons willen volgende weer maandelijks een kijkje in onze keuken te geven. De video hierboven is van afgelopen oktober en afkomstig van ons reisblog. Daarnaast vind je hier vind je een aantal recente foto’s. We zullen vanaf nu dus eens per maand een bericht als deze plaatsen naast de blogs die je van ons gewend bent.

Laat je ons weten wat je van dit idee vindt? En heb je een vraag of onderwerp waar je onze kijk een keer op zou willen horen? Mail je dit dan naar ons? Dan schrijven we erover:)

DIGITAL NOMAD EXPLAINER

Graag inspireren we je met onze opgedane inzichten en kennis van 10 jaar reizen en ondernemen!

Zoek je naar een manier om onderweg geld te verdienen? Download dan onze gratis explainer waarin we vormen van reizen en ondernemen voor je verzamelden. Je leest er verhalen van mensen die met zo'n vorm geld verdienen onderweg. 

Met bewuste en ondernemende groet,

Steven en Diana:)

Steven Zwerink
szwerink@gmail.com

Steven heeft nog nooit full-time gewerkt en is ook niet van plan dat ooit te gaan doen. Hij gelooft dat ademhaling, en neusademhaling in het bijzonder, de start is van een leven waarin je leeft en werkt op jouw voorwaarden.