Video: Kijkje in onze keuken | Oktober 2019

De afgelopen maand zijn we van Nederland naar Costa Rica gereisd met onze twee kinderen. We zijn neergestreken in de prachtige jungle van Puerto Viejo de Talamanca. Vanaf hier zullen we de komende maanden onze bedrijven runnen. De kinderen gaan hier naar een prachtige school midden tussen de apen en de toekans. Wij hebben onze weg naar de yoga en de hardloopschoenen weer gevonden en samen genieten we hier van het gevoel van niet zoveel moeten en vooral veel mogen:)

Kijkje in onze keuken

Het was een pittige overtocht met twee kleine kinderen maar nu we een keer onze draai gevonden hebben weten we weer: hier doen we het voor! Het fijne klimaat, de mooie Spaanse taal, de verschillen in cultuur en natuurlijk de prachtige dieren en stranden. Voor het eerst sinds lange tijd hebben we besloten om mensen die ons willen volgende weer maandelijks een kijkje in onze keuken te geven. De video hierboven is van afgelopen oktober en afkomstig van ons reisblog. Daarnaast vind je hier vind je een aantal recente foto’s. We zullen vanaf nu dus eens per maand een bericht als deze plaatsen naast de blogs die je van ons gewend bent.

Laat je ons weten wat je van dit idee vindt? En heb je een vraag of onderwerp waar je onze kijk een keer op zou willen horen? Mail je dit dan naar ons? Dan schrijven we erover:)

Wil je meer slimme tips over gezond leven en werken op jouw voorwaarden?Laat dan even je email achter (we gebruiken geen facebook of instagram)

Goede content, met tijd een aandacht geschreven. Verhalen en vragen die je aan het denken zetten. Soms vestigen we je aandacht op een vette training, een cool boek of een goede film. Lijkt je dat wat? Abonneer je dan op ons bommetje. Het is ons belangrijkste kanaal om met je te communiceren want je kunt ons niet meer vinden op FB of Insta. Daar zijn we mee gestopt. Laat je naam en email achter en je hoort van ons!

Met bewuste en ondernemende groet,

Steven en Diana:)

Steven Zwerink
[email protected]

Steven heeft nog nooit full-time gewerkt en is ook niet van plan dat ooit te gaan doen. Wel reist hij samen met zijn vrouw Diana en twee kinderen full-time de wereld rond en denkt en schrijft hij veel over thema's als gezondheid, ademhalen, ondernemerschap en lifestyle design. Dat doet hij op wonderlijkwerken.nl en thewideopenroad.com

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Gezondheid | Lifestyle Design | OndernemenGraag inspireren we je verder over deze drie thema's!

Goede content, met tijd een aandacht geschreven, korting op onze trainingen en verhalen en vragen die je aan het denken zetten. Soms vestigen we je aandacht op een vette training, een cool boek of een goede film. Lijkt je dat wat? Abonneer je dan op ons bommetje. Laat je naam en email achter en je hoort van ons!

Met bewuste en ondernemende groet,

Steven en Diana:)

X