Video: Kijkje in onze keuken | Oktober 2019

De afgelopen maand zijn we van Nederland naar Costa Rica gereisd met onze twee kinderen. We zijn neergestreken in de prachtige jungle van Puerto Viejo de Talamanca. Vanaf hier zullen we de komende maanden onze bedrijven runnen. De kinderen gaan hier naar een prachtige school midden tussen de apen en de toekans. Wij hebben onze weg naar de yoga en de hardloopschoenen weer gevonden en samen genieten we hier van het gevoel van niet zoveel moeten en vooral veel mogen:)

Kijkje in onze keuken

Het was een pittige overtocht met twee kleine kinderen maar nu we een keer onze draai gevonden hebben weten we weer: hier doen we het voor! Het fijne klimaat, de mooie Spaanse taal, de verschillen in cultuur en natuurlijk de prachtige dieren en stranden. Voor het eerst sinds lange tijd hebben we besloten om mensen die ons willen volgende weer maandelijks een kijkje in onze keuken te geven. De video hierboven is van afgelopen oktober en afkomstig van ons reisblog. Daarnaast vind je hier vind je een aantal recente foto’s. We zullen vanaf nu dus eens per maand een bericht als deze plaatsen naast de blogs die je van ons gewend bent.

Laat je ons weten wat je van dit idee vindt? En heb je een vraag of onderwerp waar je onze kijk een keer op zou willen horen? Mail je dit dan naar ons? Dan schrijven we erover:)

DIGITAL NOMAD LIFESTYLE & BUSINESS

Graag inspireren we je met onze opgedane inzichten en kennis van 10 jaar reizen en ondernemen!

Goede content, met tijd een aandacht geschreven, korting op onze programma's en verhalen en vragen die je aan het denken zetten. Soms vestigen we je aandacht op een vette training, een cool boek of een goede film. Wij zijn momenteel in Mexico en runnen onze bedrijven 'on the road'. Daar krijg je dus ook wat van mee. Lijkt je dat wat? Abonneer je dan op ons bommetje. Laat je naam en email achter en je hoort van ons!

Met bewuste en ondernemende groet,

Steven en Diana:)

Steven Zwerink
szwerink@gmail.com

Steven heeft nog nooit full-time gewerkt en is ook niet van plan dat ooit te gaan doen. Hij gelooft dat ademhaling, en neusademhaling in het bijzonder, de start is van een leven waarin je leeft en werkt op jouw voorwaarden.

Download de gratis explainer ‘Hoe kom je aan een Nomad bedrijfsidee?‘

Wil je ook de eerste stap zetten op het pad van locatie onafhankelijk werk? In de gratis 'explainer' vind je vijf vragen die helpen om je eigen manier van locatie onafhankelijk werken vorm te geven. Ook lees je verhalen van mensen die bij Wonderlijk Werken een training volgden en via één van de vijf vormen van locatie onafhankelijk werken aan de slag gingen. 

X