Kijkje in onze keuken: Oktober 2019

De afgelopen maand zijn we van Nederland naar Costa Rica gereisd met onze twee kinderen. We zijn neergestreken in de prachtige jungle van Puerto Viejo de Talamanca. Vanaf hier zullen we de komende maanden onze bedrijven runnen. De kinderen gaan hier naar een prachtige school midden tussen de apen en de toekans. Wij hebben onze weg naar de yoga en de hardloopschoenen weer gevonden en samen genieten we hier van het gevoel van niet zoveel moeten en vooral veel mogen:)

Kijkje in onze keuken

Het was een pittige overtocht met twee kleine kinderen maar nu we een keer onze draai gevonden hebben weten we weer: hier doen we het voor! Het fijne klimaat, de mooie Spaanse taal, de verschillen in cultuur en natuurlijk de prachtige dieren en stranden. Voor het eerst sinds lange tijd hebben we besloten om mensen die ons willen volgende weer maandelijks een kijkje in onze keuken te geven. De video hierboven is van afgelopen oktober en afkomstig van ons reisblog. Daarnaast vind je hier vind je een aantal recente foto’s. We zullen vanaf nu dus eens per maand een bericht als deze plaatsen naast de blogs die je van ons gewend bent.

Laat je ons weten wat je van dit idee vindt? En heb je een vraag of onderwerp waar je onze kijk een keer op zou willen horen? Mail je dit dan naar ons? Dan schrijven we erover:)

Meer lezen over de digital nomad lifestyle?? Schrijf je dan in:) We geven gave boeken- en filmtips en ook nog af en toe een leuke korting op onze trainingen:)

Wij, Diana en Steven, leven al sinds 2011 als digitale nomaden. Onafhankelijk van locatie doen we ons werk, verdienen we ons geld en leven we op onze voorwaarden. Is dit altijd makkelijk? Zeker niet. Is het de moeite waard? Helemaal! Leef met ons mee en leer van onze reis en geef jouw leven vorm op jouw voorwaarden. 

Wil je meer tips en trucs voor ondernemers? Schrijf je dan in:) We geven gave boeken- en filmtips en ook nog af en toe een leuke korting op onze trainingen:)

Wij, Diana en Steven, ondernemen al sinds 2009 en hebben samen meer dan vijftien jaar ervaring. We nemen je graag mee in onze ondernemersaanpak (heel efficient) en werkwijze (max. vier uur per dag) en kijk op winst uit onderneming (geen geld maar jouw ideale dag). 

Steven Zwerink
[email protected]

Steven heeft nog nooit full-time gewerkt en is ook niet van plan dat ooit te gaan doen. Wel reist hij samen met zijn vrouw Diana en twee kinderen full-time de wereld rond en denkt en schrijft hij veel over thema's als gezondheid, ademhalen, ondernemerschap en lifestyle design. Dat doet hij op wonderlijkwerken.nl en thewideopenroad.com

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Wil je onze avonturen blijven volgen?Laat dan even je email achter (we gebruiken geen facebook of instagram)

Goede content, met tijd een aandacht geschreven. Verhalen en vragen die je aan het denken zetten. Soms vestigen we je aandacht op een vette training, een cool boek of een goede film. Lijkt je dat wat? Abonneer je dan op ons bommetje. Het is ons belangrijkste kanaal om met je te communiceren want je kunt ons niet meer vinden op FB of Insta. Daar zijn we mee gestopt. Laat je naam en email achter en je hoort van ons!

Met bewuste en ondernemende groet,

Steven en Diana:)

X