De start van een nieuw avontuur: Achter de horizon

Jaaaaah, eindelijk mag nieuws naar buiten: een lang gekoesterde droom van ons gaat in vervulling, we gaan een documentaire maken en we hebben jouw hulp nodig!

Samen met twee filmmakers reizen Diana en ik in twee maanden van Mexico naar Costa Rica. We brengen in kaart hoe je zonder een vaste baan, zonder de zekerheid van een vast inkomen en zonder een dik gevulde spaarrekening toch kunt kiezen voor je eigen dromen. Tijdens deze vette roadtrip van twee maanden verzamelen wij alles over een levensstijl waarin begrippen als geld, tijd, werk en bezit een andere betekenis krijgen. Samen gaan we op bezoek bij afgelegen communities, ontmoeten we bijzondere reizigers en worden we hopelijk wakker geschud door de lokale bevolking. Zo brengen ze in kaart hoe het leven eruit kan zien als je zelf de regie in handen neemt. Een leven achter de horizon.

Wij maken deze documentaire voor de groeiende groep mensen die duurzamer, onafhankelijker en vrijer willen leven. Een leven waarin werken geen centrale rol meer speelt en een impulsieve, avontuurlijke en vrijblijvende leefstijl de norm is geworden. Mensen die net zoals wij een betere wereld voor zich zien. Door onze zoektocht vast te leggen hopen we dan ook vele anderen te inspireren en te prikkelen om zo bewuster na te denken over de keuzes die ze in hun leven maken. Spreekt dit je aan? Help ons dan mee! Want om deze documentaire te realiseren, hebben we hulp nodig. Hoe kun je ons helpen?

1. Onze crowdfundingscampagne staat live. Help ons bij onze zoektocht en crowdfund mee! Kijk voor meer informatie op
https://cinecrowd.com/nl/achter-de-horizon

2. Bekijk hier de trailer: https://vimeo.com/181937610

3. Like onze facebookpagina en blijf op de hoogtehttps://www.facebook.com/achterdehorizon/

5. Bezoek onze website voor meer achtergrondinformatie en updateshttp://www.achterdehorizonfilm.nl

6. Deel dit bericht:)

Dankjewel!

Gezondheid | Lifestyle Design | Ondernemen

Graag inspireren we je verder over deze drie thema's!

Goede content, met tijd een aandacht geschreven, korting op onze trainingen en verhalen en vragen die je aan het denken zetten. Soms vestigen we je aandacht op een vette training, een cool boek of een goede film. Lijkt je dat wat? Abonneer je dan op ons bommetje. Laat je naam en email achter en je hoort van ons!

Met bewuste en ondernemende groet,

Steven en Diana:)

Steven Zwerink
szwerink@gmail.com

Steven heeft nog nooit full-time gewerkt en is ook niet van plan dat ooit te gaan doen. Hij gelooft dat ademhaling, en neusademhaling in het bijzonder, de start is van een leven waarin je leeft en werkt op jouw voorwaarden.

Download de gratis explainer ‘Hoe kom je aan een Nomad bedrijfsidee?‘

Wil je ook de eerste stap zetten op het pad van locatie onafhankelijk werk? In de gratis 'explainer' vind je vijf vragen die helpen om je eigen manier van locatie onafhankelijk werken vorm te geven. Ook lees je verhalen van mensen die bij Wonderlijk Werken een training volgden en via één van de vijf vormen van locatie onafhankelijk werken aan de slag gingen. 

X