Steun Anne in haar missie

Afgelopen april ontvingen wij één van de mooiste mailtjes die we van onze lezers hebben mogen ontvangen. Anne van Dalen uit Den Haag stuurde ons een prachtig bericht naar aanleiding van ons blog over ‘het maximale uit je leven halen‘. Na een lange periode van ongelukkig zijn met haar baan en haar leven, had ze besloten het roer om te gooien en wij waren de eersten die ze het vertelde, hoe mooi!! Ze vertelde hoe ze drie dingen in het leven echt belangrijk vindt: hardlopen op bloten voeten, zwerfafval opruimen en bloggen over haar avonturen. Haar baan als directiesecretaresse vond ze maar saai en ze wilde deze drie passies gaan combineren in een nieuwe levensstijl. Hoe? Dat wist ze nog niet. Ze wist alleen dat voor het eerst in haar leven de ingeslagen richting helemaal te gek voelde. Kortom, deze dame wilden we gaan ontmoeten en kijken hoe we haar konden helpen om haar droom te verwezenlijken!

Tijdens ons verblijf in Nederland in juni hebben we Anne ontmoet op Den Haag Centraal en hebben wij een hele ochtend zitten stuiteren bij de Starbucks. Ze vertelde ons dat ze haar plan al meer gestalte had gegeven en haar missie is:

Al hardlopend
Op blote voeten
Onze prachtige wereld
Een stukje schoner maken

Een prachtige missie! En om dit te gaan doen had ze een beetje hulp nodig. Onder andere was haar website aan vernieuwing toe. Ze wilde graag haar route kunnen publiceren en slaapadressen vinden voor tijdens haar tocht. Omdat geven mooier is dan nemen en wij graag een steentje bij wilden dragen aan haar prachtige missie (en omdat ze gewoon een heerlijk mens is) besloten we haar gratis te helpen met een nieuwe website. Bij onze terugkomst in Mexico zijn we aan de slag gegaan en vorige week is haar nieuwe site live gegaan:):):) Net op tijd want ze vertrekt vandaag!! Haar eerste stad is Den Haag en de rest van Nederland volgt het komende jaar! Dus als je kennis wilt maken met een prachtige dame met een unieke missie, kijk dan even wat ze nog nodig heeft om ook in jouw stad of dorp zwerfafval op te komen ruimen. Ze heeft al onderdak voor tweehonderd nachten maar er missen er dus nog 165. Aan de trouwe lezers van ons blog en onze facebook pagina willen we dan ook vragen om mee te helpen!! Kijk even op haar website en doe mee!! Je kunt ook een dagopbrengst zwerfafval sponsoren. Anne en de planeet zijn je er dankbaar voor!

Dit is haar website: http://www.annelooptlangzaamhard.nl

Diana, Anne en Steven

Diana, Anne en Steven

Diana Vermeij
diana.vermeij@gmail.com

Diana realiseerde zich tijdens haar corporate baan dat ze wel heel veel tijd en energie inruilde voor (veel) geld en dat dat haar niet echt gelukkiger maakte. Ze nam ontslag en begon voor zichzelf. Samen met Steven vertrok ze in 2011 uit Nederland en ze werkt nu vanuit Centraal Amerika als lifestyle coach en website ontwikkelaar.