Video: Kijkje in onze keuken | Oktober 2021

We zijn weer onderweg! Na bijna 16 maanden in Nederland door Covid beperkingen, besloten we in oktober 2021 weer op pad te gaan met de kinderen. We geven ze reisonderwijs en ze zijn 24/7 bij ons. Een heerlijk cadeau!

In deze video zie je ons gezinsleven op reis. Er zit niet veel beeld in van ons aan het werk, maar allebei werken we ongeveer 2-3 uur per dag. Om de beurt gaan we met de kinderen op pad: de ene ouder ’s ochtends, de ander in de middag. Na 16.00 zijn we allemaal samen en gaan iets leuks doen.

Video: October 2021 | On the road again

DIGITAL NOMAD LIFESTYLE & BUSINESS

Graag inspireren we je met onze opgedane inzichten en kennis van 10 jaar reizen en ondernemen!

Goede content, met tijd een aandacht geschreven, korting op onze programma's en verhalen en vragen die je aan het denken zetten. Soms vestigen we je aandacht op een vette training, een cool boek of een goede film. Wij zijn momenteel in Mexico en runnen onze bedrijven 'on the road'. Daar krijg je dus ook wat van mee. Lijkt je dat wat? Abonneer je dan op ons bommetje. Laat je naam en email achter en je hoort van ons!

Met bewuste en ondernemende groet,

Steven en Diana:)

Steven Zwerink
szwerink@gmail.com

Steven heeft nog nooit full-time gewerkt en is ook niet van plan dat ooit te gaan doen. Hij gelooft dat ademhaling, en neusademhaling in het bijzonder, de start is van een leven waarin je leeft en werkt op jouw voorwaarden.

Download de gratis explainer ‘Hoe kom je aan een Nomad bedrijfsidee?‘

Wil je ook de eerste stap zetten op het pad van locatie onafhankelijk werk? In de gratis 'explainer' vind je vijf vragen die helpen om je eigen manier van locatie onafhankelijk werken vorm te geven. Ook lees je verhalen van mensen die bij Wonderlijk Werken een training volgden en via één van de vijf vormen van locatie onafhankelijk werken aan de slag gingen. 

X