Wat is geluk?

[dropcap]G[/dropcap]eluk is wat we allemaal zoeken. ‘Gelukkig’ is wat we allemaal hopen te worden. Geluk is iets dat veel mensen vergeten te zijn. Geluk is niet iets dat je kunt vinden. En zeker niet in geld. Geluk is iets dat je creëert. Geluk is een moment. En jij bepaalt je eigen geluk.

Hoe je omgaat met tegenslag of weerstand bepaalt je geluk. Hoe je op dingen in je leven terug- of vooruitkijkt bepaalt je geluk. En bovenal wordt geluk bepaalt door je eigen acties. In hoeverre zet jij je eigen leven naar jouw hand? Bepaal jij wat je gelukkig maakt en niet iemand anders? Geluk is namelijk heel persoonlijk en voor iedereen verschillend. Dat maakt geluk zo mooi.

Controle nemen over je geluk bestaat wel degelijk. Door je eigen stappen te zetten en je eigen keuzes te maken draag je bij aan je eigen geluk. Geluk is niet iets dat blijft. Geluk is iets dat je wel over langere tijd kunt ervaren. Met pieken en dalen.

Geluk bestaat uit die momenten in je leven die het leven echt de moeite waard maken. Geluk is als je veel van die momenten voor jezelf kunt creëren.

Je eigen geluk creëren, je kunt het leren.

Wat is geluk voor jou?

Steven Zwerink
szwerink@gmail.com

Steven heeft nog nooit full-time gewerkt en is ook niet van plan dat ooit te gaan doen. Wel reist hij samen met Diana full-time de wereld rond en denkt en schrijft hij veel over thema's als geld, tijd, werk, bezit en ondernemerschap. Dat doet hij op wonderlijkwerken.nl en thewideopenroad.com