Wat is geluk?

[dropcap]G[/dropcap]eluk is wat we allemaal zoeken. ‘Gelukkig’ is wat we allemaal hopen te worden. Geluk is iets dat veel mensen vergeten te zijn. Geluk is niet iets dat je kunt vinden. En zeker niet in geld. Geluk is iets dat je creëert. Geluk is een moment. En jij bepaalt je eigen geluk.

Hoe je omgaat met tegenslag of weerstand bepaalt je geluk. Hoe je op dingen in je leven terug- of vooruitkijkt bepaalt je geluk. En bovenal wordt geluk bepaalt door je eigen acties. In hoeverre zet jij je eigen leven naar jouw hand? Bepaal jij wat je gelukkig maakt en niet iemand anders? Geluk is namelijk heel persoonlijk en voor iedereen verschillend. Dat maakt geluk zo mooi.

Controle nemen over je geluk bestaat wel degelijk. Door je eigen stappen te zetten en je eigen keuzes te maken draag je bij aan je eigen geluk. Geluk is niet iets dat blijft. Geluk is iets dat je wel over langere tijd kunt ervaren. Met pieken en dalen.

Geluk bestaat uit die momenten in je leven die het leven echt de moeite waard maken. Geluk is als je veel van die momenten voor jezelf kunt creëren.

Je eigen geluk creëren, je kunt het leren.

Wat is geluk voor jou?

Gezondheid | Lifestyle Design | Ondernemen

Graag inspireren we je verder over deze drie thema's!

Goede content, met tijd een aandacht geschreven, korting op onze trainingen en verhalen en vragen die je aan het denken zetten. Soms vestigen we je aandacht op een vette training, een cool boek of een goede film. Lijkt je dat wat? Abonneer je dan op ons bommetje. Laat je naam en email achter en je hoort van ons!

Met bewuste en ondernemende groet,

Steven en Diana:)

Steven Zwerink
szwerink@gmail.com

Steven heeft nog nooit full-time gewerkt en is ook niet van plan dat ooit te gaan doen. Hij gelooft dat ademhaling, en neusademhaling in het bijzonder, de start is van een leven waarin je leeft en werkt op jouw voorwaarden.

Download de gratis explainer ‘Hoe kom je aan een Nomad bedrijfsidee?‘

Wil je ook de eerste stap zetten op het pad van locatie onafhankelijk werk? In de gratis 'explainer' vind je vijf vragen die helpen om je eigen manier van locatie onafhankelijk werken vorm te geven. Ook lees je verhalen van mensen die bij Wonderlijk Werken een training volgden en via één van de vijf vormen van locatie onafhankelijk werken aan de slag gingen. 

X