Everything that remains

In ‘Everything that remains’ schrijven Joshua Fields Millburn and Ryan Nicodemus over de transitie die zijn gemaakt hebben van twee ontzettende zakenbaasjes die slechts gefocust waren op carriere maken naar een minimalistische levensstijl. Ze leggen op een prikkelende manier uit wat het precies inhoud om minimalistisch te leven maar geven vooral prachtig weer wat het met hun geluksniveau heeft gedaan. Ze zijn er namelijk achter gekomen dat leven met minder spullen ook zorgt voor minder zorgen, minder werkdruk, minder kosten etc. En hierdoor vinden ze het ware geluk in meer tijd voor de dingen die er voor hen echt toe doen, meer rust in hun hoofd en ze zijn zich meer bewust van waarom ze het leven leiden dat ze leiden.

Wij hebben het boek in een keer uitgelezen en we zijn erg benieuwd wat je ervan vind! Wil je een beetje meer weten over de auteurs? Bekijk dan onderstaan filmpje:

Lezen?

Wil je het boek kopen? Dat kan hier
Wil je het boek van ons lenen? Vraag het ons hier
Heb je dit boek al gelezen? Laat je even weten wat je ervan vond door het te raten?

Meer van deze blogs, boekentips en inspirerende video's af en toe in je inbox?Schrijf je dan in:) We gebruiken geen social media (meer) en houden niet van SPAM!
Steven Zwerink
[email protected]

Steven heeft nog nooit full-time gewerkt en is ook niet van plan dat ooit te gaan doen. Wel reist hij samen met Diana full-time de wereld rond en denkt en schrijft hij veel over thema's als geld, tijd, werk, bezit en ondernemerschap. Dat doet hij op wonderlijkwerken.nl en thewideopenroad.com