Bootcamps

voor Piraten & Nomads

Hulp bij het starten van je eigen bedrijf? Dat is wat we bieden met onze 2-daagse ‘pressure cookers‘. Ben je een piraat en wil je vrijer leven door ondernemer te worden? Of zoek je een start om op korte termijn te gaan leven als digitale nomade? Dan is dit iets voor jou! Deze bootcamps staan voor iedereen open, ook als je (g)een online programma bij ons volgt.

Business Startup Camp | Wonderlijk Werken

BUSINESS STARTUP CAMP

3 dagen, 2 nachten
8-9-10 september 2020
6-7-8 oktober 2020
andere data mogelijk in overleg

Dit Business Startup Camp biedt hulp bij het starten van je eigen bedrijf voor echte piraten: in deze twee dagen ga je kijken waarmee je kunt gaan ondernemen op jouw voorwaarden. Eén idee werken we verder uit en je leert een aantal technieken toepassen zodat je het straks ook op andere potentiële ideeën kunt loslaten. Voor je gekozen idee maak je een profiel van je ideale klant en bekijkt welke segmenten je wilt bedienen. We zetten je aanbod in de steigers: wat ga je verkopen, aan wie en voor hoeveel? In een aantal power blokken gedurende de dag maak je samen met Steven je eerste one-page website gereed voor lancering. Als eindresultaat gooi je voor het eerst je tros los: je schrijft je je eerste potentiële klanten aan mét de link naar je nieuwe website :-).

Prijs: €1625,- (incl. btw)
Inbegrepen: accommodatie, fietsen, lunch.
Maximaal 4 deelnemers

Programma:
di, wo en do (10.00 – 13.00 en 14.00 – 16.00)
Eigen werksessies obv een opdracht:
di, wo en do (16.00 – 21.00)

Aankomst: dinsdagochtend 09.00
Vertrek: donderdagavond

Boek en betaal hier
Digital Nomad Camp | Wonderlijk Werken

DIGITAL NOMAD CAMP

3 dagen, 2 nachten
26-27-28 augustus 2020
22-23-24 september 2020
andere data mogelijk in overleg

Het digital nomad camp heeft als doel je eerste reisetappe voor te bereiden als digitale nomade. Hoe ga je geld verdienen? We ontwikkelen samen jouw ‘ondernemersboom‘: uit welke bronnen komt jouw inkomen en hoeveel heb je nodig voor je eerste jaar? Je gaat iemand aanschrijven die geïnteresseerd kan zijn in datgeen wat je nu al te bieden hebt. Je leert de belangrijkste kneepjes van het digitale nomaden vak: hoe communiceer je met klanten op afstand, welke spullen en software heb je nodig in een mobiel kantoor, hoe pak je verzekeringen en bankzaken aan, hoe doe je je administratie correct? Je bereidt samen met Steven je one-page website voor mét een blog om op te schrijven.

Prijs: €1625,- (incl. btw)
Inbegrepen: accommodatie, fietsen, lunch.
Maximaal 4 deelnemers

Programma:
di, wo en do (9.00 – 13.00 en 14.00 – 16.00)
Eigen werksessies obv een opdracht:
di, wo en do (16.00 – 21.00)

Aankomst: dinsdagochtend 09.00
Vertrek: donderdagavond

Boek en betaal hier

Gezondheid | Lifestyle Design | Ondernemen

Graag inspireren we je verder over deze drie thema's!

Goede content, met tijd een aandacht geschreven, korting op onze trainingen en verhalen en vragen die je aan het denken zetten. Soms vestigen we je aandacht op een vette training, een cool boek of een goede film. Lijkt je dat wat? Abonneer je dan op ons bommetje. Laat je naam en email achter en je hoort van ons!

Met bewuste en ondernemende groet,

Steven en Diana:)

X