BOOTCAMPS

voor Piraten & Nomads

Hulp bij het starten van je eigen bedrijf? Dat is wat we bieden met onze 2-daagse ‘pressure cookers‘. Ben je diep in je hart eigenlijk een piraat 😉 en wil je vrijer leven door ondernemer te worden? Of zoek je een start om op korte termijn te gaan leven als digitale nomade? Dan is dit iets voor jou! Deze bootcamps staan voor iedereen open, ook als je (g)een online programma bij ons volgt.

Wij hopen eind februari 2021 te vertrekken naar het buitenland voor een buitenlandetappe van een aantal maanden. Tijdens deze etappe organiseren wij voor de 12e keer, in het buitenland een gave Business Bootcamp. Houd deze pagina in de gaten voor updates.

Business Startup Bootcamp Nederland | Ondernemer Worden | Wonderlijk Werken

BUSINESS STARTUP CAMP

3 dagen, 2 nachten
Geen data meer in 2020.
Kijk bij de Digital Nomad Business Bootcamp Costa Rica (2021)

Dit Business Startup Camp biedt hulp bij het starten van je eigen bedrijf voor echte piraten: in deze twee dagen ga je kijken waarmee je kunt gaan ondernemen op jouw voorwaarden. Eén idee werken we verder uit en je leert een aantal technieken toepassen zodat je het straks ook op andere potentiële ideeën kunt loslaten. Voor je gekozen idee maak je een profiel van je ideale klant en bekijkt welke segmenten je wilt bedienen. We zetten je aanbod in de steigers: wat ga je verkopen, aan wie en voor hoeveel? In een aantal power blokken gedurende de dag maak je samen met Steven je eerste one-page website gereed voor lancering. Als eindresultaat gooi je voor het eerst je tros los: je schrijft je je eerste potentiële klanten aan mét de link naar je nieuwe website :-).

Prijs: €1625,- (incl. btw)
Inbegrepen: accommodatie, fietsen, lunch.
Maximaal 4 deelnemers

Programma:
di, wo en do (10.00 – 13.00 en 14.00 – 16.00)
Eigen werksessies obv een opdracht:
di, wo en do (16.00 – 21.00)

Locatie: Camping Scholtenhagen,
Haaksbergen, Overijssel

Inchecken kan de avond voorafgaand aan het programma vanaf 17.00. Uitchecken de ochtend na afloop van het programma voor 11.00.

Boek en betaal hier
Digital Nomad Camp Nederland | Digital Nomad Worden | Wonderlijk Werken

DIGITAL NOMAD CAMP

2 dagen, 1 nacht

19 en 20 januari
2 en 3 februari (laatste in NL)

Het digital nomad camp heeft als doel je eerste reisetappe voor te bereiden als digitale nomade. Hoe ga je geld verdienen? We ontwikkelen samen jouw ‘ondernemersboom‘: uit welke bronnen komt jouw inkomen en hoeveel heb je nodig voor je eerste jaar? Je gaat iemand aanschrijven die geïnteresseerd kan zijn in datgeen wat je nu al te bieden hebt. Je leert de belangrijkste kneepjes van het digitale nomaden vak: hoe communiceer je met klanten op afstand, welke spullen en software heb je nodig in een mobiel kantoor, hoe pak je verzekeringen en bankzaken aan, hoe doe je je administratie correct? Je bereidt samen met Steven je one-page website voor mét een blog om op te schrijven.

Prijs: €1195,- (incl. btw)
Inbegrepen: accommodatie, fietsen, lunch.
Maximaal 4 deelnemers

Programma:
di, wo  (9.00 – 13.00 en 14.00 – 16.00)
Eigen werksessies obv een opdracht:
di, wo (16.00 – 21.00)

Locatie: Camping Scholtenhagen,
Haaksbergen, Overijssel

Inchecken kan de avond voorafgaand aan het programma vanaf 17.00. Uitchecken de ochtend na afloop van het programma voor 11.00. Wil je er nog een werkdag achteraan plakken? Geen probleem! Laat dat bij je boeking weten!

Boek en betaal hier

INTERNATIONAAL BUSINESS BOOTCAMP

De afgelopen tien jaar organiseerden we ieder jaar een internationale variant van het Business Bootcamp op een prachtige, exotische locatie zoals Isla Holbox in Mexico, Tenerife op de Canarische Eilanden en meest recent in Puerto Viejo de Talamanca in het regenwoud van Costa Rica. Deze training duurt 12 (!) dagen (waarvan 2 dagen vrij te besteden) en doen maximaal 6 ondernemers mee zodat we veel 1-op-1 tijd aan jouw bedrijf kunnen besteden. Het is het neusje van de zalm van Wonderlijk Werken, al zeggen we het zelf. Want: wie reist er nou naar zulke geweldige locaties om aan zijn eigen bedrijf te werken en ook nog te genieten van het natuurschoon dat deze plekken te bieden hebben?

 

In maart van 2020 organiseerden we onze laatste Internationale Business Bootcamp in Costa Rica. We waren klaar twee dagen voordat het land en de wereld op slot ging door het Corona virus. Gelukkig konden alle deelnemers nog naar huis komen. Helaas betekent dit wel dat we voorlopig geen Internationaal Business Bootcamp met zekerheid kunnen programmeren. Voor 2021 kijken we naar twee locaties: Tenerife op de Canarische Eilanden en als de grenzen open zijn ook naar Puerto Viejo in Costa Rica. Wil je op de hoogte blijven over deze training? Kijk dan op deze pagina en meld je aan voor updates. We hopen allemaal snel weer op reis te kunnen met onze bedrijven!

Gezondheid | Lifestyle Design | Ondernemen

Graag inspireren we je verder over deze drie thema's!

Goede content, met tijd een aandacht geschreven, korting op onze trainingen en verhalen en vragen die je aan het denken zetten. Soms vestigen we je aandacht op een vette training, een cool boek of een goede film. Lijkt je dat wat? Abonneer je dan op ons bommetje. Laat je naam en email achter en je hoort van ons!

Met bewuste en ondernemende groet,

Steven en Diana:)

X