WAAROM EEN STARTUP BOOTCAMP?

Omdat veel mensen graag willen gaan ondernemen, maar geen idee hebben waarin dan. Er is geen betere en leukere manier om dit te ontdekken en vorm te geven dan in een groep met like-minded ondernemers-in-spé in een snelkookpan setting. En precies dát is een business bootcamp.

Voorafgaand aan de bootcamp begeleiden we je online naar een aantal eerste ideeën voor een onderneming in ons programma ondernemer worden. Wil je als digital nomad op pad? Dan werk je aan een idee of ideeën die je onafhankelijk van plaats, overal in de wereld kunt doen in ons online programma digital nomad worden. Krijg of neem je binnenkort ontslag en wil je gaan ondernemen? Dan werk je je idee uit in een speciaal ontworpen outplacement programma met intensiever contact en meer focus op de overgang van werkgever naar zelfstandig ondernemerschap.

 

Als je je vóór 1 juni inschrijft voor de business bootcamp doe je gratis mee aan het online voorbereidingsprogramma dat bij je past.

 

Met je uitgewerkte idee start je in de bootcamp en doorloop je een groot deel van de opdrachten uit ons online programma maar dan tijdens de fysieke bootcamp. We werken intensief met de groep in werksessies en presentaties, maar zitten ook 1-op-1 bij elkaar aan tafel. Je krijgt in de praktijk te zien hoe je als ondernemer op je eigen voorwaarden werkt en leeft, voor zichzelf zorgt en in balans blijft.

 

Waarom op deze manier? Als je iets in de praktijk ziet gebeuren en je bent er onderdeel van, leer je ontzettend snel hoe je dat in je eigen (ondernemers)leven kunt toepassen. Om die reden nodigen we je uit bij ons in Twente op de camping bij ons ‘zomerverblijf‘ in een heus basiskamp voor ondernemers: de Wonderlijk Werken stacaravan. Geen geintje ;-). ‘s Avonds zitten we rondom het open vuur met uitzicht op de velden, er wordt voor ons gekookt door chef Marloes en we genieten van de rust van het uitgestrekte Twentse landschap. Dit doen we op deze manier omdat zó veel mensen ons vragen: hoe doen jullie dit nou? Je krijgt een ultiem kijkje in onze eigen ondernemerskeuken en in ons levensontwerp. Laagdrempelig, onconventioneel en zeer persoonlijk. Dit wakkert je vuur aan. Het inspireert (zeggen voormalig deelnemers) om zelf ook anders te kijken naar je (levens)keuzes en dichterbij te komen bij wat voor jóú werkt.

 

Wanneer: 20 t/m 25 juli 2020
Inschrijven: VOOR 1 juni GRATIS deelname aan een online (voorbereidings)programma
Belangrijk: Je bent fysiek en mentaal fit: je staat niet (meer) onder behandeling van een (medisch) professional en voelt je klaar voor een bijzondere week
Aantal deelnemers: maximaal 10 (nog 8 beschikbaar)
Prijs: 1925 EUR excl. BTW (de prijs is exclusief accommodatie)

De datum waarop deze bootcamp kan plaatsvinden hangt af van de maatschappelijke social distancing maatregelen. Na aanmelding houden we je daar uiteraard van op de hoogte en wordt er indien noodzakelijk samen gezocht naar een passende datum.

WAT ZIT ER IN HET PROGRAMMA?

Deze bootcamp is een combinatie van voor jezelf zorgen en hard werken. Je leert je voorwaarden kennen en ontdekt hoe je je leven (als ondernemer) gaat vormgeven.

MINDSET & BUSINESS

Om de juiste stappen te kunnen zetten is het belangrijk dat je hoofd en je lijf in de goeie conditie zijn, daarom werken we tijdens deze bootcamp samen met een bijzondere mental coach en speciale (oer)voedingsspecialist. Sander van The Volcano en Marloes van Fuego zullen ons gedurende de hele week versterken en zorgen samen voor een flinke portie vuur en ontspanning. Ook hebben we een andere kanjer aan boord gehaald: Sander van Your Hotel Boost die je op het scherpst van de ondernemerssnede feedback geeft en coacht en tevens als echte hospitality man Marloes ondersteunt bij het koken en zorgdragen voor het eten en drinken. Samen met hen zorgen wij dat je klaar bent voor de laatste twee dagen van de training: je levensstijl en je bedrijf een dikke kickstart geven! Uit het online voorbereidingsprogramma heb je een aantal ideëen opgedaan waar je mee kunt gaan ondernemen. Dat is het startpunt van deze training en je bent klaar om te gaan bouwen.

WELKE ZAKEN KOMEN AAN BOD?

– Je duikt nog eens diep in de reden waarom je voor je idee kiest: er volledig achterstaan is essentieel om het ook echt te kunnen gaan doen;

– Je maakt een lange wandeling met één van de coaches om over je why te sparren;

– Je wordt je bewust van je eigen beperkende overtuigingen en laat deze los;

– Je stelt je eerste aanbod samen op basis van je eerder gemaakte business model canvas;

– Je zet een goede pitch neer op basis van je waarden en op basis van wat je gelooft;

– Je leert een speciale ademhalingstechniek die je tot rust brengt en klaar maakt voor wat er ook op je pad komt;

– Er zijn verschillende mindset-voor-ondernemers sessies die je de handvatten geven om te gaan ondernemen;

– Je leert over voeding en hoe je slimmer kunt eten om meer energie te krijgen en beter te slapen;

– Je maakt een eerste layout voor je one-page website die we samen bouwen;

– Je denkt na over je klantprofiel en welke klanten passen bij jouw waarden;

– Je gaat aan de slag met je online marketing content en strategie

– Als je daar behoefte aan hebt, maken we een helder plan dat je kunt volgen als je weer thuis bent

WAT TE VERWACHTEN VAN DE BUSINESS BOOTCAMP?

Het team van Wonderlijk Werken staat aan je zijde: steven en diana, marloes (orthomoleculair diëtist), sander (meditatie en mindset specialist) en mariëtte (mindkracht trainer). Met een informele trainingsstijl, op een onconventionele trainingslocatie ga je super groeien als mens en als ondernemer.

Deelnemers aan de startup bootcamp Nederland kunnen het volgende verwachten:

 • GRATIS! voorbereidingstraject met Steven en / of Diana online
 • op de camping in ons ondernemersbasiskamp
 • accommodatie opties voor uiteenlopende wensen
 • dagelijkse workshops & (gast) presentaties
 • mediteren en visualiseren met Sander
 • kennismaken met de kracht van ademhalen met Steven
 • leren over oervoeding van en met Marloes
 • tijd voor 1-op-1 gesprekken en begeleiding
 • een veelgevraagde dag rust om alles te laten bezinken
 • lekker informeel borrelen, veel samen eten en wandelen
 • een maand nazorg via email en skype van Diana en Steven
 • intensief digitaal contact / warm bad met de groep na afloop

 

Kortom: een unieke ondernemerstraining om zowel je nieuwe bedrijf als je (digitale) levensstijl in dikke boost te geven. Een weekje ertussen uit om je volledig te focussen op het ontwikkelen van je bedrijfsidee en het zetten van de eerste stappen op het ondernemerspad. Eerdere deelnemers zeggen: ‘zelf maar niet alleen‘. Wie wil dat nou niet? Ben je erbij?

WAT ZIJN EERDERE DEELNEMERS GAAN DOEN?

De beste manier om te weten te komen of een ondernemerstraining zoals deze resultaat oplevert, is door te kijken naar de stappen die eerdere deelnemers hebben gezet op het ondernemerspad. En hoewel niet iedereen uiteindelijk gaat ondernemen (om uiteenlopende redenen), zijn dit een aantal mensen uit de startup bootcamp van vorig jaar (2019) die daar wel voor gingen:

 • PAULINE

  KROOP UIT ENORME DALEN DOOR HAAR ANGST VOOR WATER TE CONFRONTEREN, ONTWERPT WATER ERVARINGEN VOOR PERSOONLIJKE GROEI (2020)

 • NICOLE

  ZET HAAR ERVARING ALS EXPAT IN AFRIKA IN OM EXPATS DIE NAAR NEDERLAND KOMEN ONZE TAAL TE LEREN EN TE HELPEN FUNCTIONEREN IN ONZE CULTUUR (2019)

 • AMY

  ZET HAAR PASSIE VOOR ONTWERP EN BUITEN ZIJN IN OM KINDEREN TE STIMULEREN EN FACILITEREN OM MEER BUITEN TE SPELEN.

DE LOCATIE

Op de camping bij Steven en Diana in het prachtige Haaksbergen, Overijssel. Buiten zijn en buiten leven. De rust en ruimte om te doen wat je moet doen.

CAMPING SCHOLTENHAGEN

In het prachtige buitengebied rondom Haaksbergen vlakbij Enschede, neem je van 19 t/m 25 juli voor 6 nachten je intrek in het ondernemersbasiskamp op camping Scholtenhagen. De avond voor de start van de bootcamp kun je lekker al inchecken en rustig aankomen. Ook na afloop van de bootcamp kun je nog een nachtje blijven als je wilt. Je kunt kiezen uit verschillende accommodatie opties, er zit voor elk wat wils tussen. Zelf kamperen, in de stacaravan (eigen douche) of in een luxe tent villa (eigen douche), waar je de beschikking hebt over een gedeelde of eigen kamer. Bij je boeking zit een toegangskaart voor het subtropische zwemparadijs (met sauna) én een kaart om te douchen als je een kampeerplek boekt.

 

De sessies vinden plaats op de camping, op het terras van restaurantjes in de buurt of op een door ons afgehuurde werklocatie in het centrum van Enschede (met airco!)

IK BEN ERBIJ

Door onderstaand formulier in te vullen, schrijf je je in voor het Business Bootcamp en als je dit VOOR 1 juni doet, doe je GRATIS mee aan een online (voorbereidings)programma naar keuze. Dit bespaart je een paar honderd euro! Er zijn nog 8 plekken beschikbaar voor deze bootcamp.

 

Wil je ons eerst (vrijblijvend) een keer spreken? Dat kun je via deze link inplannen.

Business Bootcamp NL
Aan welk online (voorbereidings)programma wil je (gratis) deelnemen?
digital nomad programma

Gezondheid | Lifestyle Design | Ondernemen

Graag inspireren we je verder over deze drie thema's!

Goede content, met tijd een aandacht geschreven, korting op onze trainingen en verhalen en vragen die je aan het denken zetten. Soms vestigen we je aandacht op een vette training, een cool boek of een goede film. Lijkt je dat wat? Abonneer je dan op ons bommetje. Laat je naam en email achter en je hoort van ons!

Met bewuste en ondernemende groet,

Steven en Diana:)

X