WAAROM EEN STARTUP BOOTCAMP?

Veel mensen willen wel ondernemen, maar hebben geen idee waarin dan.

Er is geen betere en leukere manier om dit te ontdekken en vorm te geven dan in een groep met like-minded ondernemers-in-spé in een snelkookpan setting. En precies dáárom organiseren we deze bootcamps. Bovendien is een fysieke training dé ultieme kans om 1-op-1 met Diana en Steven te werken en dat is toch weer nét een beetje leuker dan alleen online!

Haaksbergen, Overijssel
7,8,9 juni 2021

€2350,-
(inclusief btw, accommodatie en website!) Maximaal 6 deelnemers.

Wacht niet te lang met aanmelden, want door de lockdown lopen onze fysieke trainingen storm!

WAT GAAN WE DOEN?

In een gevarieerd aanbod van werkvormen, stomen we je klaar om aan het eind van de drie dagen bootcamp je eerste klant te benaderen! Aan welke thema’s ga je precies werken om dat mogelijk te maken?

Business Bootcamp NederlandIdeale klant en je aanbod
Ter voorbereiding op deze bootcamp ontvang je van ons een series emails met opdrachten. Hierin ga je terug naar dat innerlijke vlammetje en denk je na over wat jou drijft en wat je graag zou willen doen. Met deze eerste ideeën schuif je aan de bootcamp tafel in Haaksbergen. In de eerste sessie praten we over je ideeën en selecteer je er eentje. Voor dat idee ga je aan de slag met het profiel van je ideale klant en denk je na over een geschikt aanbod.


Business Bootcamp Nederland | Wonderlijk Werken✔ Verdienmodel en omzetdoelen
Op welke manier kun je geld verdienen met je aanbod? We introduceren het Business Model Canvas om je hier richting aan te laten geven. De groep denkt met je mee. Is er een mogelijkheid passief inkomen op te bouwen met jouw idee? Wat voor soort relatie heb je met je klant? Verkoop je aandacht? Of puur je kennis? Deze sessie sluiten we af met een eerste omzetdoel: wat heb je nodig uit dit idee, financieel gezien? Wanneer is dit idee zakelijk gezien voor jou een succes?


Business Bootcamp Nederland | Wonderlijk Werken✔ Verkopen zonder te leuren
De grootste horde voor veel mensen om te gaan ondernemen is misschien wel dat je dan moet gaan verkopen, moet gaan leuren met je waar. We laten je een techniek zien waarmee je een duidelijke filter legt over hetgeen je te bieden hebt. Met deze filter trek je alleen de mensen aan die jouw ideale klant zijn en bereik je je niche. De rest haakt af? Eng? Nee, noodzakelijk. We laten je zien hoe je dit doet.


Ondernemer worden✔ Een eigen website in de lucht
Een belangrijk kenmerk van onze trainingen is dat je naast een berg praktische kennis met iets concreets naar huis gaat. Tijdens deze drie dagen maken we samen een zogenaamde ‘one-pager‘. Een website met 1 pagina waar de belangrijkste zaken te vinden zijn over jouw aanbod en visie en waar je potentiële klant je aanbod kan boeken. Dit is wat onze trainingen tot een succes maakt want als je wegrijdt, kun je gelijk aan de slag met het enthousiasmeren van potentiële klanten en hen daadwerkelijk tot klant kunnen maken via je eigen website. Hoe tof is dat??!


Wordpress Website bouwen✔ Social media marketing
In de laatste sessie onderzoek je op welke kanaal jouw ideale klant het meest actief is. Je leert over dit specifieke kanaal in een break-out sessie van een expert: Instagram, Emailmarketing en Linkedin. Je volgt niet alle sessies, maar je kiest het platform waarmee je je potentiële klant het best kunt bereiken en werkt hier een strategie voor uit. Ook hier weer: je kunt niet alles doen. Je legt je focus en krijgt helder via welk kanaal je jouw aanbod het beste kunt verkopen.


Business Bootcamp Nederland | Wonderlijk Werken✔ Eerste klant benaderen
En dan is het grote moment aangebroken: je one-page website gaat live en je benadert je eerste klant! Het gaafste moment van deze training want jouw ondernemerschap is begonnen! We proosten met z’n allen op dit gave resultaat!

WAT TE VERWACHTEN VAN DE BUSINESS BOOTCAMP?

Steven en Diana van Wonderlijk Werken staan aan je zijde deze dagen. Met een informele trainingsstijl, op een onconventionele trainingslocatie ga je super groeien als mens en als ondernemer.

Deelnemers aan de startup bootcamp Nederland kunnen het volgende verwachten:

 

 • 3 dagen gevuld met business workshops, opdrachten en feedback
 • 3 nachten accommodatie (di, wo, do)
 • dagelijks moment voor 1-op-1 gesprek en begeleiding
 • een EIGEN WEBSITE! (one-page)
 • lekker informeel borrelen, samen eten en wandelen
 • follow up programma (2 emails) en 30 mins skype
 • intensief digitaal contact / warm bad met de groep na afloop

 

Ben je erbij? Meld je aan en start vanaf 1 maart met het (inbegrepen) online voorbereidingsprogramma.

WAT ZIJN EERDERE DEELNEMERS GAAN DOEN?

De beste manier om te weten te komen of een ondernemerstraining zoals deze resultaat oplevert, is door te kijken naar de stappen die eerdere deelnemers hebben gezet op het ondernemerspad. 

 • PAULINE

  KROOP UIT ENORME DALEN DOOR HAAR ANGST VOOR WATER TE CONFRONTEREN, ONTWERPT WATER ERVARINGEN VOOR PERSOONLIJKE GROEI (2020)

 • NICOLE

  ZET HAAR ERVARING ALS EXPAT IN AFRIKA IN OM EXPATS DIE NAAR NEDERLAND KOMEN ONZE TAAL TE LEREN EN TE HELPEN FUNCTIONEREN IN ONZE CULTUUR (2019)

 • AMY

  ZET HAAR PASSIE VOOR ONTWERP EN BUITEN ZIJN IN OM KINDEREN TE STIMULEREN EN FACILITEREN OM MEER BUITEN TE SPELEN.

DE LOCATIE

Op de camping bij Steven en Diana in het prachtige Haaksbergen, Overijssel. Buiten zijn en buiten leven. De rust en ruimte om te doen wat je moet doen.

CAMPING SCHOLTENHAGEN

In het prachtige buitengebied rondom Haaksbergen vlakbij Enschede, neem je van 7 t/m 9 juni 2021 voor 3 nachten je intrek in het ondernemersbasiskamp op camping Scholtenhagen. De avond voor de start van de bootcamp kun je lekker al inchecken en rustig aankomen. Ook na afloop van de bootcamp kun je nog een nachtje blijven als je wilt. Je kunt kiezen uit verschillende accommodatie opties, er zit voor elk wat wils tussen. Zelf kamperen, in de stacaravan (eigen douche) of in een luxe tent villa (eigen douche), waar je de beschikking hebt over een gedeelde of eigen kamer. Bij je boeking zit een toegangskaart voor het subtropische zwemparadijs (met sauna) én een kaart om te douchen als je een kampeerplek boekt.

 

De sessies vinden plaats op geschikte werkplekken op de camping, op het terras van restaurantjes in de buurt of op een door ons afgehuurde werklocatie in het centrum van Enschede (met airco!)

IK BEN ERBIJ

Door onderstaand formulier in te vullen, schrijf je je in voor het Business Bootcamp Nederland. Er zijn maximaal 6 plekken beschikbaar voor deze bootcamp.

 

Na het invullen van dit formulier, ontvang je van ons een bevestigingsemail en een link om een kennismakingsgesprek via videobellen in te plannen. Wil je ons eerst (vrijblijvend) een keer spreken? Dat kun je via deze link inplannen.

Business Bootcamp NL
digital nomad programma

Gezondheid | Lifestyle Design | Ondernemen

Graag inspireren we je verder over deze drie thema's!

Goede content, met tijd een aandacht geschreven, korting op onze trainingen en verhalen en vragen die je aan het denken zetten. Soms vestigen we je aandacht op een vette training, een cool boek of een goede film. Lijkt je dat wat? Abonneer je dan op ons bommetje. Laat je naam en email achter en je hoort van ons!

Met bewuste en ondernemende groet,

Steven en Diana:)

X