Je wilt je vrij voelen, werk doen dat je verrijkt en werken waar en wanneer jíj dat wilt. En als kers op de taart: meer reizen.

Voor de allerkeer organiseren we een krachtig en inspirerend lifestyle design business bootcamp training in Costa Rica! Van 2 maart tot en met 8 maart 2018 strijken we weer neer in het surfdorp Puerto Viejo de Talamanca aan de Caribische kust van Costa Rica.


Waarom is deze business bootcamp training iets voor mij? Je zoekt naar een kans om het echt te gaan doen. Ondernemen. Je zoekt naar een groep mensen die net zo naar de wereld kijkt als jij. Je wilt je omringen met mensen die al jaren als locatie onafhankelijk ondernemers de wereld rond reizen. Mensen bij wie je gewoontes en routines kunt overnemen, gewoon door te kijken hoe zij het doen. Mensen bij wie je je thuis kunt voelen en met wie  je stappen kan gaan zetten. Op het ondernemerspad, maar zeker ook op het vlak van persoonlijke ontwikkeling. Ondernemen is doen. Je nek uitsteken. Opvallen. En je hebt, net als velen van ons, best weleens moeite om die kant van jezelf te laten zien. Daar wil je mee aan de slag en dat wil je uit de weg ruimen, zodat er vrij baan is om je bedrijf te laten vliegen en jezelf met grote sprongen te ontwikkelen. Tijdens deze bootcamp is daar alle ruimte voor en precies daarom is het wat voor jou!

 

Wat ga ik precies doen? Je bent bezig met (het opzetten of runnen van) een bedrijf en wilt je leven daarmee een andere richting insturen. Je bedrijf moet je in staat gaan stellen je dagen in te richten zoals jij dat wilt. Tijd voor jezelf, om te sporten, goed te eten, tijd door te brengen met mensen om wie je geeft. Werken met klanten die bij je passen. Iets doen waar je helemaal warm van wordt. Weten wat je wilt is één, het dan tot uitvoering kunnen brengen is twee. Dát gaan we in die zeven dagen in Costa Rica samen tot werkelijkheid brengen. Daar helpen we je het fundament voor leggen. Daarnaast is de week in Costa Rica een kans om eens te kijken naar hoe je je leven en je dagen eigenlijk hebt ontworpen. Of dat allemaal bewuste keuzes zijn geweest en welke hordes er nog liggen. Je gaat kijken hoe je je dagen eigenlijk indeelt als ondernemer. Hoe je dat op je eigen voorwaarden doet. Welke gewoonten en routines je gaat implementeren. Welke keuzes je gaat maken in je bedrijfsvoering.  Dat zorgt ervoor dat je het best tot je recht komt iedere dag weer en is een cruciaal onderdeel van lifestyle design.

 

Even praktisch, denk dan bijvoorbeeld aan:
– verdienmodellen bedenken rondom je diensten: hoe lus je het financieel slim aan elkaar?;
– je aanbod 0.1 neerzetten en aanscherpen: haal het maximale uit jezelf en je bedrijf;
– woord, beeld en concept op een website zetten: je bent klaar om een klant aan te gaan schrijven;
– je netwerk in kaart brengen (en dat van ons gebruiken) en die eerste klant binnenhalen!;
– je wilt langere tijd op reis: waar moet je allemaal aan denken als je wilt blijven werken onderweg?;

Maar ook:

– Je diepste angsten leren omarmen en die onzekerheid om te zetten in vertrouwen en daarmee jezelf ECHT in je kracht te zetten

– Negatieve gedachten maken niks uit, zolang je ze zelf niet gelooft… Je leert een ijzersterke methode om je eigen beperkende gedachten te ontkrachten

– Met simpele ademhalingstechnieken leer je je lichaam te ontspannen. Met een ontspannen lichaam, ontspant ook je geest en ontstaan er oneindig veel mogelijkheden!

– Een aantal fijne ochtend rituelen leren (voeding & yoga/meditatie of zwemmen). Ervaar de kracht van wat een gezond en ontspannen lichaam doet met de rest van je dag. Lifestyle design in actie!

 

En komen er echte bedrijven voor uit deze business bootcamp training? Jazeker! Kijk maar eens op de website van Nancy uit onze afgelopen editie op Tenerife in juni. Daarnaast zijn er nog drie bedrijven gesmeed: Sander en Debora met Your Hotel Boost en de website van Maarten die als civiel technisch project manager aan de slag gaat in landen waar het het hardst nodig is. Je komt dus met een goed (of nog beter) draaiend bedrijf het eiland weer af! Het bedrijf is een concreet resultaat, maar je zult merken dat de kleine veranderingen die je in je dagelijkse levensontwerp en soms in je relatie(s) weet aan te brengen de verandering compleet en langdurig maken.

 

Is dit wat voor jou? Zet je deelname in gang door op de button hieronder te klikken. Je wordt dan naar een pagina geleid waar je je gegevens kunt invullen, een factuur adres kunt achterlaten en vervolgens 50% van de deelname prijs kunt aanbetalen met iDeal of creditcard. Hiermee garandeer je je plekje in het programma in Costa Rica!

Let op: het is mogelijk de business bootcamp training en het bijbehorende traject op weg naar een eigen bedrijf te volgen met een trainingsbudget uit een vaststellingsovereenkomst (bij afscheid van je werkgever). Neem contact met ons op daarover, we hebben er meer informatie en een speciale brochure voor beschikbaar. 

PRAKTISCHE
INFORMATIE

Datum:
2 maart tot en met 8 maart 2019

 

Locatie:
Puerto Viejo de Talamanca, Limón, Costa Rica

 

Deelnemers:
Maximaal 6

 

Dagelijkse sessies:
van 09.00 tot 12.00 en van 16.30 tot 18.30 plus huiswerk opdrachten. (tijden zijn flexibel)

 

Slimme voorbereiding
Deze business bootcamp training is te boeken als losstaand event maar wil er echt het maximale uithalen dan raden wij je aan om een van de volgende trajecten te volgen voordat je naar Costa Rica komt:
– Digital Nomad Programma Online, of
– Firestarter Ouplacement & Reïntegratie Programma
– Business Intensive traject met Diana, of
– Step Forward Startup Programma met Steven

 

Na afloop:
Er is een 1-op-1 followup via Skype, lidmaatschap van de besloten Facebook groep. Het is mogelijk om na afloop van de bootcamp verder te gaan in het Business Intensive traject met Diana.

Prijs:
Particulier: €2450,-
Zakelijk €2950,- (excl. btw)

Inclusief:
– Eten & drinken (half pension)
– I
ntensieve 1-op-1 begeleiding door Steven en Diana

Exclusief:
– Vliegtickets (maar we helpen je uiteraard bij het vinden van een goede deal)
– Accommodatie
– Reis van San José naar Puerto Viejo (± 5 uur per bus)

LOCATIE

Puerto Viejo de Talamanca, Costa Rica

Wie weleens bij ons in een training op Isla Holbox in Mexico is geweest of daar foto’s van heeft gezien, zal met verrukking kijken naar de foto’s van Puerto Viejo de Talamanca. Een heerlijk low-key, rastafari surfdorpje aan zee waar de tijd stil gestaan lijkt te hebben. Dit relaxte dorpje ligt in de provincie Limón aan de Caribische zee. Het dorp is niet de verwarren met de andere Puerto Viejo dat in het binnenland van Costa Rica ligt. Een groot deel van de bevolking in Puerto Viejo de Talamanca is van Jamaicaanse afkomst en dat is goed te merken aan de sfeer in het dorp. Overal klinkt reggae muziek en zijn leuke relaxte tentjes waar je wat kunt eten en drinken.

Puerto Viejo de Talamanca is erg populair bij surfers. Overal langs de stranden vindt je surfschooltjes. De golven kunnen hier echter best heftig zijn en er staat vaak een gevaarlijke stroming in het water. De golven hebben hier zelfs een eigen naam, Salsa Brava. Ondanks dat de tijd stil lijkt te staan hier, nemen we zelf ons internet mee. Wel zo handig als digital nomad en ondernemer!

Impressie van Puerto Viejo de Talamanca

Leer van twee ervaren digitale ondernemers

Diana Vermeij

Diana is een wat rustigere persoon, die goed kan luisteren. Je zult zelf aan het woord zijn als je haar opzoekt en ze zal je verrassen met haar vragen. Ze weet veel van de transitie die je doormaakt als je van een baan bij een werkgever naar ondernemerschap gaat. Hoe je thuis uitlegt dat je van het gebaande pad af stapt en daarmee je kinderen ook. Ze weet veel over het web, online marketing, interactie en conversie op websites en helpt je met het bouwen ervan. Ze weet veel over reizen met een gezin, reisplanning, financiën op reis, slimme bedrijfsadministratie en belastingen.

Steven Zwerink

Steven is een business (startup) coach pur sang en houdt van lol maken en problemen oplossen. Hij weet veel van de mindset die nodig is om te gaan (reizend) ondernemen en laat je gegarandeerd anders kijken naar concepten als tijd, geld, werk en bezit. Steven is bovendien een kei in het technische aspect van websites bouwen, online marketing, fotografie en video. Hij zet je geheid op scherp en geeft je gerust een schop onder je kont als je dat nodig hebt. Hij heeft een goed luisterend oor en kan je de juiste vragen op het juiste moment stellen.

Klaar voor deze Business Bootcamp Training? Meld je hier aan!