BUSINESS BOOTCAMPS

Als onderdeel van onze online programma’s kun je bij Wonderlijk Werken business bootcamps volgen die variëren in lengte. Van een compleet 7-daagse training tot een 3-daagse business aanjager zijn dit hands-on trainingen die je helpen je bedrijf (verder) op te bouwen. Wij weten uit ervaring dat je grote stappen maakt met je bedrijf en het inrichten van een ander leven als we 1-op-1 met elkaar werken en ‘in het echt’ bij elkaar aan tafel zitten. Ons bedrijf Wonderlijk Werken reist met ons mee en daarom organiseren we intensieve business trainingen op de mooiste locaties in de wereld.

Je stapt op twee manieren een nieuwe wereld in: op een schitterende plek leef je het (locatie onafhankelijke) ondernemersleven. Samen bouwen we aan jouw (locatie-onafhankelijke) bedrijf, waar je al een goede basis voor hebt gelegd in de online training. Je werkt individuele opdrachten voor je bedrijf uit waar je maar wilt: in dat leuke cafeetje met uitzicht op zee of in de hangmat met de computer op schoot. Er is tijd voor goede gesprekken en voor individuele feedback en coaching. Regelmatig zijn er gezamenlijke sessies met de groep over een thema wat voor iedereen relevant is. Er staat een dijk van een inhoudelijk programma voor je klaar dat aansluit op module 1 en 2 van onze online trainingen. Er is veel ruimte om aan te geven waar jij zelf aan wilt werken en wat je nodig hebt als mens en ondernemer in spé. Soms zijn er gast-trainers aanwezig om specifieke kennis met je te delen.

 

Onze programma’s richten zich niet alleen op het opzetten of uitbouwen van een bedrijf want wij geloven dat een cruciaal onderdeel van leven op je eigen voorwaarden het ontwerp is dat je zelf voor je leven maakt. De manier waarop je leeft, werkt, deelt en groeit is ontzettend belangrijk en bepaalt een groot deel van je ontwikkeling als mens en je succes als ondernemer. Iedere business bootcamp heeft een specifiek inhoudelijk thema: ‘leven als digital nomad (familie)‘, of  ‘entrepreneurship & lifestyle design‘ en het voor 2019 in ontwikkeling zijnde thema ‘bewustwording, yoga en ademhaling‘ om zoveel mogelijk te kunnen aansluiten bij wat er bij jou als ondernemer leeft en wat je helpt groeien. Lijkt een business bootcamp je interessant? Vraag dan de brochure aan via de knop hiernaast.

KALENDER

Wil je meedoen aan één van onderstaande trainingen? Dan raden we je aan in te stromen bij onze online voorbereidingsprogramma’s: leven als digital nomad of firestarter voor jezelf beginnen. De business bootcamp training is daar onderdeel van.

data onder voorbehoud, dus geef je voorkeur door!

ERVARINGEN VAN EERDERE DEELNEMERS

We verzamelen sinds kort reviews met behulp van een kort video-interview van mensen die bij ons een business bootcamp training volgden. In onderstaand kanaal kun je er steeds meer bekijken!

FOTO’S VAN EERDERE EDITIES

Sinds 2013 organiseren wij business bootcamp trainingen op locatie. Wil je meer lezen over wat deze mensen dan zijn gaan doen? Neem dan een kijkje op de pagina ‘Wonderlijke Werkers‘.

BROCHURE AANVRAGEN

We hebben een mooi ontworpen presentatie beschikbaar over de verschillende bootcamps en locaties waar we trainingen geven en vertellen daarin ook meer over eventuele co-trainers die een deel van het programma verzorgen. Vraag het aan via onderstaand formulier!

Je voornaam (*)

Je achternaam (*)

Je email (*)

Je telefoonnummer (*)

Welke locatie heeft je interesse? (*)
Puerto Viejo de Talamanca, Limón, Costa RicaTwente, Overijssel, NederlandIsla Holbox, Quintana Roo, MexicoTenerife, Canarische Eilanden, Spanje