WAT IS EEN BUSINESS BOOTCAMP?

Een zeer intensieve training om je bedrijf op te zetten. Een snelkookpan op een fantastische locatie waar je altijd al van hebt gedroomd er een keer te komen.

Een Business Bootcamp is een training die je volgt als onderdeel van een langer lopend programma waarin we je begeleiden naar een eigen bedrijf en een leven (meer) op jouw eigen voorwaarden. Voordat je klaar bent om je bedrijf te gaan opbouwen, zul je eerst een idee moeten hebben wat je dan wilt gaan doen. Het traject waarin je tot dat idee komt en een stip aan de horizon van je eigen toekomst zet, doorloop je tijdens één van onze online programma’s: digital nomad worden, een eigen bedrijf beginnen na je burnout  en dit kan natuurlijk ook als een outplacement programma betaald door je baas.

 

Heb je dat bedrijfsidee? Dan ben je klaar om het verder te gaan onderzoeken en opbouwen. Dat doe je tijdens de business bootcamp. In twee keer 4 dagen, afgewisseld met een hoognodige dag vrij en twee ochtenden of middagen vrij om bij te tanken, zet je tijdens deze training grote stappen om daadwerkelijk ondernemer te worden en klanten te gaan bedienen. We werken intensief met de groep maar zitten ook 1-op-1 bij elkaar aan tafel. Met de Wonderlijk Werken villa als basiskamp  omringd door de jungle, beleef je een intensieve en inspirerende week, waar je naast hard werken aan je bedrijf geniet en tot rust komt op de prachtige plek die Puerto Viejo is: wandelen op het strand, zwemmen in de prachtig blauwe zee, surfen, struinen door de jungle waar je luiaards, brulapen en prachtige vogels tegenkomt.

Aantal deelnemers: maximaal 6
Prijs: 2450 EUR excl BTW

(deze prijs is inclusief accommodatie, volpension, en een fiets, exclusief vluchten en reiskosten)

WAT ZIT ER IN HET PROGRAMMA?

De Business Bootcamp beslaat de derde module uit onze trainingen en is gericht op het echte dóén dat jou voor het ondernemerschap klaarstoomt

MODULE 3: BEDRIJF OPBOUWEN

Uit het online voorbereidingsprogramma heb je een aantal ideëen opgedaan waar je mee kunt gaan ondernemen. Dat is het startpunt van deze training en je bent klaar om te gaan bouwen!

WELKE ZAKEN KOMEN AAN BOD?

– Je duikt nog eens diep in de reden waarom je voor je idee kiest: er volledig achterstaan is essentieel om het ook echt te kunnen gaan doen;

– Je stelt je eerste aanbod samen op basis van je eerder gemaakte business model canvas;

– Je zet een goede pitch neer op basis van je waarden en op basis van wat je gelooft;

– Je maakt een eerste layout voor je one-page website die we samen bouwen deze week;

– Je denkt na over je klantprofiel en welke klanten passen bij jouw waarden;

– Je brengt in kaart waar deze klanten zich bevinden en hoe je ze bereikt;

– Je benadert je eerste klant (‘wat? wacht, echt? nu al?!‘ jazeker! no worries, we helpen je erbij!);

– Er zijn verschillende mindset-voor-ondernemers sessies die je de handvatten geven om te gaan ondernemen;

– Je maakt een lifestyle design canvas voor het komende half jaar met input uit de mindset sessies in de bootcamp;

– Je gaat aan de slag met je online marketing content en strategie;

– Als je er behoefte aan hebt, maken we een helder plan dat je kunt volgen als je weer ‘gewoon’ thuis bent.

WAT KAN IK VERWACHTEN VAN DE BUSINESS BOOTCAMP?

Een gaaf basiskamp voor ondernemers, midden in de jungle en toch dichtbij de bewoonde wereld.
Oprechte aandacht en tijd voor jouw stappen als ondernemer

 • een warm welkom en goede aanreisbegeleiding
 • een goeduitgeruste villa als basiskamp voor de training
 • een gedeelde kamer in het huis
 • een aantal unieke OER maaltijden
 • tijdens de bootcamp dagelijkse werksessies
 • uitgebreid tijd voor 1-op-1 gesprekken en begeleiding
 • opbouwen van gezond(ere) routines: ademhaling, rust, voeding en beweging
 • aandacht voor het opzetten van de levensstijl als ondernemer
 • tijdens de bootcamp bouw je je website met onze hulp
 • tijdens de bootcamp informeel borrelen, samen eten en wandelen
 • na afloop van de bootcamp 2 maanden lang nazorg en onze betrokkenheid

 

Deze bootcamp gaat door bij minimaal drie deelnemers en gaat altijd in overleg met hen die zich aanmelden.

EERSTVOLGENDE BOOTCAMP IN COSTA RICA?

COSTA RICA | 2 t/m 11 maart 2020

PUERTO VIEJO DE TALAMANCA

In maart 2020 nodigen wij je uit in het idyllische dorpje Puerto Viejo de Talamanca voor deze editie van de business bootcamp in Costa Rica. Een jubileum editie want het is de tiende keer in onze geschiedenis dat Wonderlijk Werken deze buitenlandse zakelijke training organiseert en de tweede keer in Costa Rica. Het kan ook jóúw begin zijn van een (reizend) ondernemersleven! Centraal- en Zuid Amerika liggen als reisbestemming na de training vanuit deze locatie aan je voeten. Boek jij vast een enkeltje?

WAT ZIJN EERDERE DEELNEMERS GAAN DOEN?

De beste manier om te weten te komen of een training resultaat oplevert, is door te kijken naar de stappen die eerdere deelnemers hebben gezet. Wij verzamelden een aantal verhalen van mensen die je de afgelopen jaren voorgingen in de business bootcamps. PS: nog niet iedereen die meedeed, staat hiertussen 😉

 • SANDER EN DEBORA

  KRACHTEN BUNDELEN EN SAMEN HOTELS ONTZORGEN OVER DE HELE WERELD (2018). MOMENTEEL AAN HET REIZEN EN WERKEN IN COSTA RICA MET HUN 2-JARIGE DOCHTER(2019)

 • MARIANNE

  EEN PSYCHOTHERAPEUTE DIE LOSKWAM VAN DE BIG REGISTRATIE EN DE VERZEKERAAR: BIJ DEZE POWERHOUSE BETAAL JE JE CONSULT ZELF! (2017)

 • ANNEMARIE

  NA HAAR ONTSLAG BEGON ZE ALS VIRTUAL ASSISTENT EN REISDE TIJDENS HAAR EERSTE DIGITALE NOMADE ETAPPE DOOR NAAR ZUID-AMERIKA (2017)

 • MARIE LOUISE

  STUDEERDE NA DE TRAINING IN 2016 AF ALS HOMEOPAAT, KOCHT EEN CAMPER EN VERZORGT AL REIZEND CONSULTEN. FIETST MOMENTEEL DOOR NIEUW-ZEELAND (2019)

 • INEKE

  ZEI HAAR BAAN ALS ADMINISTRATIEF MEDEWERKER OP OM ALS VIRTUAL ASSISTANT EN OP HAAR EIGEN VOORWAARDEN AAN HET WERK TE GAAN (2015)

 • ROB

  EEN SALES MANAGER DIE ONTSLAG NAM OM ZIJN JONGENSDROOM TE LEVEN EN VRACHTWAGEN CHAUFFEUR TE WORDEN (2015)

DE LOCATIE: PUERTO VIEJO

In maart 2019 hebben we de eerste editie van onze business bootcamp gehouden in Puerto Viejo de Talamanca. Voorgaande edities vonden plaats in Mexico en Tenerife en we hebben hier een waardige opvolger gevonden!

Puerto Viejo de Talamanca is een laid back dorpje in het zuidoosten van Costa Rica waar je heel makkelijk verliefd op kan worden. Het ligt pal aan de Caribische kust met de meest rauwe en epische stranden. Een woord wat we niet veel gebruiken maar het strand op de foto verdient het, niet?

 

Er zijn in Puerto Viejo veel rasta’s te vinden, Costa Ricanen van oorsprong uit Jamaica, en uiteraard hoor je overal reggae muziek. Er zijn leuke restaurantjes en barretjes waar we tijdens de business bootcamp zullen neerstrijken, waaronder de Coworking. Rondom Puerto Viejo vind je prachtige vulkanisch zwarte én witte stranden en natuurparken waaronder het bijzondere Jaguar Rescue Center.

 

Ook is Puerto Viejo een mooie bestemming voor golfsurfers. Je ziet dan ook veel surfers met surfboards onder hun arm op weg naar de ultieme golf. Je kunt er heerlijk een fietsje huren en langs de andere dorpjes aan zee fietsen. Omringd door een jungle vol met apen, luiaards, de mooiste vogels en reptielen is dat alleen al onvergetelijk. En dit is gewoon de trainingslocatie van de business bootcamp in oktober 2019! Ben je erbij?

KENNIS MAKEN?

We snappen heel goed dat je niet zomaar een bootcamp als deze boekt. Vraag hier een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan om ons te leren kennen en al je vragen te kunnen stellen!

Je voornaam (*)

Je achternaam (*)

Je email (*)

Je telefoonnummer (*)

Indien je nog geen programma bij ons volgt, welk voorbereidingsprogramma heeft je interesse?
Traject Digital Nomad WordenTraject Feel The RainTraject FirestarterTraject Step Forward

Ben je erbij?(*)
Ja natuurlijk!Nog niet, maar ik wil wel een plekje reserveren en nog wat vragen stellen