WAT IS EEN BUSINESS BOOTCAMP?

Zes dagen keihard werken en genieten tijdens een training waarin je de mindset van een ondernemer ontwikkelt en je bedrijfsidee tot leven brengt.

Een Business Bootcamp is een veelgevraagde training die je bij ons volgt als onderdeel van een langer lopend ondernemersprogramma. Voordat je klaar bent om je bedrijf te gaan opbouwen, zul je eerst een idee moeten hebben wat je dan wilt gaan doen. Het traject waarin je tot dat idee komt en een stip aan de horizon van je eigen toekomst zet, doorloop je tijdens één van onze online programma’s: digital nomad worden, een eigen bedrijf beginnen of tijdens een outplacement programma.

 

Heb je dat bedrijfsidee of kom je langzaamaan in die fase? Dan ben je klaar om het verder te gaan onderzoeken en uit te bouwen. Dat doe je tijdens deze business bootcamp. De bootcamp duurt zes dagen en je zet gegarandeerd grote stappen en verlaat de training met de ondernemers mindset en vaak al met een website, een opzet voor je online training en soms een eerste klant! We werken intensief met de groep maar zitten ook 1-op-1 bij elkaar aan tafel. We nodigen je uit bij ons in Twente. ‘s Avonds zitten we rondom het open vuur, we koken en eten samen en genieten van de rust van het uitgestrekte Twentse landschap. Dit doen we omdat zó veel mensen ons vragen: hoe doen jullie dit nou? Je krijgt een ultiem kijkje in onze eigen ondernemerskeuken en in ons leven. Je zou het zelfs ‘Business Bootcamping‘ kunnen noemen want we verblijven met z’n allen samen op de camping in Haaksbergen. Laagdrempelig, onconventioneel en zeer persoonlijk.

 

Wanneer: 20 t/m 25 juli 2020
Uiterlijke inschrijfdatum voortraject: 1 maart 2020
Belangrijk: Je bent fysiek en mentaal fit: je staat niet (meer) onder behandeling van een (medisch) professional en voelt je klaar voor een bijzondere week
Aantal deelnemers: maximaal 10 (nog 9 beschikbaar)
Prijs: 1925 EUR* excl BTW (De prijs is inclusief accommodatie en volpension)

 

*mensen die op of onder het bestaansminimum leven, in de bijstand, WW of Ziektewet zitten, leven van een studiefinanciering of een Wajong uitkering krijgen, kunnen bij ons rekenen op een flinke korting (tot 50% op het deelnamebedrag). Geef dit gerust aan op het inschrijfformulier of als je een kennismakingsgesprek met ons inplant.

WAT ZIT ER IN HET PROGRAMMA?

Veel tijd en aandacht voor jouw stappen en ontwikkeling richting ondernemerschap.

MINDSET & BUSINESS

Om de juiste stappen te kunnen zetten is het belangrijk dat je hoofd en je lijf in de goeie conditie zijn, daarom werken we tijdens deze bootcamp samen met een bijzondere mental coach en speciale (oer)voedingsspecialist. Sander van The Volcano en Marloes van Fuego zullen ons gedurende de hele week versterken en zorgen samen voor een flinke portie vuur en ontspanning. Ook hebben we een andere kanjer aan boord gehaald: Sander van Your Hotel Boost die je op het scherpst van de ondernemerssnede feedback geeft en coacht en tevens als echte hospitality man Marloes ondersteunt bij het koken en zorgdragen voor het eten en drinken. Samen met hen zorgen wij dat je klaar bent voor de laatste twee dagen van de training: je levensstijl en je bedrijf een dikke kickstart geven! Uit het online voorbereidingsprogramma heb je een aantal ideëen opgedaan waar je mee kunt gaan ondernemen. Dat is het startpunt van deze training en je bent klaar om te gaan bouwen.

WELKE ZAKEN KOMEN AAN BOD?

– Je duikt nog eens diep in de reden waarom je voor je idee kiest: er volledig achterstaan is essentieel om het ook echt te kunnen gaan doen;

– Je maakt een lange wandeling met één van de coaches om over je why te sparren;

– Je wordt je bewust van je eigen beperkende overtuigingen en laat deze los;

– Je stelt je eerste aanbod samen op basis van je eerder gemaakte business model canvas;

– Je zet een goede pitch neer op basis van je waarden en op basis van wat je gelooft;

– Je leert een speciale ademhalingstechniek die je tot rust brengt en klaar maakt voor wat er ook op je pad komt;

– Er zijn verschillende mindset-voor-ondernemers sessies die je de handvatten geven om te gaan ondernemen;

– Je leert over voeding en hoe je slimmer kunt eten om meer energie te krijgen en beter te slapen;

– Je maakt een eerste layout voor je one-page website die we samen bouwen;

– Je denkt na over je klantprofiel en welke klanten passen bij jouw waarden;

– Je gaat aan de slag met je online marketing content en strategie

– Als je daar behoefte aan hebt, maken we een helder plan dat je kunt volgen als je weer thuis bent

WAT TE VERWACHTEN VAN DE BUSINESS BOOTCAMP?

Informele trainingsstijl, onconventionele trainingslocatie, groeien als mens en als ondernemer

Deelnemers aan de business bootcamp Nederland kunnen het volgende verwachten:

 • voorbereidingstraject met Steven en / of Diana online
 • op de camping in een digitale nomaden basiskamp
 • eigen of gedeelde kamer om je terug te trekken
 • uniek kijkje in onze keuken: zo doen we het écht
 • dagelijkse workshops & (gast) presentaties
 • mediteren en visualiseren met Sander
 • tijd voor 1-op-1 gesprekken en begeleiding
 • kennismaken met de kracht van ademhalen
 • leren over oervoeding van en met Marloes
 • een veelgevraagde dag rust om alles te laten bezinken
 • lekker informeel borrelen, veel samen eten en wandelen
 • twee maanden nazorg via email en skype van Diana en Steven
 • intensief digitaal contact / warm bad met de groep na afloop

 

Kortom: een unieke bootcamp om zowel je bedrijf als je (digitale) levensstijl in dikke boost te geven. Een weekje ertussen uit om je volledig te focussen op het ontwikkelen van je bedrijfsidee en het zetten van de eerste stappen op het ondernemerspad. Eerdere deelnemers zeggen: ‘zelf maar niet alleen‘. Wie wil dat nou niet? Ben je erbij?

WAT ZIJN EERDERE DEELNEMERS GAAN DOEN?

De beste manier om te weten te komen of een training resultaat oplevert, is door te kijken naar de stappen die eerdere deelnemers hebben gezet.

 • SANDER EN DEBORA

  KRACHTEN BUNDELEN EN SAMEN HOTELS ONTZORGEN OVER DE HELE WERELD (2018). MOMENTEEL AAN HET REIZEN EN WERKEN IN COSTA RICA MET HUN 2-JARIGE DOCHTER(2019)

 • MARIANNE

  EEN PSYCHOTHERAPEUTE DIE LOSKWAM VAN DE BIG REGISTRATIE EN DE VERZEKERAAR: BIJ DEZE POWERHOUSE BETAAL JE JE CONSULT ZELF! (2017)

 • ANNEMARIE

  NA HAAR ONTSLAG BEGON ZE ALS VIRTUAL ASSISTENT EN REISDE TIJDENS HAAR EERSTE DIGITALE NOMADE ETAPPE DOOR NAAR ZUID-AMERIKA (2017)

 • NICOLE

  KLOM UIT DE WW, KOCHT MET HAAR SPAARGELD EEN ANTIEKE VW BUS EN STARTTE HAAR VERHUURBEDRIJF (2014)

 • MARLOES

  GING DRIE DAGEN WERKEN, STARTTE EEN OPLEIDING TOT PILATES DOCENT EN STARTTE HAAR EIGEN PEPSESSIE BEDRIJF LOESENUP (2014)

 • CHRISTIAAN

  GING MINDER WERKEN VOOR CORPORATE KLANTEN, STARTTE EEN NIEUW BEDRIJF EN ONTWIKKELDE EEN FYSIOTHERAPIE APP (2013)

DE LOCATIE

Op de camping bij Steven en Diana in het prachtige Haaksbergen, Overijssel. Buiten zijn en buiten leven. De rust en ruimte om te doen wat je moet doen.

CAMPING SCHOLTENHAGEN

In het prachtige buitengebied rondom Haaksbergen vlakbij Enschede, neem je vijf nachten je intrek in het digitale nomaden basiskamp op camping Scholtenhagen. We werken samen aan een grote tafel onder de overkapping, zitten buiten in de tuin en werken op mooie plekjes in de buitenlucht, of in het nabijgelegen Enschede. Je hebt de beschikking over een gedeelde of eigen kamer.

We zullen veel buiten zijn en af en toe een lekkere wandeling maken. De regio staat bekend om zijn leuke kleine restaurantjes in de natuur en op deze plekken zullen we neerstrijken om te werken, praten of gewoon om lekker een drankje te drinken. Je krijgt een echt kijkje in onze keuken en ook ‘s avonds is er veel tijd om samen te eten, mee te koken met orthomoleculair dietist Marloes, om te wandelen of borrelen:) Het is zelfs mogelijk je hond mee te nemen naar deze training. Er is plek voor iedereen. Lijkt dit je iets? Kom dan meedoen: eerst online (instromen tot 5 augustus) en deelnemen aan de bootcamp!

IK BEN ERBIJ / IK HEB INTERESSE!

We snappen heel goed dat je niet zomaar een training als deze boekt. Dat je eerst even wilt kennismaken met ons via Skype. En wilt afstemmen welk voorbereidingsprogramma voorafgaand aan het business bootcamp het beste bij je past. Dat kun je via het formulier laten weten.

Je voornaam (*)

Je achternaam (*)

Je email (*)

Je telefoonnummer (*)

Indien je nog geen programma bij ons volgt, welk voorbereidingsprogramma heeft je interesse?
Traject Digital Nomad WordenTraject Feel The RainTraject FirestarterTraject Step Forward

Ben je erbij?(*)
Ja natuurlijk!Nog niet, maar ik wil wel een plekje reserveren en nog wat vragen stellen


digital nomad programma