Business Builders

Wil je je bedrijf laten groeien en zelf deze skills leren? Een goede website bouwen bijvoorbeeld? Zelf een online training maken en aanbieden? Beginnen met autoriteit opbouwen en bloggen? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Deze diensten hebben we nooit eerder via onze website aangeboden en zijn normaal gesproken onderdeel van onze programma’s en business bootcamps. Nu op verzoek, maken we deze business builders ook beschikbaar als je geen programma (meer) bij ons volgt. Ook voor deze business builders zijn de plaatsen beperkt, pak je kans dus! 

Website verbeteren | Up your Game Business Coaching | Wonderlijk Werken

WORDPRESS WEBSITE BOUWEN

met Steven

Steven bouwt efficiënte en strakke WordPress websites in een handomdraai. Samen bepalen jullie het ontwerp, het belangrijkste conversiedoel en primaire conversiepagina. Jij levert teksten en beelden aan. Steven bouwt het en vult met je content. In de laatste sessie leer je hoe je zelf je website onderhoudt en aanpast. Exclusief hosting, beveiliging en benodigde plugin abonnementen.

Prijs: €749,- (excl. btw)
Met wie: Steven
Methode: 2x 60 min op Skype / Zoom (screen sharing)
Resultaat: Een website die werkt!

Boek hier
Online Training Maken | Wonderlijk Werken | Business Builder

ONLINE TRAINING MAKEN

met Diana en Steven

Diana leidt je door het proces om zelf een online training te maken. Definiëren van je ideale klant: probleem en oplossing, leerdoelen, werkvormen, aflever platform kiezen, template maken, content produceren. Diana of Steven richt voor jou het platform in en vult met jouw content. De laatste sessie gaat over je rol als trainer en de promotie van je training. Exclusief abonnement op gekozen platform.

Prijs: €749,- (excl. btw)
Met wie: Diana
Methode: 2 x 60 min Skype / Zoom (screen sharing), email opdrachten
Resultaat: eigen online training en extra online verdienmodel

Boek hier
Beginnen met Bloggen | Wonderlijk Werken | Business Builder

BEGINNEN MET BLOGGEN

met Diana

Je wilt hulp bij goed leren bloggen. Samen met Diana definieer je je (ideale) lezer, je bedenkt thema’s en onderwerpen om over te bloggen. Jullie maken 5 eerste blogtitels en Diana schrijft deze blogs voor je of helpt je ze zelf schrijven. Je leert aan de hand van deze blogs hoe je een blog opbouwt. Je leert hoe je de juiste SEO zoekwoorden bij een blog kiest. Samen monitoren jullie de organische vindbaarheid van de 5 blogs.

Prijs: €599,- (excl. btw)
Met wie: Diana
Methode: 4 x 30 min Skype / Zoom (screen sharing), email feedback
Resultaat: goed leren bloggen, 5 echte blogs live!

Boek hier

Je bedrijf laten groeien is een ontzettend mooi doel om jezelf te stellen. De bovenstaande business builders helpen je met het zetten van stappen. Wil je eigelijk uitvoeren? Krijg je jezelf niet gemotiveerd of kom je er gewoon niet aan toe om aan je bedrijf te werken? Diana is graag je stok achter de deur als je zakelijke mentor in een Business Intensive van drie maanden. Net als dat je werken moet leren als je net van school af komt, moet je ook leren hoe te werken als zelfstandig ondernemer. In de business intensive leer je de fijne kneepjes van werken als ondernemer: doelen stellen, taken inplannen, een goede week indeling maken, routines opbouwen en stappen zetten. Kijk gerust eens op de pagina en meld je aan voor een plek!

Gezondheid | Lifestyle Design | Ondernemen

Graag inspireren we je verder over deze drie thema's!

Goede content, met tijd een aandacht geschreven, korting op onze trainingen en verhalen en vragen die je aan het denken zetten. Soms vestigen we je aandacht op een vette training, een cool boek of een goede film. Lijkt je dat wat? Abonneer je dan op ons bommetje. Laat je naam en email achter en je hoort van ons!

Met bewuste en ondernemende groet,

Steven en Diana:)

X