BUSINESS COACH

met een strategische business coach en
een digital wizard aan je zijde, in 1-op-1 sessies
jezelf en je bedrijf verder laten groeien.

Diana en Steven als sparringspartners aan je zijde is gegarandeerd groeien als ondernemer!

Diana en Steven bieden strategische business coaching aan via een drie maanden durende online ‘business intensive

Soms strategisch, soms online aan je website.

Jij bepaalt en je bouwt met focus verder aan je bedrijf.

 

Business Intensive Online Coaching (3 mnd): 630 EUR excl BTW
Up Your Game Camp (2 dagen): 950 EUR excl BTW

WAT IS EEN BUSINESS INTENSIVE?

Een business coach aan je zijde die je helpt om jouw bedrijf
met de juiste focus tot bloei te brengen.

Steven en ik zijn allebei gespecialiseerd business coach met verschillende expertise gebieden. We helpen je groeien, zakelijk en als mens. Je groeit als ondernemer als je een spiegel voorgehouden krijgt, als er goede vragen gesteld worden, als er naar je geluisterd wordt. Echt geluisterd. Als je wordt uitgenodigd af en toe eens op te kijken uit je bedrijf om naar het grotere geheel te kijken. Of juist een heel specifiek perspectief te nemen op je dienstverlening, bijvoorbeeld dat van je klant, of partners in je bedrijf. Of eens goed kijkt naar hoe je je bedrijf eigenlijk hebt ingericht qua werkprocessen, administratie en financiën, want waarom maak je geen winst? Hoe richt je je werkweek zo in dat jij als mens het beste tot je recht komt en je het maximale eruit kunt halen terwijl je toch goed voor jezelf zorgt? Dit is iets waar we in bijna ieder ‘Business Intensive‘ traject veel aandacht aan besteden.

 

Waar leidt het toe?
Bij de ene ondernemer leidt een Business Intensive traject met ons als business coach tot een betere serviceverlening, tot eerste of juist nieuwe klanten, een goed doordachte prijsstelling, een range aan nieuwe ideëen voor een aanbod. Of juist één gedegen uitgewerkt aanbod mét goede prijsstelling. Bij de andere ondernemer leidt het zelfs tot de geboorte van een heel nieuw bedrijfsidee. Soms werk je juist verder aan de technische verbeteringen van je reeds bestaande website, zet je een online training op of implementeer je een nieuwsbrief.

 

Voor wie?
Business Intensive Coaching‘ is specifiek ontworpen voor ondernemers die (na het volgen van een training bij Wonderlijk Werken) gestart zijn met ondernemen en ongeveer 1 tot 5 jaar bezig zijn met ondernemen. Lijkt dit je wat? Dan kun je hier op deze pagina een plekjes reserveren voor een online business intensive. Heb je nog nooit een training bij ons gevolgd maar wil je wel gecoacht worden? Kom dan eerst kennismaken. Op een Wonderlijk Werken borrel bijvoorbeeld of plan een Skype gesprek in om elkaar te leren kennen.

VORMEN VAN BUSINESS COACHING

Een business coach aan je zijde gedurende 3 maanden of op locatie 2 dagen knallen.

UP YOUR GAME CAMP (2 dagen)

Twee volle dagen knallen tijdens 1-op-1 kennissessies met één van ons als business coach. Tussendoor werk je de voortgang verder uit. Je kunt op die manier meteen in je bedrijf implementeren en niet als je straks weer thuis bent, terug in de drukte van de dagelijkse operatie in je bedrijf en het blijft liggen. Dat is de kracht van het Up Your Game camp: strategische, persoonlijke 1-op-1 begeleiding mét tijd om het daadwerkelijk uit te voeren. Het Up Your Game camp vindt plaats in ons ondernemers basecamp op de camping in Haaksbergen. Je checkt in op dinsdagavond in de stacaravan naast de onze: lekker dichtbij en toch op jezelf. Dit onderkomen deel je met maximaal 1 andere ondernemer tijdens Up Your Game. Je verzorgt zelf je ontbijt en avondeten. Wij verzorgen een gezamenlijke lunch. 

– Duur: 2 dagen (9.00 – 17.00)
– Aankomst: dinsdag na 18.00, vertrek vrijdag na 11.00
– Locatie: Camping Scholtenhagen, Haaksbergen, Overijssel
– Prijs: 975 EUR (ex BTW)
– Deelnemers: maximaal 2 tegelijk

BUSINESS INTENSIVE (3 MAANDEN)

Een individueel traject van 3 maanden met elke twee weken een sessie van 45 minuten videobellen via Skype, Zoom of Whatsapp. We doen een intakegesprek en bespreken de staat van je bedrijf nu, je belangrijkste pijnpunten en je stelt een doel dat je wilt bereiken aan het eind van het traject. We maken een planning die we gaan uitvoeren samen. Je zult merken je dat je daar grote stappen zet. Tussen de sessies door ontvang je van ons op jouw ontwikkelingsproces gerichte feedback en e-mails met opdrachten die bijdragen aan het doel dat je wilt realiseren. Veel ondernemers combineren de drie-maanden trajecten met een strategische Up Your Game 2 daagse ieder half jaar.

– Duur: 3 maanden (oftewel 1 kwartaal)
– Aantal: 6 sessies van 45 minuten
– Vragen stellen via email/ zakelijke whatsapp
– Prijs: 630 EUR (excl BTW)

BIJ WIE MOET IK WAARVOOR ZIJN?

Tijdens deze Business Intensive Coaching kun je kiezen uit sessies met Diana of sessies met Steven. Hieronder lees je meer over onze kwaliteiten en waar je ons voor kunt inzetten.

STRATEGISCH MET DIANA

Strategische sessies met Diana die je aan de hand nemen bij het opbouwen van je bedrijf binnen de thema’s: klanten, conversie en content. Denk bijvoorbeeld aan:

– Wat is mijn cadeau aan de wereld en hoe maak ik daar een aanbod voor?

– Op welke doelgroep richt ik me en hoe segmenteer ik goed?

– Hoe bouw ik autoriteit op online en hoe trek ik daarmee de ‘juiste’ klanten aan?

– Op welke voorwaarden ga ik werken voor mijn klanten en hoe communiceer ik dat?

– Hoe kan ik met mijn website (nieuwe) klanten aantrekken?

– Hoe word ik organisch vindbaar?

– Welke content past bij mijn propositie?

– Hoe bereik ik mijn klanten online?

– Hoe zet ik een online training op qua content en platform?

– Hoe zet ik een webshop strategisch goed op?

GEZONDHEID EN WEB MET STEVEN

Sessies met Steven waarin je gewoonten aanleert die een gezonde basis voor je werkweek vormt. Met hem werk je daarnaast aan je website en online zichtbaarheid:

– Het maken van achterliggende, converterende sales pagina’s

– Het klikpad naar het gewenste klikdoel goed aanleggen (online funnel)

– Het maken van boekingsformulieren en auto-reply emails

– De basis maken voor SEO op je belangrijkste pagina’s

– Implementeren van betaalmodules om je klanten online te laten betalen

– Het aanleggen van een tweetalige website: installatie en uitleg

– Het koppelen van shop items aan content op je site

– Het aanleggen van een nieuwsbrief

– Het beveiligen van je site: installatie en uitleg

WAT ZEGGEN ANDEREN OVER HET
BUSINESS COACHINGSTRAJECT?

Janneke: van ‘rat-race‘ naar reizende zwerver
met een virtueel kantoor naar ondernemen vanuit Bali.

een eigen bedrijf starten janneke wonderlijk werken

Na een aantal jaren over de wereld gezworven te hebben, is Janneke neergestreken op Bali waar ze een groot deel van het jaar woont. Daar heeft ze een nieuw bedrijf opgezet dat vette ontdekkingsreizen organiseert. Een paar fragmentjes uit het mail verkeer van het business intensive coachingstraject van Janneke:

 

Was echt superfijn om vorige week met je te kletsen. En ik voel me echt ongelofelijk speciaal dat je tijd wilt maken tijdens je verlof om business coaching voort te zetten. Dat waardeer ik echt enorm!!

 

Waar ik vorige week nog dacht dat we een heel plan qua blogposts/ onderwerpen/ website inrichting etc. zouden maken heb je me flink aan het denken gezet. Heel fijn, want ik was dus eigenlijk een beetje de weg kwijt zonder het me echt te realiseren.

 

Dat testen van de eerste avontuurlijke verrassingsreis…! Dankjewel dat je me hebt laten inzien dat ik juist haar [de eerste klant] naar een andere locatie kon sturen. Dat was idd de perfecte keuze en ik begrijp dat helemaal! Dat is ook precies waarom ik het zo fijn vind om je als business coach te hebben. Het was toch een beetje een angst om haar iets te laten doen in tegenovergestelde richting van wat ze altijd doet. Dat is ook precies waar het met mijn reizen om gaat natuurlijk, maar goed om dat voor iemand zo te organiseren is dan toch altijd even spannend.

DIT WIL IK WEL!

Momenteel zijn er een aantal plekken vrij voor een 3 maanden traject. Ook zijn er in augustus en september nog mogelijkheden aan het Up Your Game Camp mee te doen. Vul het formulier in, dan hoor je snel van ons wanneer je kunt beginnen.

Business Intensive Coaching - Wachtlijst

WONDERLIJK WERKEN COACHES

Heb je behoefte aan iemand die je kan helpen met een specifiek vraagstuk en bereid is zijn kennis en ervaring in een coachingsessie met je te delen? Hieronder vind je een overzicht van Wonderlijk Werkers die hun specifieke kennis en ervaring graag met delen in de vorm van een coach gesprek!

Klik op een van de onderstaande categorieën om de coach te vinden en te boeken die bij jou past. Onthoud: van het gebaande pad afgaan is dapper, maar dat betekent niet dat je het allemaal alleen hoeft te doen. De coaches zijn allemaal door Wonderlijk Werken getraind en zijn er om je een paar flinke stappen verder te helpen op heel uiteenlopende onderwerpen. Pak die opkikker van een uur voor 65,- EUR! Heb je een aantal sessies in gedachten, kies dan voor de voordelige strippenkaart van drie losse sessies voor 180 EUR.

 • Alles
 • Australië
 • Burn-out
 • Camperreizen
 • Coach
 • Digitale Nomade
 • Emigratie
 • Homeschooling
 • Keuzes maken
 • Loopbaan
 • Minimalisme
 • Ondernemen
 • Online marketing
 • Reisbloggen
 • Reisvoorbereiding
 • Reizen met kinderen
 • Rouwverwerking
 • Spiritualiteit
 • Stress
 • Vitaliteit
 • Voor jezelf beginnen
 • Webshop runnen
 • WordPress
 • Zingeving

Wil jij ook een coach worden op onze site?

De deur staat bij ons wagenwijd open voor coaches die bij willen dragen aan nieuwe manieren van wonen, werken en leven. Als coach van Wonderlijk Werken krijg je je eigen profiel, kun je bloggen op onze website en sta je in contact met collega-coaches. De enige voorwaarde is dat je een training bij ons hebt gevolgd. Mail ons voor meer informatie.

Gezondheid | Lifestyle Design | Ondernemen

Graag inspireren we je verder over deze drie thema's!

Goede content, met tijd een aandacht geschreven, korting op onze trainingen en verhalen en vragen die je aan het denken zetten. Soms vestigen we je aandacht op een vette training, een cool boek of een goede film. Lijkt je dat wat? Abonneer je dan op ons bommetje. Laat je naam en email achter en je hoort van ons!

Met bewuste en ondernemende groet,

Steven en Diana:)

X