BUSINESS COACH

focus op dingen gedaan krijgen
gun jezelf sparringspartners
met digitale en business expertise.

Ondernemen is hartstikke gaaf en helemaal als je het
niet allemaal alleen hoeft te doen! Boek een plekje voor
onze effectieve en energieke business coaching en
kijk alvast uit naar je eerste 1-op-1 sessie op Skype!

BUSINESS INTENSIVE COACHING

In telkens een traject van 3 maanden, heb je een zakelijke sparringspartner aan je zijde en leer je waar je je op moet focussen. Je ontwikkelt een efficiënt werkritme met voldoende ruimte om weer op te laden. Je stelt realistische doelen en werkt er consequent naartoe. 

3 maanden | 4 x Skype sessie (45 min) |  €630,- (excl. BTW)

 

Business Intensive Mentoring | Wonderlijk Werken

WAT GAAN WE DOEN?

Vele ondernemers die een training bij Wonderlijk Werken hebben afgerond en hun eerste klanten hebben bediend, staan aan het begin van een leven als ondernemer. Hoe deel je je dagen dan effectief in? Met welke content bouw ik online mijn autoriteit op? Hoe kom in in gesprek met potentiële klanten? Zomaar een greep van de onderwerpen die aan bod komen in de Business Intensive. Iedere twee á drie weken, naar gelang je er behoefte aan hebt, plan je een sessie van 45 minuten 1-op-1 sparren met Diana. Dat staat garant voor stappen zetten! Je zult merken dat je eigen potje met enthousiasme een flinke boost krijgt. Diana helpt je focus aan te brengen en haar analytisch vermogen helpt je zaken in je bedrijf helder in kaart te brengen, waardoor jij makkelijker beslissingen maakt. Ondernemen is namelijk hartstikke gaaf, en het wordt nóg leuker als je een sparringspartner hebt die van buiten meekijkt in je bedrijf.

“In mijn eerste jaren als ondernemer zocht ik de mensen op die goed waren in hun vak en waar ik van kon leren. Dat wil ik nu voor ondernemers zijn die willen groeien. Als persoon en met hun bedrijf. Je krijgt tegelijkertijd een kijkje in míjn zakelijke keuken en leert van mijn ervaring en eerder gemaakte fouten. Ik ben coach en ook een mentor en dat maakt mijn sessies energiek, authentiek en effectief, althans dat vind ik zelf ;-).”

BUSINESS INTENSIVE BUILDERS

Uitvoerend aan de slag met hulp van onze digitale expertise
en zelf leren doen? 

Vanaf €1350,- (excl. BTW) 

WordPress Website Bouwen | Wonderlijk Werken | Business Builder

WORDPRESS WEBSITE BOUWEN

Met Steven

looptijd: 2 maanden
contact: 4 x Skype, 45 minuten
prijs: 1650,- excl. BTW

Je wilt een vervolgstap maken met je eigen bestaande site: je hebt je eerste klanten bedient, je aanbod getest en bent klaar om de volgende stap te maken met je website. Of je wilt een hele nieuwe site zelf leren maken. Dan is deze business builder perfect voor jou! Met hulp van Steven bouw je je eigen WordPress website (verder uit), in verschillende 1-op-1 gesprekken via Skype bepalen jullie samen het ontwerp, het belangrijkste conversiedoel en ontwerpen de template voor je conversiepagina’s. Jij levert teksten en beelden aan. Je maakt kennis met een WordPress builder (zoals Elementor). Steven bouwt de site technisch gezien, veilig en snel.  Steven helpt je de website te vullen met je content. Je leert de basis voor de vindbaarheid van je site (SEO). Je stelt hem je technische vragen als je vastloopt. Een hele leuke manier om je website skills te verbeteren en zelf te bouwen aan je bedrijf. Jij hoeft niet meer voor ieder wissewasje naar een webbouwer! Exclusief hosting, beveiliging en benodigde plugin abonnementen.

Online Training Maken | Wonderlijk Werken | Business Builder

ONLINE TRAINING MAKEN

Met Diana en Steven

looptijd: 2 maanden
contact: 4 x Skype, 45 minuten
prijs: 1350,- excl. BTW

Diana leidt je, 1-op-1, door het proces om zelf een online training te maken. Het doel? Aan het einde van het traject geef je je eerste online training aan een aantal eerste deelnemers. Je hebt daarmee een aanbod dat je geheel online kunt aanbieden. We beginnen bij het begin: we definiëren je ideale klant: probleem en oplossing. Je bepaalt het voornaamste leerdoel, je leert alles over online leer- en werkvormen. Je analyseert je eigen kern content qua onderwerpen en bedenkt de oefeningen die leiden tot een resultaat. Welk aflever platform is logisch voor jouw klant? Je maakt daar een analyse van en kiest een platform om je training op te geven. We maken een ‘outline’ van de training voor het door jouw gekozen platform. Ondertussen produceer je je content. De laatste sessie gaat over je rol als trainer en de online promotie van je training. Deze builder kun je niet online boeken, maar doen we alleen op aanvraag.  Exclusief kosten (software, betaalmethode voor je klanten, adverteren) voor het gekozen platform. 

Digitaal Zakelijk Wegwijs Worden | Wonderlijk Werken | Business Builder

ZAKELIJK DIGITAAL WEGWIJS

Met Steven

looptijd: 2 maanden
contact: 4 x Skype, 45 minuten
prijs: 750,- excl. BTW

Okee, je hebt een gaaf bedrijfsidee en je bedient eerste klanten. Je website staat en je bent aan de gang als ondernemer. Maar hoe richt je je digitale leven als ondernemer dan zo effectief mogelijk in? Op een manier die digitaal rust geeft? In deze module leer je van Steven hoe je de werkprocessen op je computer goed inricht en hoe je veilig digitaal kunt werken. Je leert over verschillende software tools: opslag van bestanden, synchroniseren van je foto’s op verschillende apparaten en op je website, de basisbewerking van foto’s voor het web, beveiliging van je communicatie en monitoring van de vindbaarheid van je site. Diana neemt je in deze module mee in de kennis en software tools om je bedrijfsadministratie, dagelijkse financiën en aangifte soepel te laten verlopen. Ook laat ze je zien hoe je je klanten digitaal kunt laten betalen voor je diensten. Aan het eind van deze business intensive builder ben jij een digitale zakelijke ninja! 🙂 Deze builder kun je niet online boeken, maar doen we op aanvraag. Stuur ons een mailtje!

WAT ZEGGEN ANDEREN OVER DE
BUSINESS INTENSIVE?

Janneke: van ‘rat-race‘ naar reizende zwerver
met een virtueel kantoor naar ondernemen vanuit Bali.

een eigen bedrijf starten janneke wonderlijk werken

Na een aantal jaren over de wereld gezworven te hebben, is Janneke neergestreken op Bali waar ze een groot deel van het jaar woont. Daar heeft ze een nieuw bedrijf opgezet dat vette ontdekkingsreizen organiseert. Een paar fragmentjes uit het mail verkeer van het business intensive coachingstraject van Janneke:

 

Was echt superfijn om vorige week met je te kletsen. En ik voel me echt ongelofelijk speciaal dat je tijd wilt maken tijdens je verlof om business coaching voort te zetten. Dat waardeer ik echt enorm!!

 

Waar ik vorige week nog dacht dat we een heel plan qua blogposts/ onderwerpen/ website inrichting etc. zouden maken heb je me flink aan het denken gezet. Heel fijn, want ik was dus eigenlijk een beetje de weg kwijt zonder het me echt te realiseren.

 

Dat testen van de eerste avontuurlijke verrassingsreis…! Dankjewel dat je me hebt laten inzien dat ik juist haar [de eerste klant] naar een andere locatie kon sturen. Dat was idd de perfecte keuze en ik begrijp dat helemaal! Dat is ook precies waarom ik het zo fijn vind om je als business coach te hebben. Het was toch een beetje een angst om haar iets te laten doen in tegenovergestelde richting van wat ze altijd doet. Dat is ook precies waar het met mijn reizen om gaat natuurlijk, maar goed om dat voor iemand zo te organiseren is dan toch altijd even spannend.

DIT WIL IK WEL!

Momenteel zijn er plekken vrij voor onze business intensive coaching. Wil je nog niet gelijk boeken en betalen, vul dan het formulier in, dan ontvang je van ons een link naar onze kalender om een kennismakingsgesprek te boeken. 

Business Intensive Coaching - Wachtlijst
Download de gratis explainer ‘Hoe kom je aan een Nomad bedrijfsidee?‘

Wil je ook de eerste stap zetten op het pad van locatie onafhankelijk werk? In de gratis 'explainer' vind je vijf vragen die helpen om je eigen manier van locatie onafhankelijk werken vorm te geven. Ook lees je verhalen van mensen die bij Wonderlijk Werken een training volgden en via één van de vijf vormen van locatie onafhankelijk werken aan de slag gingen. 

X