WAT IS BUSINESS INTENSIVE COACHING?

Een luisterend oor. Iemand die goede vragen stelt. Een ervaren ondernemer als zakelijke sparringspartner. Een duwtje in de rug als je het net even nodig hebt.

 

Zie het als jouw persoonlijke stok achter de deur 😉

stok

Je hebt al tijden een vet bedrijfsidee of misschien wel meerdere en al veel nagedacht over hoe je het eens gaat doen. Het wordt groter en groter in je hoofd en je komt maar niet in de actie modus. Eigenlijk weet je niet zo goed waar je moet beginnen. Um.. Is dit het eigenlijk wel écht? Ik stel je vragen. En al pratend durf ik mijn hand in het vuur te steken dat het helder wordt. Ik help je kiezen, door de voorwaarden waarop jij wilt ondernemen helder te maken. Ik help je vervolgens met het zetten van de volgende stap, want waar moet je beginnen?! Later in het proces help ik je met het houden van focus. Dat je op het juiste moment aan precies het goede knopje van je bedrijf draait. Je gaat veel zelf doen, maar wel met een beetje hulp. Zoek je zoiets? Dan ben je hier aan het juiste adres. Diana is je stok achter de deur. Een echte business sparringspartner aan je zijde!

 

 

Als je al een bedrijf hebt, een website misschien al maar het loopt niet. Wat doe je dan? Dan zit er ergens een kink in de kabel. Iets dat je net even anders aan moet pakken. Een frisse kijk op je bedrijf. Iemand die luistert en goede vragen stelt die je aan het denken zetten. Advies waar je wat aan hebt. Gegarandeerd dat je bedrijf weer gaat lopen. Scroll naar beneden om te lezen wat je kunt verwachten van een sessie sparren in het Business Intensive Coachingstraject.

WAT KAN IK VERWACHTEN? 

Een ontspannen sfeer. Goede gesprekken als ondernemers onder elkaar. Een traject waarbij jij aan het roer staat. Jij bepaalt wanneer je mij als sparringspartner wilt inzetten.

SKYPE OF WHATSAPP VIDEOBELLEN

Een intensief gesprek van 1,5 uur waarin je me van tevoren je voortgang opstuurt per email zodat ik me goed kan voorbereiden. Je stelt me drie vragen waar je mee verder wilt & let’s do magic! Wat voor soort vragen moet je dan zoal aan denken? Onder andere:

– Hoe kom ik tot de kern van wat ik wil en wat ik de wereld te geven heb?

– Wat zou mijn aanbod moeten zijn?

– Hoe bepaal ik mijn prijs?

– Op welke klantsegmenten kan ik me richten?

– Hoe begin ik met een klant bedienen?;

– Hoe maak ik mijn customer journey en hoe implementeer ik dat dan in mijn dienstverlening?

– Hoe communiceer ik op mijn website?

– Ik wil een online training maken, hoe doe ik dat?

– Hoe bereik ik klanten online? en nog veel meer..

WAT ZEGGEN ANDEREN OVER HET
BUSINESS INTENSIVE COACHINGSTRAJECT?

Janneke: van ‘rat-race‘ naar reizende zwerver
met een virtueel kantoor naar ondernemen vanuit Bali.

Na een aantal jaren over de wereld gezworven te hebben, is Janneke neergestreken op Bali waar ze een groot deel van het jaar woont. Daar is ze bezig met het opzetten van een nieuw bedrijf dat vette ontdekkingsreizen gaat organiseren. Een paar fragmentjes uit het mail verkeer van het business intensive coachingstraject van Janneke:

 

Was echt superfijn om vorige week met je te kletsen. En ik voel me echt ongelofelijk speciaal dat je tijd wilt maken tijdens je verlof om coaching voort te zetten. Dat waardeer ik echt enorm!!

 

Waar ik vorige week nog dacht dat we een heel plan qua blogposts/ onderwerpen/ website inrichting etc. zouden maken heb je me flink aan het denken gezet. Heel fijn want ik was dus eigenlijk een beetje de weg kwijt zonder het me echt te realiseren.

 

Dat testen van de eerste avontuurlijke verrassingsreis…! Dankjewel dat je me hebt laten inzien dat juist zij beter naar een retreat kon gaan. Dat was idd de perfecte keuze en ik begrijp dat helemaal! Dat is ook precies waarom ik het zo fijn vind om je als coach te hebben. Het was toch een beetje een angst om haar iets te laten doen in tegenovergestelde richting van wat ze altijd doet. Dat is ook precies waar het met mijn reizen om gaat natuurlijk, maar goed om dat voor iemand zo te organiseren is dan toch altijd even spannend.

WIE IS DE COACH?

Diana Vermeij

De Business Intensive Coachings sessies worden geleid door Diana die in 2009 zelf de stap maakte naar ondernemerschap. Wat haar kenmerkt is haar vaardigheid om empatisch te luisteren. Echt te luisteren en vervolgens vragen te stellen die in dat moment relevant zijn.

 

Diana deed haar ervaring met luisteren onder andere op als freelance innovatie adviseur in het Radboud Universitair Medisch Centrum in Nijmegen, waar ze in het REshape innovatieteam werkte op verschillende afdelingen in het ziekenhuis om nieuwe diensten en applicaties te ontwikkelen die de communicatie tussen artsen en patiënten makkelijker, beter en persoonlijker maakt.

 

In haar eerdere jobs in het bedrijfsleven leerde ze onder andere hoe je van scratch een hoogtechnologisch idee rondom meetbare medicatietrouw met slimme pilstrippen omzet naar een bedrijf in het innovatiecentrum van DSM. Daarnaast begeleidde ze de laatste jaren samen met Steven tientallen mensen naar een succesvol eigen bedrijf. Al met al een solide basis om je van goed advies te kunnen voorzien!

DIT WIL IK WEL!

Momenteel is er weer een plekje vrij in het Business Intensive Coaching traject. Is het wat voor jou? Meld je zelf aan en dan maken we kennis op Skype.

 

Strippenkaart met drie sessies: 240 EUR excl. BTW

  • Kennismaking met Diana via Skype (30 minuten)
  • Business analyse door Diana
  • Vraaggestuurde Skype gesprekken (90 minuten)
  • Persoonlijke opdrachten
  • Feedback via email en Skype
  • Gesprekken online inplannen op jouw verzoek
Business Intensive Coaching - Wachtlijst
digital nomad programma