WAT IS EEN BUSINESS BOOTCAMP?

Een zeer intensieve training om je bedrijf op te zetten of verder uit te bouwen. Een snelkookpan op een fantastische locatie waar je altijd al van hebt gedroomd er een keer te komen.

Een Business Bootcamp is een training die je volgt als onderdeel van een langer lopend programma waarin we je begeleiden naar een bedrijfsidee, eerste klanten, een website en een leven (meer) op jouw eigen voorwaarden. Dit bouw je op tijdens één van onze online programma’s: Ondernemer Worden, Digital Nomad Worden, of het Outplacement programma. Uiteraard kun je deze stappen ook zelf zetten en is het niet noodzakelijk één van deze programma’s gevolgd te hebben om aan de internationale business bootcamp mee te doen. Het is echter wel aan te raden want dan ken je ons al vrij goed voordat je in het vliegtuig stapt en zo’n spannend avontuur aangaat.

 

Want eenmaal op locatie, gaan we in twee keer 5 dagen, afgewisseld met een hoognodige dag vrij en twee ochtenden of middagen vrij om bij te tanken, grote stappen zetten. We werken intensief in groepjes samen (afhankelijk van het thema) maar zitten ook 1-op-1 bij elkaar aan tafel. In gave accommodatie omringd door de jungle, beleef je een intensieve en inspirerende week, waar je naast hard werken aan je bedrijf geniet en tot rust komt op de prachtige plek die Puerto Viejo is: wandelen op het strand, zwemmen in de prachtig blauwe zee, surfen, struinen door de jungle waar je luiaards, brulapen en prachtige vogels tegenkomt.

Aantal deelnemers: maximaal 6
Prijs: 3099 EUR excl BTW
Data onder voorbehoud:
5 t/m 16 april 2021 (10 trainingsdagen, weekend vrij)
Deze prijs is exclusief btw, accommodatie, vluchten, reiskosten 

Wil je samen met je partner of een vriend/vriendin meedoen? Dan kunnen we je een korting bieden van 40% op de deelname prijs aan de bootcamp van de tweede persoon. Dit maakt deelname als duo of stel toegankelijker.

WAT ZIT ER IN HET PROGRAMMA?

De Business Bootcamp beslaat de derde module uit onze trainingen en is gericht op het echte dóén dat jou voor het ondernemerschap klaarstoomt

MODULE 3: BEDRIJF OPBOUWEN

Uit het online voorbereidingsprogramma heb je een aantal ideëen opgedaan waar je mee kunt gaan ondernemen. Dat is het startpunt van deze training en je bent klaar om te gaan bouwen!

WELKE ZAKEN KOMEN AAN BOD?

– Je duikt nog eens diep in de reden waarom je voor je idee kiest: er volledig achterstaan is essentieel om het ook echt te kunnen gaan doen;

– Je stelt je eerste aanbod samen op basis van je eerder gemaakte business model canvas;

– Je zet een goede pitch neer op basis van je waarden en op basis van wat je gelooft;

– Je maakt een eerste layout voor je one-page website die we samen bouwen deze week;

– Je denkt na over je klantprofiel en welke klanten passen bij jouw waarden;

– Je brengt in kaart waar deze klanten zich bevinden en hoe je ze bereikt;

– Je benadert je eerste klant (‘wat? wacht, echt? nu al?!‘ jazeker! no worries, we helpen je erbij!);

– Er zijn verschillende mindset-voor-ondernemers sessies die je de handvatten geven om te gaan ondernemen;

– Je maakt een lifestyle design canvas voor het komende half jaar met input uit de mindset sessies in de bootcamp;

– Je gaat aan de slag met je online marketing content en strategie;

– Als je er behoefte aan hebt, maken we een helder plan dat je kunt volgen als je weer ‘gewoon’ thuis bent.

WAT KAN IK VERWACHTEN VAN DE BUSINESS BOOTCAMP?

Een gaaf basiskamp voor ondernemers, midden in de jungle en toch dichtbij de bewoonde wereld.
Oprechte aandacht en tijd voor jouw stappen als ondernemer

 • 30 minuten Skype gesprek ter reisvoorbereiding
 • goede aanreisbegeleiding en welkomstborrel
 • een goeduitgeruste **** hotel locatie als basiskamp voor de training
 • dagelijkse werksessies tussen 08.00 en 12.00
 • vrije besteding van siësta tijd tussen 12.00 en 15.00
 • uitgebreid tijd voor 1-op-1 gesprekken en begeleiding in de middagen en avonden
 • tijdens de bootcamp informeel borrelen, samen eten en wandelen
 • 30 minuten opvolggesprek via Skype 2 tot 3 weken na je thuiskomst

 

Dit bootcamp gaat door bij minimaal drie deelnemers en gaat altijd in overleg met hen die zich aanmelden.

WAT ZIJN EERDERE DEELNEMERS GAAN DOEN?

De beste manier om te weten te komen of een training resultaat oplevert, is door te kijken naar de stappen die eerdere deelnemers hebben gezet. Wij verzamelden een aantal verhalen van mensen die je de afgelopen jaren voorgingen in de business bootcamps. PS: nog niet iedereen die meedeed, staat hiertussen 😉

 • SANDER EN DEBORA

  KRACHTEN BUNDELEN EN SAMEN HOTELS ONTZORGEN OVER DE HELE WERELD (2018). MOMENTEEL AAN HET REIZEN EN WERKEN IN COSTA RICA MET HUN 2-JARIGE DOCHTER(2019)

 • MARIANNE

  EEN PSYCHOTHERAPEUTE DIE LOSKWAM VAN DE BIG REGISTRATIE EN DE VERZEKERAAR: BIJ DEZE POWERHOUSE BETAAL JE JE CONSULT ZELF! (2017)

 • ANNEMARIE

  NA HAAR ONTSLAG BEGON ZE ALS VIRTUAL ASSISTENT EN REISDE TIJDENS HAAR EERSTE DIGITALE NOMADE ETAPPE DOOR NAAR ZUID-AMERIKA (2017)

 • MARIE LOUISE

  STUDEERDE NA DE TRAINING IN 2016 AF ALS HOMEOPAAT, KOCHT EEN CAMPER EN VERZORGT AL REIZEND CONSULTEN. FIETST MOMENTEEL DOOR NIEUW-ZEELAND (2019)

 • INEKE

  ZEI HAAR BAAN ALS ADMINISTRATIEF MEDEWERKER OP OM ALS VIRTUAL ASSISTANT EN OP HAAR EIGEN VOORWAARDEN AAN HET WERK TE GAAN (2015)

 • ROB

  EEN SALES MANAGER DIE ONTSLAG NAM OM ZIJN JONGENSDROOM TE LEVEN EN VRACHTWAGEN CHAUFFEUR TE WORDEN (2015)

DE LOCATIE: PUERTO VIEJO

Inmiddels hebben we twaalf edities van de Internationale Business Bootcamp georganiseerd, waarvan twee in Costa Rica. En ook voor deze editie in 2021 strijken we weer neer in laid-back surfdorpje Puerto Viejo de Talamanca. 

Puerto Viejo de Talamanca is een laid back dorpje in het zuidoosten van Costa Rica waar je heel makkelijk verliefd op kan worden. Het ligt pal aan de Caribische kust. Het is rauw en redelijk ongepolijst. De jungle reikt er tot aan het strand, is er warm, luchtvochtig en zonnig maar het kan er ook flink regenen!

 

Er zijn in Puerto Viejo veel rasta’s te vinden, Costa Ricanen van oorsprong uit Jamaica, en uiteraard hoor je overal reggae muziek. Er zijn leuke restaurantjes en barretjes waar we tijdens de business bootcamp zullen neerstrijken, waaronder de Coworking. Rondom Puerto Viejo vind je prachtige vulkanisch zwarte én witte stranden en natuurparken waaronder het bijzondere Jaguar Rescue Center, Cahuita en Manzanillo.

 

Ook is Puerto Viejo een mooie bestemming voor golfsurfers. Je ziet veel surfers met surfboards onder hun arm op weg naar de ultieme golf. Je kunt er raften op de Pacuare rivier. Je kunt er heerlijk een fietsje huren en langs de andere dorpjes aan zee fietsen. Omringd door een jungle vol met apen, luiaards, de mooiste vogels en reptielen is dat alleen al onvergetelijk. En dit is jouw ultieme werkplek voor de tien dagen van de business bootcamp begin maart 2021! Combineer je vakantie met het opbouwen van je bedrijf. Ben je erbij?

KENNISMAKEN?

We snappen heel goed dat je niet zomaar een bootcamp als deze boekt. De datum voor 2021 is ook nog onder voorbehoud en in afstemming met deelnemers.

Wil je kennismaken? Vraag hier een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan om ons te leren kennen en al je vragen te kunnen stellen.


Gezondheid | Lifestyle Design | Ondernemen

Graag inspireren we je verder over deze drie thema's!

Goede content, met tijd een aandacht geschreven, korting op onze trainingen en verhalen en vragen die je aan het denken zetten. Soms vestigen we je aandacht op een vette training, een cool boek of een goede film. Lijkt je dat wat? Abonneer je dan op ons bommetje. Laat je naam en email achter en je hoort van ons!

Met bewuste en ondernemende groet,

Steven en Diana:)

X