Dé borrel voor (aanstormende) digitale nomaden

Update: deze borrel was in 2016, wil je op de hoogte blijven van de borrel in 2017? Meld je hier even aan!

Werken met je computer, waar en wanneer jij maar wilt. Als digitale nomade kies je voor een uitdagend leven dat zich afspeelt op de mooiste plekjes van de aarde en werk je voor klanten in Nederland of lokaal, zolang er maar wifi is. Of je nou SEO schrijver bent, een online training geeft, fotograaf bent, reisblogger, wesbite bouwer of journalist, als digitale nomade deel je één passie: die van je hart volgen en de wijde wereld in trekken en rondreizen met je bedrijf.

 

Meld je snel aan want het aantal plaatsen voor deze exclusieve borrel is beperkt!

 

Waarom deze borrel?
Tijdens deze borrel willen we iedereen die digitale nomade is, is geweest of graag wil worden de kans geven om ervaringen uit te wisselen met gelijkgestemden. Het doel is om onder informele omstandigheden en door inspirerende presentaties te leren van elkaar. We gaan het hebben over thema’s als:
– De meest ideale bestemmingen voor digitale nomaden
– De beste vormen van een reizend bedrijf
– Het vinden van klanten terwijl je reist
– Wet- en regelgeving rondom digitale nomaden
– Hoe word je een digitale nomade?
– Slimme tips en trucs voor startende digitale nomaden

 

Kortom, een heerlijke middag en avond vol inspiratie. Wij zorgen voor de sprekers, een te gekke locatie en de eerste drankjes. Je kunt volop vragen stellen aan de aanwezige digitale nomaden en ook zelf het podium op als je dat graag wilt (mail ons even op tijdvoor@wonderlijkwerken.nl)

 

Datum: Woensdag 29 juni 2016
Tijd: 18.00 – 22.30
Locatie: DroomVillaLux, Nijmegen (venue wordt nog bekend gemaakt)
Kosten: 25 euro

Wie organiseert de Digital Nomad Borrel?

Wij zijn Diana Vermeij (1980) en Steven Zwerink (1982). In 2011 ruilden wij onze corporate carrière in voor ondernemerschap. Reizend ondernemerschap als digitale nomaden terwijl we door Mexico reisden in onze antieke Volkswagen bus.

 

Wij vinden het fantastisch om anderen te helpen met het verwezenlijken van dromen. We doen dat door onze eigen ervaringen te delen. Want door te delen, groeien we samen. We leren van elkaar en krijgen inspiratie door elkaar. Wij zijn dus ervaringscoaches en geen psychologen. En we hebben meer dan drie jaar ervaring in het succesvol coachen van mensen naar het leven waarin ze leven en werken op hun voorwaarden. En tijdens deze borrel hopen we dat (mede) digitale nomaden weer stappen verder komen in de ontwikkeling van hun eigen levensstijl.

Steven en Diana als Digital Nomads
op hun Wonderlijke Werkplekken

Waar gaan we elkaar ontmoeten en hoe laat?

We zien elkaar op 29 juni in Nijmegen. Wij zijn er vanaf  17.00 uur en de eerste hapjes en drankjes zijn geregeld (er is geen diner). We hebben een inspirerend programma met gave presentaties dat van 18.00 tot 21.00 zal duren. Daarna is er nog genoeg tijd om te kletsen.

Wie komen er?

De meeste borrelaars hebben wij nog nooit in het ‘echte‘ leven ontmoet! Sommigen kennen wij via Skype, sommigen zelfs alleen via email. Sommigen kennen we weer juist heel goed omdat ze bij ons in Mexico.  Er komen mensen die hun leven volledig hebben omgegooid, uit de WW zijn geklommen, ruilend door het leven gaan, binnenkort op wereldreis gaan, op het punt staan hun leven op de kop te zetten, maar ook digitale nomaden die hun bedrijven runnen vanuit verschillende landen, en nog veel meer gave doeners. En natuurlijk een grote groep die graag wil leren hoe je dat in hemelsnaam doet: je leven omgooien. Kortom een te gekke mix van mooie mensen die de wereld een stukje mooier maken door hun hart te volgen. Dus wat gaan we doen?

Gastpresentaties

ANNEMARIE KONIJN: WAT HEB HEB JE NODIG ALS DIGITAL NOMAD

Annemarie gaat HET tijdens de Digital Nomad Borrel in Nijmegen een prikkelende maar ook praktische presentatie geven over wat je nodig hebt om succesvol te zijn als Digital Nomad. En hierbij gaat het niet alleen om een computer en een goede internetverbinding;) Ze reisde de afgelopen acht maanden naar en door Latijns Amerika en runde in deze tijd samen met haar compagnon en nichtje Mirjam de gave website en webshop ikwilmeerreizen.nl. Kortom een verhaal waar je bij wilt zijn, toch?

SUZANNE VAN DUIJN ‘VAN JURIST TOT DIGITAL NOMAD’

Suzanne werkt locatie-onafhankelijk vanuit haar digitale bedrijf SuusjeHQ. Ze werkt onder andere als freelance blogger en PR en Communicatie adviseur. Vaak vanuit het buitenland maar ook lekker vanuit haar eigen huis in Utrecht. Tijdens de Digital Nomad Borrel komt ze haar ervaringen delen en vertelt ze over digitale acquisitie, voor jezelf beginnen en meer. Haar presentatie is getiteld: Van Jurist tot Digital Nomad. Wil je het verhaal van Suzanne en de andere sprekers horen en zelf wellicht aan de slag als Digital Nomad? Dan is deze borrel van komende woensdag iets voor jou!

Wat gaan we doen?

Tijdens deze borrel gaan we in een open setting, onder het genot van een hapje en een drankje, met elkaar in gesprek over het leven als digitale nomaden. Ook kun je een aantal inspirerende (gast)presentaties verwachten. We gaan het hebben over wat het voor jou betekent om te leven en te werken op je eigen voorwaarden, hoe je dat doet en wat het je oplevert. Wij geloven dat je niet je werk bent maar dat je werk een resultaat is van wie jij bent en waar je voor staat. Wonderlijk Werken is er dan ook op gericht om mensen te inspireren om te leven en werken op hun voorwaarden en niet op die van hun ouders, broers of zussen, partner, baas, leraar, grote bedrijven, overheid of wie dan ook.Je gaat mensen inspireren en geheid geïnspireerd worden!

 

Wil jij ook komen borrelen? Wees er dan snel bij want dit is een exclusieve borrel met een beperkt aantal plaatsen. Vul onderstaand formulier in zodat we een plekje voor je kunnen reserveren 🙂 Deelname aan dit event is kost 25 euro, hiermee dekken we de kosten voor de locatie, de sprekers, de eerste drankjes en hapjes, etc. Mocht dit buiten je bereik liggen, laat het ons dan weten dan bedenken we een oplossing:)

Foto’s van voorgaande borrels

Ja ik kom in 2017 misschien ook!

Update: deze borrel was in 2016, wil je op de hoogte blijven van de borrel in 2017? Meld je hier even aan!

[contact-form-7 id=”2806″ html_class=”default”]

Download de gratis explainer ‘Hoe kom je aan een Nomad bedrijfsidee?‘

Wil je ook de eerste stap zetten op het pad van locatie onafhankelijk werk? In de gratis 'explainer' vind je vijf vragen die helpen om je eigen manier van locatie onafhankelijk werken vorm te geven. Ook lees je verhalen van mensen die bij Wonderlijk Werken een training volgden en via één van de vijf vormen van locatie onafhankelijk werken aan de slag gingen. 

X