Locatie-onafhankelijk leven en werken op je eigen voorwaarden in je eigen bedrijf

De achtste(!) editie alweer van de gaafste training die Wonderlijk Werken te bieden heeft, waarin je een bedrijfsidee bedenkt dat bij je (talenten, skills en interesses) past en de eerste versie van je aanbod bedenkt en online zet. 

 

Deze editie staat in het teken van beginnen met locatie-onafhankelijk ondernemen. Ideeën vormen wat je wilt gaan doen met je tijd, je skills en talenten en daar stap voor stap een bedrijf uit opbouwen. Met een waardepropositie, een verdienmodel, eerste geïnteresseerden in wat je te bieden hebt én je eerste aanbod op een basis versie van je eerste website, verlaat je het eiland. In zeven dagen zetten we je op scherp, dagen we je uit en zet je stappen die je nooit had gedacht ooit te zetten.

 

In voorbereiding op deze training, doorloop je een online module van drie maanden. In die drie maanden leg je het fundament voor je leven als ondernemer. Je gaat aan de slag met vragen als: waarom doe je wat je nu doet en waarom wil je ondernemer worden? Hoe ziet jouw ideale dag er eigenlijk uit? En hoe groot is het gat met wat je nu hebt? Welke rol spelen concepten als tijd, geld, werk en bezit straks in je onderneming? Welke waarden bepalen jouw pad en jouw succes? Welke talenten en skills zitten er in jouw rugzak? Welke eerste ideetjes heb je om locatie-onafhankelijk in je levensonderhoud te voorzien?

 

Op deze basis bouw je verder zodra je op het eiland bent aangekomen en gaan we aan de slag met een bedrijfsidee dat voorkomt uit je persoonlijke ‘why‘ (vanuit wat je gelooft dat de wereld nodig heeft), wat je wilt achterlaten in de wereld, welk cadeau je te geven hebt. Dit is geen programma waarin je een snelle manier leert om online geld te verdienen. Daar zijn genoeg andere websites voor te vinden die je daarbij helpen. Wij geloven dat je net zo ongelukkig kunt zijn onder een palmboom in de tropen als in een kantoortuin op vijf hoog als je werk doet waar je geen vervulling in vindt. Dat is essentieel om een leven op je eigen voorwaarden te kunnen leven en werk te doen dat bijdraagt aan jouw bestaan.

Wat ga je leren & doen?

Onze programma’s gaan uit van een bereidheid om (als deelnemer aan het programma) zelf aan het roer te gaan staan, om zelf aan te geven wat je nodig hebt, om zelf initiatief te tonen. En uiteraard hebben we een vet programma voor je klaarliggen wat je verder gaat helpen bedenken en bouwen. Maar zonder die bereidheid tot eigendom nemen over je eigen leven en je eigen bedrijf komen we er niet. Dát is wat ons betreft de essentie van ondernemen en de ondernemersgeest en hetgeen je van ons in de praktijk meekrijgt. Met hulp van jouw drive, instelling en eigenaarschap van hetgeen te gebeuren staat, plus de basis die je al legde voor je eigen bedrijf in de online module, in combinatie met onze eigen ervaring als zelfstandig ondernemers en full-time reizigers geef je tijdens dit programma invulling aan je eigen bedrijf. Je gaat (onder andere) met de volgende vragen aan de slag:

 

– Welk cadeau heb je de wereld te geven? Wat wil je achterlaten als mens?;

– Wat zijn je eerste bedrijfsideeën in je ‘ondernemersboom’?;

– Experimenteren met je eerste ideeën: waar krijg je energie van en wat valt af?

– Vanuit je persoonlijke ‘why’ kies je een bedrijfsidee waar je verder mee wilt;

– Wat voor probleem denk je op te lossen met jouw product/dienst?;

– Wat wordt jouw identiteit, hoe heet jouw bedrijf?

– Je ontwerpt verschillende business modellen bedenken rondom één specifiek idee

– Wie zijn je klanten, welke klanten passen bij jouw profiel en hoe vind je ze?;

– Je ontwerpt je eerste 0.1 versie van je product of dienst.

 

We helpen je met het opzetten van een aantal stappen die je gaat zetten als je weer in Nederland bent en ondersteunen je online met de derde module die het Digital Nomad Programma compleet maakt. Deze module duurt nog eens drie maanden, waarin we elkaar drie keer spreken via Skype. Je houdt dus na het fysieke trainingsgedeelte nog een poosje twee sparringspartners aan de zijlijn. Net zo lang totdat je een eerste klant bedient met je idee die betaalt voor hetgeen jij biedt. En lukt dat niet? Dan schaven we aan je aanbod, proberen we nieuwe dingen, koppelen we je aan mensen uit ons netwerk waar je in Nederland iets aan kunt hebben. Je staat er dus niet alleen voor!

 

Denk je nu: dit is wat voor mij! Klik dan op de button hieronder om je aan te melden voor de eerste online module in het Digital Nomad Programma. Deze module start op 15 december 2017 en duurt drie maanden. Aansluitend ontvang je van ons een aantal emails om je reis en verblijf voor te bereiden en bevat een aantal persoonlijke opdrachten die specifiek passen bij jouw proces. Het geeft je de perfecte voorbereiding op je komst naar Mexico zodat je er het maximale uit kunt halen!

 

De eerste drie maanden van dit programma volg je voor 97,50 EUR per maand. De 7-daagse training kost 1950 EUR exclusief accommodatie en vluchten. Het traject van drie maanden dat voor je klaarstaat na je deelname aan de bootcamp training, kost wederom 97,50 EUR per maand. Het totaalbedrag voor dit hele programma komt daarmee op 2550 EUR.

JA DIT WIL IK!

Video impressie van de 7 daagse training

PRAKTISCHE INFORMATIE

Deze 7-daagse training is onderdeel van het 6 maanden durende Digital Nomad Business Programma dat je bij Wonderlijk Werken kunt volgen.


Datum:

13 april tot en met 19 april 2018

 

Locatie:
Isla Holbox, Quintana Roo, Mexico

 

Deelnemers:
Maximaal 4

 

Dagelijkse sessies:
van 09.00 tot 12.00 en van 16.30 tot 18.30 plus huiswerk opdrachten.

 

Ter voorbereiding:
3 maanden online module 1

 

Na afloop:
3 maanden online module 3 met 4 uur per maand business development support. Digitale exemplaren van het volledige trainingsmateriaal, 1-op-1 followup via Skype, lidmaatschap van besloten Facebook groep en toegang tot gespecialiseerde mentoren.

PRIJS

Particulier €2550,-
Zakelijk / ZZP €2750 (excl. btw)
Via je werkgever  €3850,- (excl. btw)

Inclusief:
– Online module 1 ter voorbereiding (3 maanden)
– Online module 3 ter opvolging (3 maanden)
– 12 uur hands-on online support na afloop gehele training
– Intensieve 1-op-1 begeleiding door Steven en Diana

Exclusief:
– Vliegtickets
– Vervoer van Cancun naar Isla Holbox
– Accommodatie
– Eten & drinken
Totaal: ongeveer €1500 en door deelnemers zelf te boeken.

JA DIT WIL IK!

LOCATIE

Isla Holbox, Quintana Roo, Mexico
Een paradijselijk blote-voeten-eiland met straatjes van zand en zonder auto’s. Hier kom je compleet los van je eigen wereld(beeld). Je kunt er snorkelen met walvishaaien (mei tot sept), diepzeevissen en kitesurfen (nov tot feb).

OUTPLACEMENT/ REÏNTEGRATIE VIA WERKGEVER

Het Digital Nomad Business Programma (en dus het 7 daagse event in Mexico) kan gevolgd worden als outplacement of reïntegratie traject vanuit je werkgever. Het doel hiervan is je in 6 tot 12 maanden te begeleiden van een baan naar een eigen bedrijf met klanten. We hebben hier een speciale brochure voor. Wil je deze brochure samen met een prijsindicatie ontvangen? Klik dan op onderstaande button.

Aanvragen

Leer van twee ervaren digitale nomaden

In 2009 zijn wij, Steven en Diana van Wonderlijk Werken, een compleet andere richting ingeslagen. Van corporate carriere-tijgers, naar startende ondernemers om uiteindelijk eind 2011 als digitale nomaden de wijde wereld in te trekken op zoek naar avontuur en een ander levenspad. Tijdens dit veranderproces liepen wij tegen honderd-en-één vragen aan die we stap voor stap hebben beantwoordt. Van het hebben van een droom, zijn we echt gaan doen en precies die ervaring delen we tijdens onze trainingen. Wij geloven in een persoonlijke aanpak op basis van intensief persoonlijk contact tijdens onze trainingen. Wij geloven in authentiek zijn, eerlijk en kwetsbaar zijn soms. En dat kun je ook van ons verwachten tijdens dit programma op Isla Holbox!

Wil je meer over ons lezen of horen? Kijk dan eens naar onderstaande linkjes. Bezoek ons eigen reisblog Digital Nomadz, kijk naar een item bij de NOS op 3 of luister naar een radio item op BNR.

STEVEN & DIANA BIJ NOSOP3

NOS-op-3-Wonderlijk-Werken-Digitale-Nomaden-Mei-2015-Diana-Vermeij-Steven-Zwerink

ONS REISBLOG

steven-zwerink-diana-vermeij-digitale-nomaden-reizen-ondernemen-wonderlijk-werken

WONDERLIJK WERKEN BIJ BNR

ZIJ GINGEN JE VOOR

Marloes | Lifestyle Design bij Wonderlijk Werken

“Na een toffe Wonderlijk Werken training in 2014 in Mexico besloot ik dat ik meer wilde doen met coachen. Steven en Diana hebben me erg geholpen om mijn ideeën vorm te geven en praktisch uitvoerbaar te maken”
Marloes, 2014 Mexico

Na een heel intensief programma op Isla Holbox, heb ik mijn bedrijf locatie onafhankelijk weten te maken en ben ik vertrokken naar Vietnam. Bij Diana en Steven legde ik de basis en leerde ik alles over digitale nomade zijn.
Nando, 2013 Mexico

“Op Isla Holbox leerde ik kiezen voor mijn diepste droom: een Volkswagen busje. Met de hulp van Diana en Steven zette ik dat om in een bedrijf. Ik bezit nu zelf zo’n droombus en hij is te huur in de zomermaanden voor roadtrips door Frankrijk. Ik ben heel trots te kunnen zeggen dat ik uit de WW gekomen ben!
Nicole, 2014 Mexico

Ineke en Rob | Lifestyle Design bij Wonderlijk Werken

“Zeven dagen Wonderlijk Werken op Isla Holbox heeft ons veel inzichten gegeven in onszelf, onze dromen en hoe we die kunnen realiseren. Steven en Diana zijn daarbij inspirator en aanjager geweest. Hun verfrissende manier van naar dingen kijken en kritische vragen stellen prikkelde ons om ook anders naar zaken als werk, geld en tijd te kijken.”
Ineke en Rob, 2015 Mexico

VORIGE EDITIES

Nog stééds aan het scrollen? 🙂 Neem eens contact op met ons!