DIGITAL NOMAD CAMP 2020

Een mini-workation op de camping voor locatie-onafhankelijke ondernemers die zich zakelijk en persoonlijk willen ontwikkelen!

Stap in een warm bad van mede-ondernemers die locatie onafhankelijk werken waarvandaan ze maar willen, die af en toe of juist frequent en lang reizen. Volg inhoudelijke workshops waar je veel leert en zelf voor je eigen bedrijf aan de slag gaat. Woon inspirerende gastpresentaties bij en leer hoe je je leven als ondernemer nog fijner kan maken. Er zijn slechts 15 plekken beschikbaar want we houden het graag klein, gezellig en persoonlijk. Bovendien passen er niet meer mensen rond het kampvuur! šŸ™‚

 

Het Digital Nomad Camp duurt 3 dagen: vanĀ  5 t/m 7 augustus 2020 en vindt plaats op camping Scholtenhagen in het prachtige Haaksbergen, Overijssel. Dit Digital Nomad Camp is open voor iedereen om aan deel te nemen. Ook als je nog nooit een training bij ons hebt gevolgd of ons helemaal niet kent, ben je van harte welkom. De enige vereiste is dat je een locatie-onafhankelijke onderneming hebt.

 

Gastpresentaties & Workshops
Er zullen meerdere gastpresentaties en korte workshops omtrent digital nomad gerelateerde thema’s aan bod komen. Denk hierbij aan sessies die inhoudelijke kennis overdragen over SEO en analytics, online advertising, een content strategie via Pinterest en Instagram, fit blijven en gezond eten onderweg. Maar ook een sessie waarin je je eigen workflow leert kennen en leert hoe je de tijd die je wĆ©l hebt om te werken, efficiĆ«nt kan besteden aan de juiste zaken in je bedrijf. In het verlengde daarvan kun je deelnemen aan een workshop winst maken en je bedrijf financieel slim inrichten. We hosten een zogeheten ‘gave dingen doen‘ sessie waarin we de denkkracht en het netwerk van de groep inzetten om je te helpen verder te bouwen op je bedrijf en nog veel meer gave dingen. Tussen de presentaties is er tijd om te werken aan je eigen bedrijf, met anderen te sparren, een business intensive sessie met Steven en / of Diana en dit alles op een gave plek met een mooi uitzicht over de Twentse velden. In de avonden zitten we gezellig rond een kampvuur!

 

Zelf presenteren?
Wil je tijdens het camp een business case presenteren uit je bedrijf en input krijgen van andere nomadische ondernemers? Geef dit aan in het inschrijfformulier. Je hoort daar spoedig iets over. Ook verwelkomen we digitale nomaden die een sessie willen hosten over een thema waar ze expert in zijn. Hier bieden we een korting op de deelname prijs in ruil voor de workshop. Ook dit kun je aangeven in het inschrijfformulier.

 

Wanneer:
5 t/m 7 augustus 2020

 

Groepsgrootte:
maximaal 15 personen

Investering:

Blindfold (2/3 beschikbaar, geldig tot 15 maart 2020)
ā‚¬545,-*

 

Early bird (5/6 beschikbaar, geldig van 15 maart – 15 juni 2020)
ā‚¬675,-

 

Regulier (6/6 beschikbaar, geldig van 15 juni – 30 juli 2020)
ā‚¬750,-

 

– prijzen zijn exclusief btw maar inclusief campingplek, gastpresentaties, workshops en eten en drinken
– alternatieve overnachtingsmogelijkheden tegen meerprijs beschikbaar


* additionele kortingen worden niet toegepast op deze speciale prijs

PROGRAMMA

(onder voorbehoud)

Dit Digital Nomad Camp is een mini-workation op de camping waar je aan je eigen bedrijf werkt. Er staan sterke inhoudelijke workshops en gastpresentaties op de planning waar je op basis van je eigen interesses aan deel kunt nemen. Ze zijn allemaal gerelateerd aan gezondheid (fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel, zakelijk & financieel). Je stelt zelf je programma samen en zo gaan jij en je bedrijf gezonder naar huis / weer op reis.

Annemarie Konijn | Digital Nomad Camp 2020 | WonderlijkWerken

Ken je eigen workflow en leer efficiƫnt werken

Annemarie Konijn – Eigenaar van ikwilmeerreizen.nl – Zakelijke Gezondheid

Annemarie runt samen met Mirjam Denneman de website en webshop ikwilmeerreizen.nl en leeft sinds 2015 als digitale nomade. Ze volgde bij ons het programma Digital Nomad Worden in het jaar ervoor en bereidde zichzelf en haar leven voor op deze stap. Terwijl ze de wereld over reist, runt ze samen met Mirjam een succesvol online bedrijf. Voor ons een ware inspiratie en ze komt tijdens deze workshop vertellen over workflow en hoe je jouw eigen werkritme leert kennen. Je leert hoe je naar je eigen workflow kunt handelen om productiever te zijn en je tijd effectiever te besteden, maar ook met meer werkplezier te werken. Wat je kunt doen als je even niet in de ā€˜flowā€™ zit, hoe je jezelf uit een niet-productieve periode trekt. Wat zijn de strategische keuzes in jouw business voor het komende half jaar en hoe richt je je tijd daarop in? Met andere woorden, hoe zorg je dat jouw tijdsinvestering in je bedrijf ook daadwerkelijk effectief is en iets oplevert?

Marijn Driesen | www.marijn2go.com | Wonderlijk Werken

Instagram en Canva: content strategie voor gevorderden

Marijn Driesen – VA bij marijn2go.com – Digitale Gezondheid

Marijn Driesen vertrok in 2017 als digitale nomade op reis en deed mee aan de Nomad Cruise waar ze een goed netwerk van mede-nomaden opdeed en veel leerde over het digitale nomaden bestaan. Ze komt vertellen over het opbouwen van een bedrijf terwijl je reist, deelt tips en tricks hierover tijdens het Digital Nomad Camp als introductie op haar workshop Content Marketing met Instagram. Wat is een content strategie? Welke content is relevant voor jouw niche? Wat is de intentie waarmee mensen je content bereiken? Hoe bouw je volgers op? Wat post je juist wel en wat niet? Hoe maak je een ontwerp in Canva? Hoe werkt stories en welke dingen kun je hier mee doen? Ook vertelt Marijn meer over geld verdienen met een Instagram account, iets dat vanaf ongeveer 25k volgers mogelijk wordt. Marijn vertelt vanuit haar eigen expertise, ze ondersteunde de afgelopen 2,5 jaar meerdere ondernemers met het opbouwen van online zichtbaarheid en Instagram is haar expertise. Aan het einde van deze workshop heb je een goed ingericht Instagram account, een Canva ontwerp gemaakt voor je posts en heb je geleerd met welke content je je volgers bereikt en het aantal volgers op een inspirerende manier kunt laten groeien.

bart-ensink

Search Engine Optimization, KPI’s en Analytics

Bart Ensink – Sr. Digital Strategist bij Green Orange – Digitale Gezondheid

Een sessie waar je je hart kunt ophalen als je wat meer de diepte in wilt op het gebied van SEO en analytics. Je leert welke KPI’s (Key Performance Indicators) je neemt om de digitale gezondheid van je site te volgen en welke je juist moet vermijden om te bepalen of je strategie werkt. Je gaat aan de slag met je eigen Analytics en krijgt een rondleiding langs de belangrijkste KPI’s. Waar moet je op letten, hoe kun je het slim monitoren, wat betekenen iedere KPI’s nu eigenlijk? Hoe kun je je site zodanig aanpassen dat je beter gaat scoren? Dan hebben we het specifiek over aanpassingen aan je SEO en andere digitale tips die je kunt opvolgen na de sessie. Ook gaat Bart in op het inzetten van advertising door middel van campagnes. Je kijkt welke op welke (combinaties van) platformen jij voor jouw specifieke business je (ideale) klant bereikt. Een hele gave workshop waar je als digitale ondernemer heel veel aan gaat hebben!

Diana Vermeij | Wonderlijk Werken

Winst maken en je financiƫn goed inrichten

Diana Vermeij – Eigenaar www.wonderlijkwerken.nl – Zakelijke Gezondheid

Wist je dat een groot deel van de zelfstandige ondernemers helemaal geen winst maakt? Dat het uitkeren van een salaris aan jezelf misschien wel de grootste wens is van veel ondernemers? Tijd en energie zijn belangrijker dan geld, dat is ons uitgangspunt: waarde toevoegen in de markt is cruciaal voor je voortbestaan als ondernemer. Maar het is toch ook wel fijn als je ervan kunt leven. Als er aan het einde van de maand wat overblijft voor jezelf. In deze workshop deel ik een methode die je helpt om winst te maken. Te beginnen met het uitkeren van winst aan jezelf, dat doe je nog tĆ­jĢdens de workshop. Ja echt. Je doet een oefening om je kosten in kaart te brengen: welke uitgaven zijn cruciaal voor de infrastructuur van je bedrijf, welke uitgaven zijn ‘nice to have’, voor welke diensten die je inkoopt zijn er alternatieven en loont het dan om over te stappen qua tijdinvestering om alles over te zetten? Met dit soort vragen bereidt je je voor op een goed ingerichte financiĆ«le structuur van je bedrijf en help ik je een systeem in te richten, bij je eigen bank, op je eigen mobiel, om je te managen waar je inkomsten naartoe gaan.

Mariƫtte van Hoeve | www.mariettevanhoeve.com | Wonderlijk Werken

Your personal kick in the but[t]

MariĆ«tte van Hoeve – Professioneel Coach bij www.mariettevanhoeve.com – Emotionele Gezondheid

Spring je wel of spring je niet. Of sta je toch prima waar je nu staat. Heb je dat duwtje eigenlijk wel nodig? En waar wil je dan naar toe?

Ik laat je nadenken en breng je in beweging. Ongeacht je leeftijd, geslacht of leefsituatie. Ik put uit mijn jarenlange ervaring als professioneel coach maar vooral uit mijn reis van de afgelopen jaren.

Tijdens deze workshop geef ik je een klein duwtje die kant op. Welke kant? Die waarin je bewust kiest het diepe in te springen of blijft staan. Ben je er klaar voor?

Steven Zwerink | Wonderlijk Werken

De verborgen kracht van (neus)ademhalen

Steven Zwerink – Eigenaar www.wonderlijkwerken.nl – Fysieke Gezondheid

Tijdens deze training ga je aan de slag met de basis van ademhalen. Je leert wat goed ademhalen is. We kijken naar waar je nu staat. We doen een zogeheten nul-meting zodat jij de vooruitgang niet alleen gaat voelen maar ook daadwerkelijk kunt meten. We gebruiken verschillende invalshoeken om je kennis op het gebied van ademhalen te verrijken. Aan de hand van praktische oefeningen afkomstig uit yoga en meditatie, topsport en wetenschap verbeter je zelf je ademhalen en daarmee je gezondheid. Meer rust, meer kracht en minder stress. En dit gaat je helpen in je werk, bij je sport, in bed, op de fiets, op reis, in een gesprek met een klant, waar dan ook..

Digital Nomad Series | Wonderlijk Werken

Gave Dingen Doen sessie

Steven & Diana – Zakelijke Gezondheid

Met de hele groep staat er een sessie ‘Gave Dingen Doen’ op de planning tijdens deze co-camping. Verschillende deelnemers krijgen de kans te vertellen met welke gave dingen ze bezig zijn in een pitch die beperkt is tot een bepaalde duur. Je kunt eindigen met een uitdaging waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken. De groep denkt mee in de vorm van contacten of ideeĆ«n die bijdragen aan de oplossing. Uit deze sessies komen veel contacten en ideeĆ«n voort en bouwen we voort op elkaars creativiteit, positiviteit en netwerk. Een groot cadeau om op deze manier de kracht van de groep te benutten! Het is als deelnemer niet verplicht iets te pitchen tijdens deze sessie, maar je kunt bij aanvang van de co-camping aangeven of je ‘gave dingen’ te pitchen hebt!

Meer workshops worden nog aangekondigd

Goed eten als digitale nomade

Met slechts twaalf ingrediƫnten fit de wereld over

Marloes Mulder – Orthomoleculair voedingsspecialist en eigenaar bij fuego.com – Fysieke Gezondheid

Marloes is orthomoleculair voedingsspecialist en runt haar eigen diĆ«tistenpraktijk Fuego.nl in Enschede, soms op kantoor maar ook wel locatie-onafhankelijk vanuit Ibiza waar ze samen met haar man Sander retreats organiseert. Ze schreef een boek over haar Fuego methode waar jij als digitale nomade veel aan gaat hebben tijdens je reizen! Veel ondernemers die als digitale nomade leven, vinden het moeilijk goed te blijven eten en drinken terwijl ze op reis zijn. Er is vaak zoveel dat je moet organiseren voordat je weer rustig achter je computer kunt zitten om te werken, dat gezond eten en drinken en vaak bij inschiet. Marloes komt vertellen over ‘echt koken‘ terwijl je op reis bent. Over krachtige ‘oer’ ingrediĆ«nten die je overal op de wereld kunt kopen. Ze laat je een manier zien waarop je, zelfs in een andere cultuur en land, met basis ingrediĆ«nten, een set aan goede maaltijden voor jezelf kunt maken.

steven-zwerink-coaches

Feel the pain and do enjoy it anyway

Steven Zwerink – Eigenaar www.wonderlijkwerken.nl – Mentale gezondheid

Natuurlijk kan Steven niet ontbreken met een presentatie tijdens deze Digital Nomad Co-camping. Zijn verhaal gaat over pijn. En dan vooral over de omgang met pijn. Als topsporter leerde hij al jong dat het de moeite waard is om af en toe je pijn te verbijten of te accepteren. Sterker en beter worden kun je eigenlijk alleen maar door de manieren waarop je pijn ervaart en verwerkt. Tijdens deze presentatie leert hij je anders kijken naar jouw pijn, je leert herkennen dat pijn persoonlijk en subjectief is. Pijn is de enige constante in het leven dus kun je maar beter leren om er zo goed mogelijk mee om te gaan.

Meer presentaties worden nog aangekondigd

Workshops
Annemarie Konijn | Digital Nomad Camp 2020 | WonderlijkWerken

Ken je eigen workflow en leer efficiƫnt werken

Annemarie Konijn – Eigenaar van ikwilmeerreizen.nl – Zakelijke Gezondheid

Annemarie runt samen met Mirjam Denneman de website en webshop ikwilmeerreizen.nl en leeft sinds 2015 als digitale nomade. Ze volgde bij ons het programma Digital Nomad Worden in het jaar ervoor en bereidde zichzelf en haar leven voor op deze stap. Terwijl ze de wereld over reist, runt ze samen met Mirjam een succesvol online bedrijf. Voor ons een ware inspiratie en ze komt tijdens deze workshop vertellen over workflow en hoe je jouw eigen werkritme leert kennen. Je leert hoe je naar je eigen workflow kunt handelen om productiever te zijn en je tijd effectiever te besteden, maar ook met meer werkplezier te werken. Wat je kunt doen als je even niet in de ā€˜flowā€™ zit, hoe je jezelf uit een niet-productieve periode trekt. Wat zijn de strategische keuzes in jouw business voor het komende half jaar en hoe richt je je tijd daarop in? Met andere woorden, hoe zorg je dat jouw tijdsinvestering in je bedrijf ook daadwerkelijk effectief is en iets oplevert?

Marijn Driesen | www.marijn2go.com | Wonderlijk Werken

Instagram en Canva: content strategie voor gevorderden

Marijn Driesen – VA bij marijn2go.com – Digitale Gezondheid

Marijn Driesen vertrok in 2017 als digitale nomade op reis en deed mee aan de Nomad Cruise waar ze een goed netwerk van mede-nomaden opdeed en veel leerde over het digitale nomaden bestaan. Ze komt vertellen over het opbouwen van een bedrijf terwijl je reist, deelt tips en tricks hierover tijdens het Digital Nomad Camp als introductie op haar workshop Content Marketing met Instagram. Wat is een content strategie? Welke content is relevant voor jouw niche? Wat is de intentie waarmee mensen je content bereiken? Hoe bouw je volgers op? Wat post je juist wel en wat niet? Hoe maak je een ontwerp in Canva? Hoe werkt stories en welke dingen kun je hier mee doen? Ook vertelt Marijn meer over geld verdienen met een Instagram account, iets dat vanaf ongeveer 25k volgers mogelijk wordt. Marijn vertelt vanuit haar eigen expertise, ze ondersteunde de afgelopen 2,5 jaar meerdere ondernemers met het opbouwen van online zichtbaarheid en Instagram is haar expertise. Aan het einde van deze workshop heb je een goed ingericht Instagram account, een Canva ontwerp gemaakt voor je posts en heb je geleerd met welke content je je volgers bereikt en het aantal volgers op een inspirerende manier kunt laten groeien.

bart-ensink

Search Engine Optimization, KPI’s en Analytics

Bart Ensink – Sr. Digital Strategist bij Green Orange – Digitale Gezondheid

Een sessie waar je je hart kunt ophalen als je wat meer de diepte in wilt op het gebied van SEO en analytics. Je leert welke KPI’s (Key Performance Indicators) je neemt om de digitale gezondheid van je site te volgen en welke je juist moet vermijden om te bepalen of je strategie werkt. Je gaat aan de slag met je eigen Analytics en krijgt een rondleiding langs de belangrijkste KPI’s. Waar moet je op letten, hoe kun je het slim monitoren, wat betekenen iedere KPI’s nu eigenlijk? Hoe kun je je site zodanig aanpassen dat je beter gaat scoren? Dan hebben we het specifiek over aanpassingen aan je SEO en andere digitale tips die je kunt opvolgen na de sessie. Ook gaat Bart in op het inzetten van advertising door middel van campagnes. Je kijkt welke op welke (combinaties van) platformen jij voor jouw specifieke business je (ideale) klant bereikt. Een hele gave workshop waar je als digitale ondernemer heel veel aan gaat hebben!

Diana Vermeij | Wonderlijk Werken

Winst maken en je financiƫn goed inrichten

Diana Vermeij – Eigenaar www.wonderlijkwerken.nl – Zakelijke Gezondheid

Wist je dat een groot deel van de zelfstandige ondernemers helemaal geen winst maakt? Dat het uitkeren van een salaris aan jezelf misschien wel de grootste wens is van veel ondernemers? Tijd en energie zijn belangrijker dan geld, dat is ons uitgangspunt: waarde toevoegen in de markt is cruciaal voor je voortbestaan als ondernemer. Maar het is toch ook wel fijn als je ervan kunt leven. Als er aan het einde van de maand wat overblijft voor jezelf. In deze workshop deel ik een methode die je helpt om winst te maken. Te beginnen met het uitkeren van winst aan jezelf, dat doe je nog tĆ­jĢdens de workshop. Ja echt. Je doet een oefening om je kosten in kaart te brengen: welke uitgaven zijn cruciaal voor de infrastructuur van je bedrijf, welke uitgaven zijn ‘nice to have’, voor welke diensten die je inkoopt zijn er alternatieven en loont het dan om over te stappen qua tijdinvestering om alles over te zetten? Met dit soort vragen bereidt je je voor op een goed ingerichte financiĆ«le structuur van je bedrijf en help ik je een systeem in te richten, bij je eigen bank, op je eigen mobiel, om je te managen waar je inkomsten naartoe gaan.

Mariƫtte van Hoeve | www.mariettevanhoeve.com | Wonderlijk Werken

Your personal kick in the but[t]

MariĆ«tte van Hoeve – Professioneel Coach bij www.mariettevanhoeve.com – Emotionele Gezondheid

Spring je wel of spring je niet. Of sta je toch prima waar je nu staat. Heb je dat duwtje eigenlijk wel nodig? En waar wil je dan naar toe?

Ik laat je nadenken en breng je in beweging. Ongeacht je leeftijd, geslacht of leefsituatie. Ik put uit mijn jarenlange ervaring als professioneel coach maar vooral uit mijn reis van de afgelopen jaren.

Tijdens deze workshop geef ik je een klein duwtje die kant op. Welke kant? Die waarin je bewust kiest het diepe in te springen of blijft staan. Ben je er klaar voor?

Steven Zwerink | Wonderlijk Werken

De verborgen kracht van (neus)ademhalen

Steven Zwerink – Eigenaar www.wonderlijkwerken.nl – Fysieke Gezondheid

Tijdens deze training ga je aan de slag met de basis van ademhalen. Je leert wat goed ademhalen is. We kijken naar waar je nu staat. We doen een zogeheten nul-meting zodat jij de vooruitgang niet alleen gaat voelen maar ook daadwerkelijk kunt meten. We gebruiken verschillende invalshoeken om je kennis op het gebied van ademhalen te verrijken. Aan de hand van praktische oefeningen afkomstig uit yoga en meditatie, topsport en wetenschap verbeter je zelf je ademhalen en daarmee je gezondheid. Meer rust, meer kracht en minder stress. En dit gaat je helpen in je werk, bij je sport, in bed, op de fiets, op reis, in een gesprek met een klant, waar dan ook..

Digital Nomad Series | Wonderlijk Werken

Gave Dingen Doen sessie

Steven & Diana – Zakelijke Gezondheid

Met de hele groep staat er een sessie ‘Gave Dingen Doen’ op de planning tijdens deze co-camping. Verschillende deelnemers krijgen de kans te vertellen met welke gave dingen ze bezig zijn in een pitch die beperkt is tot een bepaalde duur. Je kunt eindigen met een uitdaging waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken. De groep denkt mee in de vorm van contacten of ideeĆ«n die bijdragen aan de oplossing. Uit deze sessies komen veel contacten en ideeĆ«n voort en bouwen we voort op elkaars creativiteit, positiviteit en netwerk. Een groot cadeau om op deze manier de kracht van de groep te benutten! Het is als deelnemer niet verplicht iets te pitchen tijdens deze sessie, maar je kunt bij aanvang van de co-camping aangeven of je ‘gave dingen’ te pitchen hebt!

Meer workshops worden nog aangekondigd

Presentaties
Goed eten als digitale nomade

Met slechts twaalf ingrediƫnten fit de wereld over

Marloes Mulder – Orthomoleculair voedingsspecialist en eigenaar bij fuego.com – Fysieke Gezondheid

Marloes is orthomoleculair voedingsspecialist en runt haar eigen diĆ«tistenpraktijk Fuego.nl in Enschede, soms op kantoor maar ook wel locatie-onafhankelijk vanuit Ibiza waar ze samen met haar man Sander retreats organiseert. Ze schreef een boek over haar Fuego methode waar jij als digitale nomade veel aan gaat hebben tijdens je reizen! Veel ondernemers die als digitale nomade leven, vinden het moeilijk goed te blijven eten en drinken terwijl ze op reis zijn. Er is vaak zoveel dat je moet organiseren voordat je weer rustig achter je computer kunt zitten om te werken, dat gezond eten en drinken en vaak bij inschiet. Marloes komt vertellen over ‘echt koken‘ terwijl je op reis bent. Over krachtige ‘oer’ ingrediĆ«nten die je overal op de wereld kunt kopen. Ze laat je een manier zien waarop je, zelfs in een andere cultuur en land, met basis ingrediĆ«nten, een set aan goede maaltijden voor jezelf kunt maken.

steven-zwerink-coaches

Feel the pain and do enjoy it anyway

Steven Zwerink – Eigenaar www.wonderlijkwerken.nl – Mentale gezondheid

Natuurlijk kan Steven niet ontbreken met een presentatie tijdens deze Digital Nomad Co-camping. Zijn verhaal gaat over pijn. En dan vooral over de omgang met pijn. Als topsporter leerde hij al jong dat het de moeite waard is om af en toe je pijn te verbijten of te accepteren. Sterker en beter worden kun je eigenlijk alleen maar door de manieren waarop je pijn ervaart en verwerkt. Tijdens deze presentatie leert hij je anders kijken naar jouw pijn, je leert herkennen dat pijn persoonlijk en subjectief is. Pijn is de enige constante in het leven dus kun je maar beter leren om er zo goed mogelijk mee om te gaan.

Meer presentaties worden nog aangekondigd

DE LOCATIE

Op de camping bij Steven en Diana in het prachtige Haaksbergen, Overijssel. Buiten zijn en buiten leven. Een presentatie ruimte in de buitenlucht. s’ Avonds rond het kampvuur met een drankje. Wat wil je nog meer?

CAMPING SCHOLTENHAGEN

In het prachtige buitengebied rondom Haaksbergen vlakbij Enschede, neem je vijf nachten je intrek in het digitale nomaden basiskamp op camping Scholtenhagen. We werken samen aan een grote tafel onder de overkapping, zitten buiten in de tuin en werken op mooie plekjes in de buitenlucht, of in het nabijgelegen Enschede. Je hebt de beschikking over een gedeelde of eigen kamer.

We zullen veel buiten zijn en af en toe een lekkere wandeling maken. De regio staat bekend om zijn leuke kleine restaurantjes in de natuur en op deze plekken zullen we neerstrijken om te werken, praten of gewoon om lekker een drankje te drinken. Je krijgt een echt kijkje in onze keuken en ook ’s avonds is er veel tijd om samen te eten, mee te koken met orthomoleculair dietist Marloes, om te wandelen of borrelen:) Het is zelfs mogelijk je hond mee te nemen naar deze training. Er is plek voor iedereen. Lijkt dit je iets? Kom dan meedoen.

IK BEN ERBIJ!

Aanmelden voor 15 mei 2020 betekent een speciale prijs van ā‚¬675,- ipv ā‚¬750,-!

Digital Nomad Camp 2020
Wil je zelf een gastpresentatie of workshop komen verzorgen? (Je ontvangt 100 euro korting op de deelnameprijs indien gehonoreerd*)
*We geloven in de kennis en kracht van onze deelnemers. We willen iedereen dan ook de kans geven om een presentatie of workshop te geven. Er zijn beperkt presentatieplekken beschikbaar dus deze optie is afhankelijk van beschikbaarheid en reeds bestaande aanbod, ben er dus snel bij!
Hoe wil je verblijven?
digital nomad programma

Gezondheid | Lifestyle Design | Ondernemen

Graag inspireren we je verder over deze drie thema's!

Goede content, met tijd een aandacht geschreven, korting op onze trainingen en verhalen en vragen die je aan het denken zetten. Soms vestigen we je aandacht op een vette training, een cool boek of een goede film. Lijkt je dat wat? Abonneer je dan op ons bommetje. Laat je naam en email achter en je hoort van ons!

Met bewuste en ondernemende groet,

Steven en Diana:)

X