DIGITAL NOMAD WEBINAR

11 december 2020 | 18.00 – 19.30

Het avontuur lonkt. Jij wilt gaan reizen, de wijde wereld in trekken en tegelijkertijd werken op de plekken waar je doorheen komt. Je ziet jezelf al zitten op een tropisch strand onder een palmboom met je computer of juist zonder. Je zoekt naar een manier om geld te verdienen terwijl je reist, of naar een manier om te reizen met je bestaande bedrijf. Je zoekt naar een levensstijl waarin jij bepaalt wanneer je werkt, waar je werkt en waaraan je werkt. Een levensstijl waarin reizen een grote plek inneemt. Wellicht heb je een bedrijf en wil je je levensstijl mobiel maken: een paar maanden reizen, een paar maanden werken. Of misschien heb je een paar ideeën nodig hoe je onderweg zou kunnen werken met de skills die je hebt of gaat leren onderweg.

Tijdens dit webinar geven wij, Diana en Steven, verschillende korte presentaties over onderwerpen die relevant zijn voor jouw bestaan als Digital Nomad. Wij reizen al sinds 2011 de wereld rond en sinds 2017 doen we dit ook met onze twee kinderen (wil je hier meer over lezen, bekijk dan ons reisblog). De belangrijkste zaken die we geleerd hebben zullen aanbod komen zodat jij hopelijk makkelijker en sneller ook jouw leven om kunt vormen tot dat van digitale nomade. Ook heb je uiteraard de kans om zelf vragen te stellen. Dit kan zowel vooraf via de mail als tijdens het webinar zelf. De volgende onderwerpen zullen o.a. aan bod komen tijdens het webinar:

ONDERWERPEN VAN HET WEBINAR

Eigen bedrijf starten kan ik dat

1. De mindset van de reizende ondernemer

Hoe ga je van een gepland leven, naar een leven dat je mag overkomen? Hoe creëer je balans tussen werk en reizen? Hoe ontwikkel je een flexibele mindset zodat je om kan gaan met de onzekerheid die dit bestaan met zich meebrengt?

voor jezelf beginnen - een event van wonderlijk werken

2. Slimme tools om je kans op succes te vergroten

Er zijn veel verschillende tools om je reis en bedrijf slim en professioneel in te richten. Of je nou digitaal werkt of ter plekke er zijn in 2019 ontzettend veel manieren om je leven gemakkelijker te maken zodat je meer tijd over houdt voor die dingen die je belangrijk vindt.

winst-uit-onderneming

3. All things practical

Ga je een bedrijfje starten? Of ga je in een bar werken in Honduras? Hoe werkt dat dan met belasting? Wat is off shore? Waar schrijf je je in? Welke zorg- of reisverzekering kun je het beste kiezen? Waar vind je goedkope tickets? Hoe kun je met gesloten beurs zaken doen? Je krijgt van ons een aantal slimme tips & tricks.

“De kennis van acht jaar wereldreizen en ondernemen (met kinderen) beschikbaar voor jou tijdens dit webinar! “

 

Diana en Steven – dat stel van Wonderlijk Werken

INSCHRIJVEN & PRAKTISCHE INFORMATIE

DATUM: 11 DECEMBER
TIJD: 18.00 – 19.30
PRIJS: €25,-
DEELNEMERS: MAX 20 PERSONEN

Wij garanderen dat je in anderhalf uur een hele hoop inspiratie, tips, trucs en tools aangereikt krijgt om jouw droom van reizen en ondernemen een flinke boost te geven. Wacht dus niet langer en schrijf je in via onderstaand formulier. Na het voldoen van de betaling krijg je van ons een mail met de kans om je eerste vragen / onderwerpen te mailen en een link met de inloggegevens voor het webinar.

Voornaam(*)

Achternaam(*)

Je email adres (*)

Wat is je telefoonnummer?

Wat is je leeftijd?

Wat hoop je uit het Digital Nomad Webinar te halen?

Hoe heb je ons gevonden?

Wil je een factuur? Zo ja wat zijn je factuurgegevens?

X