april, 2021

09apr(apr 9)10:00 am19(apr 19)4:00 pmCosta Rica Business BootcampIn een 12-daagse Business Bootcamp je bedrijf opbouwen!

Meer info

Evenement details

Van 6 – 19 april 2021 organiseren we (onder voorbehoud van reisbeperkingen) de twaalfde editie van ons Internationale Business Bootcamp, nogmaals in Costa Rica! Je maakt in tien dagen tijd een ontwerp voor jouw manier van werken:  hoe werk je, waaraan werk je, voor wie werk je, waarvandaan werk je? Hoe zien die dagen eruit? Wie zijn je ideale klanten en hoe bereik je hen consistent? Hoe word je beter online zichtbaar? Hoe wordt je bedrijf winstgevend(er)? Hoe kun je je bedrijf financieel en administratief slim(mer) inrichten? Hoe zorg je voor jezelf als ondernemer? Je maakt kennis met verschillende ademhalingstechnieken en leert deze toepassen in je dag. Er is tijd voor rust en reflectie. Voor meditatie en yoga. Ook serveren we je eten en drinken tussen de sessies door dat je voorziet van de goede energie en je minder suiker behoefte hebt. Ondertussen verblijf je in het prachtige Puerto Viejo de Talamanca, midden in de jungle en vlakbij het strand. Vergeet dus niet ook een paar dagen vakantie te plakken achter de bootcamp aan!

De investering voor dit 12 daagse internationale business bootcamp bedraagt 2995 EUR (incl. BTW). Voor dit bedrag kun je je twaalf dagen lang onderdompelen in 1-op-1 aandacht en volledige focus op jouw bedrijf en proces. Wij verzorgen de lunch en je neemt zelf het diner voor je rekening. Soms eten we ’s avonds samen en de kosten daarvoor delen we in de groep. Bij deze prijs zit geen vlucht of accommodatie /ontbijt inbegrepen. Reserveer voor de accommodatie/ ontbijt ongeveer 50 EUR per nacht. Er zijn maximaal 8 deelnemers aan deze training.

Ter voorbereiding op de deelname aan het business bootcamp doe je mee met ons online programma, digital nomad worden of ondernemer worden. Dit kost 99 EUR per maand en neemt ongeveer 6 maanden in beslag. Je leest er op de programma pagina’s meer over.

Als je op de ‘meer informatie‘ link hieronder klikt, ga je naar de betalingspagina voor het gehele traject: business bootcamp in Costa Rica + deelname aan één van de online voorbereidingsprogramma’s van 6 maanden. Het bedrag bedraagt dan 3589 EUR inclusief BTW en kun je in 6 delen van 598,16 EUR betalen.

Wil je ons eerst leren eens kennen? Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Tijd

9 (Vrijdag) 10:00 am - 19 (Maandag) 4:00 pm

Locatie

Beachfront Hotel Playa 506

0.9 mi from the center of Puerto Viejo on the beach road to Manzanillo

X