november, 2020

05nov10:00 am3:30 pmDe kracht van ademhalenLeer in één dag de basis over hoe je jouw adem voor je kunt laten werken

Meer info

Evenement details

Ademhalen is het eerste wat je doet als je geboren wordt. Gek genoeg zijn veel mensen zich niet bewust van de kracht van hun ademhaling.

Op 5 november verzorgt Steven in Twente een complete introductiesessie die je de kracht van ademhalen laat ervaren. Het ademhalen zelf maar ook een verrassing met water… Je leert over de fysiologische balans die je terugbrengt in je lichaam en voelt hoe het mentaal meer balans geeft. Je leert meer over de voordelen van goede ademhaling op momenten van stress: in je dagelijkse werk, bij het vertellen van je verhaal, of het oplossen van een geschil.

Kortom door een bijzondere mix van theorie en praktijk leer gezonder en beter adem en ben je als resultaat weerbaarder, wendbaarder en stress de baas. Het is één van de routines die een groot verschil maken in het daadwerkelijk kunnen leven op je eigen voorwaarden.

Tijd

(Donderdag) 10:00 am - 3:30 pm

Download de gratis explainer ‘Hoe kom je aan een Nomad bedrijfsidee?‘

Wil je ook de eerste stap zetten op het pad van locatie onafhankelijk werk? In de gratis 'explainer' vind je vijf vragen die helpen om je eigen manier van locatie onafhankelijk werken vorm te geven. Ook lees je verhalen van mensen die bij Wonderlijk Werken een training volgden en via één van de vijf vormen van locatie onafhankelijk werken aan de slag gingen. 

X