Begin voor jezelf: op een geweldige locatie bouwen aan jouw eigen bedrijf!

De achtste(!) editie alweer van de gaafste training die Wonderlijk Werken te bieden heeft, wederom met een business startup focus. 

Je neemt deel aan het Digital Nomad Business Programma van Wonderlijk Werken en je komt voor het bedenken van je bedrijfsidee en het opzetten van je eerste product naar Mexico! Ideeën vormen wat je wilt gaan doen met je tijd, je skills en talenten en daar stap voor stap een bedrijf uit opbouwen. Met een waardepropositie, een verdienmodel, een MVP (Minimum Viable Product) en eerste geïnteresseerden in wat je te bieden hebt, verlaat je het eiland. In zeven dagen zetten we je op scherp, dagen we je uit en zet je stappen die je nooit had gedacht ooit te zetten.

Wat ga je leren & doen?

Met hulp van onze eigen ervaring als zelfstandig ondernemers, full-time reizigers en als, inmiddels ervaren coaches, geef je tijdens dit programma invulling aan die diepe wens die al zo lang in je hart leeft. Tijdens deze trainingsdagen denk je na over en geef je antwoord op vragen als:

 

– Waar sta ik nu in het leven en hoe ben ik daar gekomen?;
– Met welke aannames ben ik gekomen tot waar ik nu ben?;
– Waarom doe ik wat ik doe (qua werk)?;
– Wat voor soort levensstijl zoek ik eigenlijk echt, wat past bij mij en waarom?:
– Wanneer is mijn levensstijl een succes?;
– Hoe ziet een ideale dag in mijn ideale leven eruit?;
– Wat zijn eigenlijk mijn grote dromen als ik nergens rekening mee hoef te houden?;
– Welke rol speelt geld, tijd en werk bij het realiseren van mijn dromen?;
– Welke rol spelen ‘de anderen‘ bij het realiseren van mijn dromen en waarom?;
– Welke mindset heb ik nodig om (reizend) te ondernemen?:
– Welke passies en skills heb ik en hoe kan ik daarmee (reizend) ondernemen?;
– Hoe maak ik slimme combinaties tussen bestaande en nieuwe skills?;
– Hoe vind ik een manier om onafhankelijk van locatie te werken?;
– Hoe vind ik een verdienmodel voor mijn ideeën?;
– Hoe ga ik dan (succesvoller) ondernemen, hoe zet ik de eerste stappen?;
– Wat en wie heb ik nodig om deze verandering uit te voeren?:
– Hoe blijf ik stappen zetten als ik weer thuis ben?;
– Hoe leg ik uit wat ik ga doen aan ‘de anderen‘?;
– Hoe zet ik mezelf en mijn nieuwe plan neer op internet?;
– Hoe en waar vind ik klanten voor mijn nieuwe plan?

 

Deze lijst met vragen is natuurlijk geheel afhankelijk van jou en wat je wilt bereiken. We geven je uitgebreid de tijd om dit met ons te delen en daar zullen we het programma op aanpassen. Met deze lijst heb je een goed idee van de vragen waar we ons meestal mee bezig houden tijdens de training op Isla Holbox. Dat is ook meteen een heel belangrijk element van deze training: het is geheel op jou persoonlijk gericht. Van tevoren kun je dus ook niet met zekerheid zeggen wat je exact gaat leren, maar de ervaring leert dat de gevolgde aanpak werkt. Alle eerdere deelnemers aan dit programma hebben, na korte of langere tijd, veranderingen in hun levensstijl gemaakt en zijn meer gaan doen van hetgeen ze energie krijgen. Sommigen hebben ontslag genomen, zijn door hun eigen onderneming te starten op eigen kracht uit de WW gekropen, sommigen hebben hun eigen droombaan vormgegeven en aan hun werkgever gepresenteerd en de baan vervolgens ook gekregen. Meer leven en werken op je eigen voorwaarden dus, in allerlei vormen. En dat staat voor ons als belangrijkste doel bovenaan.

JA DIT WIL IK!

Video impressie van de 7 daagse training

OVERZICHT VAN DE TRAININGSDAGEN IN MEXICO

Hieronder vind je een overzicht van de thema’s die tijdens de trainingsdagen aan bod komen. Zoals je al hebt kunnen lezen, is het programma op Holbox gevuld met de leerdoelen uit de tweede module en bestaat uit de elementen ‘persoonlijke ontwikkeling‘ en ‘bedrijf starten‘. Na het volgen van de training op Holbox, ga je online verder met de module ‘business builder’, geheel afgestemd op jouw ondernemersplannen!

Thema’s die onder andere aan bod komen:

– Hoe ziet jouw ideale dag er eigenlijk uit? En hoe groot is het gat met wat je nu hebt?;

– Welk cadeau heb je de wereld te geven? Wat wil je achterlaten als mens?;

– Wat zijn je eerste bedrijfsideeën in je ‘ondernemersboom’?;

– Experimenteren met je eerste ideeën: waar krijg je energie van en wat valt af?

– Vanuit je persoonlijke ‘why’ kies je een bedrijfsidee waar je verder mee wilt.

Thema’s die onder andere aan bod komen:

– Wat voor probleem denk je op te lossen met jouw product/dienst?;

– Wat wordt jouw identiteit, hoe heet jouw bedrijf?

– Je ontwerpt verschillende business modellen bedenken rondom één specifiek idee

– Wie zijn je klanten, welke klanten passen bij jouw profiel en hoe vind je ze?;

– Je ontwerpt je eerste 0.1 versie van je product of dienst;

PRAKTISCHE INFORMATIE

Deze 7-daagse training is onderdeel van het 6 maanden durende Firestarter Business Programma dat je bij Wonderlijk Werken kunt volgen.


Datum:

13 april t/m 21 april 2018

 

Locatie:
Isla Holbox, Quintana Roo, Mexico

 

Deelnemers:
Maximaal 4

 

Na afloop:
Digitale exemplaren van het volledige trainingsmateriaal, 1-op-1 followup via Skype, lidmaatschap van besloten Facebook groep en toegang tot gespecialiseerde mentoren.

PRIJS

Particulier €1950,-
Zakelijk / ZZP €2150,- (excl. btw)
Via je werkgever  €3250,- (excl. btw)

– Deze prijs is exclusief vliegtickets, accommodatie en eten & drinken (ongeveer €1500 en door deelnemers zelf te boeken).
– Wil je met je partner deelnemen? Dat kan en met een mooie korting! Vermeld dat bij je aanmelding
Studeer je nog? Zit je nog op school? Zit je in de WW? Je krijgt bij Wonderlijk Werken altijd 15% korting op de deelname prijs.
– Het is mogelijk om in delen te betalen.

JA DIT WIL IK!

LOCATIE

Isla Holbox, Quintana Roo, Mexico
Een paradijselijk blote-voeten-eiland met straatjes van zand en zonder auto’s. Hier kom je compleet los van je eigen wereld(beeld). Je kunt er snorkelen met walvishaaien (mei tot sept), diepzeevissen en kitesurfen (nov tot feb).

OUTPLACEMENT/ REÏNTEGRATIE VIA WERKGEVER

Het Firestarter Business Programma (en dus het 7 daagse event in Mexico) kan gevolgd worden als outplacement of reïntegratie traject vanuit je werkgever. Het doel hiervan is je in 6 tot 12 maanden te begeleiden van een baan naar een eigen bedrijf met klanten. We hebben hier een speciale pagina voor. Kijk daar rustig eens verder. Of stuur ons een mailtje via onderstaande knop. We sturen je dan direct meer informatie.

Aanvragen

Leer van twee ervaren digitale nomaden

In 2009 zijn wij, Steven en Diana van Wonderlijk Werken, een compleet andere richting ingeslagen. Van corporate carriere-tijgers, naar startende ondernemers om uiteindelijk eind 2011 als digitale nomaden de wijde wereld in te trekken op zoek naar avontuur en een ander levenspad. Tijdens dit veranderproces liepen wij tegen honderd-en-één vragen aan die we stap voor stap hebben beantwoord. Van het hebben van een droom, zijn we echt gaan doen en juist die ervaring delen we tijdens onze trainingen. Wij geloven in een persoonlijke aanpak op basis van intensief persoonlijk contact tijdens onze trainingen. Wij geloven in authentiek zijn, eerlijk en kwetsbaar zijn soms. En dat kun je ook van ons verwachten tijdens dit programma op Isla Holbox!

Wil je meer over ons lezen of horen? Kijk dan eens naar onderstaande linkjes. Bezoek ons eigen reisblog Digital Nomadz, kijk naar een item bij de NOS op 3 of luister naar een radio item op BNR.

STEVEN & DIANA BIJ NOSOP3

NOS-op-3-Wonderlijk-Werken-Digitale-Nomaden-Mei-2015-Diana-Vermeij-Steven-Zwerink

ONS REISBLOG

steven-zwerink-diana-vermeij-digitale-nomaden-reizen-ondernemen-wonderlijk-werken

WONDERLIJK WERKEN BIJ BNR

ZIJ GINGEN JE VOOR

Marloes | Lifestyle Design bij Wonderlijk Werken

“Na een toffe Wonderlijk Werken training in 2014 in Mexico besloot ik dat ik meer wilde doen met coachen. Steven en Diana hebben me erg geholpen om mijn ideeën vorm te geven en praktisch uitvoerbaar te maken”
Marloes, 2014 Mexico

Na een heel intensief programma op Isla Holbox, heb ik mijn bedrijf locatie onafhankelijk weten te maken en ben ik vertrokken naar Vietnam. Bij Diana en Steven legde ik de basis en leerde ik alles over digitale nomade zijn.
Nando, 2013 Mexico

“Op Isla Holbox leerde ik kiezen voor mijn diepste droom: een Volkswagen busje. Met de hulp van Diana en Steven zette ik dat om in een bedrijf. Ik bezit nu zelf zo’n droombus en hij is te huur in de zomermaanden voor roadtrips door Frankrijk. Ik ben heel trots te kunnen zeggen dat ik uit de WW gekomen ben!
Nicole, 2014 Mexico

Ineke en Rob | Lifestyle Design bij Wonderlijk Werken

“Twaalf dagen Wonderlijk Werken op Isla Holbox heeft ons veel inzichten gegeven in onszelf, onze dromen en hoe we die kunnen realiseren. Steven en Diana zijn daarbij inspirator en aanjager geweest. Hun verfrissende manier van naar dingen kijken en kritische vragen stellen prikkelde ons om ook anders naar zaken als werk, geld en tijd te kijken.”
Ineke en Rob, 2015 Mexico

VORIGE EDITIES

Nog stééds aan het scrollen? 🙂 Neem eens contact op met ons!