FIRESTARTER PROGRAMMA

Outplacement en reïntegratie traject
van vaste baan naar ondernemerschap

Wij geloven dat er een cadeautje schuilt in afscheid nemen van je werkgever. Of dat nu gedwongen is of op je eigen initiatief. Je pakt de unieke kans om opnieuw te beginnen. Een blanco vel. De mogelijkheid om je vuur (opnieuw) te laten branden en je eigen voorwaarden te schetsen waarop je wilt werken en leven.

 

Ondernemerschap is niet de makkelijkste weg, maar wij weten uit eigen ervaring dat het de vrijheid geeft om keuzes te maken die jouw stip op de horizon daadwerkelijk dichterbij brengt.

 

Sinds 2013 starten wij samen met mensen de mooiste vuurtjes en creëren daarmee bedrijven die impact maken en manieren van leven die je in je kracht laten staan. Firestarten noemen we dat. We kijken ernaar uit met jou zo’n vuur te starten!

FIRESTARTER PROGRAMMA

Resultaat van het programma

Het Firestarter programma is een zes tot negen maanden durend traject waarin we je met intensieve 1-op-1 coaching, workshops, presentaties en events begeleiden van baan naar ondernemerschap. Na afronding van het Firestarter programma heb je:

 

 • Een geregistreerd bedrijf
 • Een sterk merk
 • Een effectieve website
 • Eerste betalende klanten
 • Toegang tot een groot ondernemersnetwerk
 • Een herhaalbaar en schaalbaar verdienmodel

 

… en bovenal de mindset om problemen die op je pad komen niet alleen op te lossen maar om te buigen in nog krachtigere persoonlijkheden.

FIRESTARTER PROGRAMMA

Opbouw van het programma
Firestarter Programma Outplacement

– pas op de plaats
– alles krijgt een plek
– wat niet meer, wat dan wel
– groots dromen en bedenken

– ontwerp je eigen voorwaarden
– (her)ontdek je talenten & skills
– ondernemingsideëen bedenken
– experimenteren met ideeën

Firestarter Programma Outplacement

– lifestyle design canvas ontwerpen
– sterke propositie
 bouwen
– haalbaar verdienmodel neerzetten
– website & eerste klant

– leren van eerste klant
– online marketing
– groots denken en doen!

FIRESTARTER PROGRAMMA

Voor wie?

Het Firestarter programma is voor mensen die om wat voor reden dan ook opgebrand zijn. Voor mensen die stiekem blij zijn ontslagen te zijn van hun baas. Voor mensen die klaar zijn voor hun eigen pad en toe zijn aan het stellen en handhaven van hun eigen voorwaarden. Je voelt een kriebel waar je eindelijk eens gehoor aan wilt geven.

 

Je weet niet hoe je moet ondernemen maar wilt het gaan proberen. Je droomt van de vrijheid om zelf je eigen tijd en energie in te delen. Je bent klaar voor een flinke hoeveelheid olie op jouw vuur.

 

Samen starten wij jouw vuur en zorgen we dat het niet zomaar meer uitgaat!

FIRESTARTER PROGRAMMA

Extra olie op je vuur

Wij geloven dat substantiële verandering ontstaat door bewuste keuzes te maken. Door kleine en grote stappen te blijven zetten. En met de juiste mindset en de juiste support. Om zowel deze stappen als deze mindset te garanderen kunnen deelnemers aan dit programma bij ons rekenen op:

 

 • Specifiek op jouw proces ontworpen opdrachten
 • Prikkelend leesvoer, persoonlijke inspiratiebommetjes en blogs
 • Vette documentaires en films
 • Optimale mix van online en offline coaching
 • Deelname aan startup / ondernemers events
 • Een business bootcamp training in het buitenland (Mexico / Spanje / Costa Rica)
 • Toegang tot een uitgebreid netwerk aan (business) coaches, yoga-, voeding- en mindfulness specialisten.

FIRESTARTER PROGRAMMA

Onze aanpak

De trainingen van Wonderlijk Werken zijn inspirerende, confronterende en prikkelende pressure-cookers. Je ontdekt de (aantrekkings)kracht van ondernemerschap. Door een unieke mix van opleiding, reis- en ondernemerservaring en gevolgde trainingen kunnen wij een ‘all-inclusive’ ondernemerschap pakket bieden. Het komt vaak voor dat het traject langer duurt dan 12 maanden, zeker als de kaars volledig is opgebrand door je eerdere werk of levenssituatie. Geen probleem. Jij bepaalt hoe snel je gaat en wij blijven er voor je zijn, ook als het wat langer duurt.

 

Samen gaan we het ondernemers pad ontdekken en voorzien we je van de juiste tools, kennis en mindset om jouw dromen en plannen eindelijk eens waarheid te zien worden. Soms leveren ze geld op, soms alleen maar heel veel energie en idealiter een mooi mix van allebei. Gecombineerd met humor, en een frisse blik van afstand op levensstijlkeuzes hebben we sinds 2013 bij meer dan honderdvijftig deelnemers een fundamentele levensstijlverandering teweeg mogen helpen brengen en daar zijn we trots op!

FIRESTARTER PROGRAMMA

Wat zeggen anderen?

Het Firestarter programma van Wonderlijk Werken is precies wat ik nodig had om voor mezelf te beginnen. Steven en Diana hebben me met hun trainingen ontzettend geholpen om me bewust te worden van wat ik graag wil, waar ik goed in ben en onder welke voorwaarden ik mijn werk wil doen. Dat motiveerde me enorm om mijn leven anders in te richten.

 

De business bootcamp hebben we afgerond met een website voor mijn bedrijf. Dat concrete resultaat maakte dat ik mijn wensen kon omzetten in actie.

 

En last but not least: ze zijn voor mij een voorbeeld. Ik hou van de manier waarop ze hun doelen nastreven, hun leven inrichten en anderen helpen die hetzelfde willen. Ze zijn authentiek en intrinsiek gemotiveerd.

Annemarie Janse

DEELNAME & PRIJZEN

Maatwerk met vuur en passie

We leveren altijd een maatwerktraject afgestemd op de situatie en wensen van jou als deelnemer. Uiteraard is de werkgever welkom om mee te kijken maar jij kiest en bepaalt wat bij je past.

 

Dit programma begint bij 6150,- excl. BTW (exclusief 7- daagse training in het buitenland ter waarde van 2450 EUR excl. BTW). De prijs is afhankelijk van je voorkeuren (intensiteit, duur van het traject, wel of geen deelname aan bootcamp) en komt tot stand in overleg met werkgever / werknemer als onderdeel van een vaststellingsovereenkomst.

 

Op verzoek kan een offerte worden gemaakt.
Ten minste 50% van het traject wordt voor aanvang betaald en de de overige 50% binnen twee maanden na de aanvangsdatum.

AANVRAGEN

Brochure en offerte op maat

Als je het formulier hieronder invult, zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen om vrijblijvend even kennis te maken. We zijn benieuwd naar je verhaal en we laten je graag zien hoe je het Firestarter programma kan volgen, voor outplacement en reïntegratie.

 

Dit programma begint bij 6150,- excl. BTW (exclusief 7- daagse training in het buitenland ter waarde van 2450 EUR excl. BTW) en wordt als het goed is (gedeeltelijk) betaald door je (ex)werkgever.

Step Forward Programma