Feel the Rain | Eigen bedrijf na burn out | Wonderlijk Werken | Grip op Gezondheid

ARTIKELEN
GRIP OP GEZONDHEID

Grip op je gezondheid krijgen en houden is heel belangrijk als je wilt leven en werken op je eigen voorwaarden In deze inspiratie sectie vind je artikelen over grip op gezondheid in de breedste zin van het woord: in fysieke zin goed voor jezelf kunnen zorgen (door te slapen, te rusten, goed adem te halen, goed te eten en drinken en te bewegen), dat je emotioneel sterker wordt en je (meer) mentale slagkracht hebt en dat je spiritueel (bijvoorbeeld door vervulling) goed in je vel zit.

Het zal een vraag zijn die je constant in je omgeving hoort en die je jezelf ook al een paar keer hebt gesteld....

Het leven is niets anders dan een reeks momenten en obstakels. Momenten die je geluk brengen. Obstakels die in de weg lijken te staan. Elk obstakel...

Je kent het vast wel. Dat gevoel dat je iets nieuws gaat doen. Je hart slaat een slag over, een golf van spanning...

Een nieuwe wending geven aan je leven gaat gepaard met onzekerheid en angst. Er kan van alles misgaan en je gaat dingen loslaten...

Gratis inspiratie ontvangen over leven en werken op jouw voorwaarden?Laat dan even je email achter (we gebruiken geen facebook of instagram)

Goede content, met tijd een aandacht geschreven. Verhalen en vragen die je aan het denken zetten. Soms vestigen we je aandacht op een vette training, een cool boek of een goede film. Lijkt je dat wat? Abonneer je dan op ons bommetje. Het is ons belangrijkste kanaal om met je te communiceren want je kunt ons niet meer vinden op FB of Insta. Daar zijn we mee gestopt. Laat je naam en email achter en je hoort van ons!

Met bewuste en ondernemende groet,

Steven en Diana:)

X