JAARPROGRAMMA
VOOR JEZELF BEGINNEN

Start jouw eigen bedrijf. Op jouw voorwaarden.

Je bent al een tijdje op zoek naar een manier om meer flexibiliteit en vrijheid in je leven te brengen. Je wilt meer tijd om zelf te ontwikkelen, meer tijd om te zorgen voor hen die je lief hebt en meer tijd om te reizen misschien wel. Je wilt in ieder geval méér dan alleen maar werken. En je wilt ein-de-lijk iets doen met je tijd waar je hart sneller van gaat kloppen en uitzoeken wat dat is. Je wilt gaan ondernemen: je eigen bedrijf beginnen. Maar het idee alleen al jaagt je de stuipen op het lijf: want waar moet je beginnen?!

 

En daar komt het jaarprogramma van Wonderlijk Werken om de hoek. Een cadeau aan jezelf want je hoeft het dus niet alleen te doen! Wij staan een jaar lang aan je zijde, zowel online als offline. Wij hebben alle kennis, die we de afgelopen twaalf jaar dat we zelf als (reizende) ondernemers werkten en leefden, gegoten in een intensief jaarprogramma. Lees gauw verder wat dat je oplevert óf boek een kennismakingsgesprek met ons in als je wilt starten!

WAT LEVERT HET OP?

Vrijheid. Flexibiliteit. Een andere manier van leven.

Onze belofte

De belofte van het jaarprogramma is dat je een andere manier van leven voor jezelf mogelijk maakt. Een manier van leven die vrijheid en flexibiliteit geeft. Dat je voldoende inkomsten genereert om van te leven. En dat je dat doet met iets dat je het allergaafst vindt om te doen. Dat je daar klanten voor vindt die betalen voor wat je levert. Dat je organisatorisch klaar bent om op eigen benen te staan als ondernemer en je werkt toe naar een volwaardig inkomen. Dát levert dit programma je op. En dat is nogal wat. Iets dat alleen maar kan als jíj er volledig achter staat en het écht wilt. Als de pijn groot genoeg is om het leven dat je nu leidt, achter je te laten.

Uiteraard vergt het een investering om dit in een jaar voor elkaar te boksen. Het jaarprogramma kost 4750,- EUR excl BTW (betaling kan in termijnen) en je investeert wekelijks tenminste 4 uur van je tijd in het programma. Naast de online content zit bij de prijs inbegrepen een fysiek 6-daags trainingsevent, een follow-up trainingsweekend in Nederland en iedere week een halfuur online één-op-één sparren met Steven of Diana. Zit je in de WW, ziektewet, bijstand, ontvang je een Wajong uitkering? Of studeer je nog? Bij Wonderlijk Werken ontvang je dan altijd 10% korting op de deelnameprijs en een gespreide betalingsmogelijkheid.

Concrete resultaten

– je hebt een eigen kijk op tijd, geld, werk, bezit ontwikkelt
– je hebt glashelder welke waarden jouw keuzes bepalen
– je weet wat jouw cadeau aan jezelf is
– je weet wat jouw cadeau aan de wereld is
– je hebt meerdere bedrijfsideëen bedacht
– je hebt je vetste idee uitgewerkt tot een bedrijfsconcept
– je hebt meerdere verdienmodellen bedacht en getest
– je hebt duidelijk wie je ideale klanten zijn
– je weet waar je je klanten vindt en hoe je ze overtuigt
– je hebt een website die bij jezelf en je concept past
– je hebt eerste klanten bedient
– je hebt geleerd van klant feedback en je dienst verbetert
– je bent begonnen met content maken op je site
– je hebt een online marketing strategie en planning gemaakt
– je krijgt eerste klanten via je website
– je weet de weg met relevante software tools
– je hebt je bedrijf organisatorisch en financieel ingericht
– je verdient geld en je hebt zelfs winst gemaakt

AANPAK VAN HET JAARPROGRAMMA VOOR JEZELF BEGINNEN

Waar kan ik precies op rekenen als ik dit traject met jullie doorloop?

 • kennismakingsgesprek met Steven en / of Diana via Skype
 • wekelijks 60 minuten intensieve begeleiding via Skype
 • 26 online opdrachten die helpen ontdekken en bouwen
 • relevante verdiepingsvragen en feedback op je inzendingen
 • wekelijkse korte inspiratiebommetjes via email
 • 4 live webinars met een relevant thema
 • deelname aan de 6-daagse Business Bootcamp in Nederland
 • na de bootcamp een mede-deelnemer als ondernemersbuddy
 • deelname aan het 2-daagse follow-up weekend in Nederland
 • toegang tot ons besloten ondernemersplatform ‘Samen
 • maximale groepsgrootte van 8 personen voor echte aandacht.
Business Bootcamp Nederland | Wonderlijk Werken

ONDERNEMEN KUN JE LEREN

Leer van ervaren ondernemers met wie het klikt

Wij geloven dat er een klik moet zijn tussen jou en ons om met onze hulp een je eigen bedrijf te beginnen en een ander leven te gaan opbouwen. We gaan elkaar heel vaak spreken. Belangrijk dus dat het inspireert, dat je je gehoord en begrepen voelt. Allereerst ontmoeten we elkaar op Skype om kennis te maken. Je kunt ons vertellen over de (werk) situatie waar je uit komt en wat je wensen zijn voor de toekomst. Wij vertellen wat meer over onszelf en dan heb je het vrij snel in de gaten, weten we uit ervaring. ‘Zo wil ik het!‘ denk je dan hopelijk. Een goede stap naar jouw eigen voorwaarden dus om zélf te beslissen met wie je in zee gaat.

 

Voor je werkgever is het ongetwijfeld belangrijk dat jij op een goede plek terechtkomt en dat je niet ziek wordt gedurend het outplacement traject. En hoewel we niets kunnen garanderen, heeft geen enkele deelnemer sinds het oprichten van ons outplacement traject besloten opnieuw een dienstverband aan te gaan noch heeft zich niemand ziek hoeven melden doordat het programma te zwaar was. Wij bieden je maatwerk en luisteren goed naar wat je aangeeft. Daardoor laden we je bordje precies genoeg vol: je zet flinke stappen maar word niet overbelast. We nodigen je uit met ons mee te gaan op het business bootcamp en in de praktijk van ons te leren. Hoe zit dat precies? Lees gauw verder!

BUSINESS BOOTCAMP 2019

Haaksbergen, Overijssel | 25 tm 31 mei 2020 | 13 tm 19 juli 2020

Onderdeel van het Firestarter Outplacement traject is deelname aan één van onze business bootcamps op locatie. Wij weten uit ervaring dat je grote stappen maakt met je bedrijf en het inrichten van een ander leven als we 1-op-1 met elkaar werken en ‘in het echt’ bij elkaar aan tafel zitten. Doordat je omgeving radicaal verandert tijdens de bootcamp en je van een afstandje naar je leven thuis kijkt, ontwikkel je een andere kijk op hoe je je dagen leeft en wat belangrijk voor je is. Je kijkt bij ons af wat wel en wat niet werkt in de zeven dagen dat je bij ons bent. Zo leer je je dagen als ondernemer op jóúw voorwaarden vorm te geven en te starten.

 

In het paradijselijke Puerto Viejo (google maar eens: niets teveel gezegd..) werk je aan individuele opdrachten voor je eigen bedrijf. In dat leuke cafeetje met uitzicht op zee of in de hangmat met de computer op schoot. Er is tijd voor goede gesprekken en voor individuele feedback en coaching. Regelmatig zijn er gezamenlijke sessies met de groep over een thema dat voor iedereen relevant is. Er zijn meestal 2 tot 3deelnemers tegelijk in een bootcamp: op die manier geven we je de maximale aandacht en alle tijd die we hebben.

 

Om je een idee te geven: tijdens de bootcamp werken we onder andere (verder) aan je website, benader je potentiële klanten en partners om mee samen te werken, maak je een service design en een content marketing strategie. Je maakt een lifestyle design met daarin een dagindeling waar je je als ondernemer aan kunt vasthouden. Wat we exact doen, kan afwijken per ondernemer uiteraard. Meer informatie over dit business bootcamp vind je in zakelijke brochure van het Firestarter programma de je bij ons aan kunt vragen via de onderstaande button:

IK WIL MEEDOEN AAN HET JAARPROGRAMMA

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt van ons
een link om een kennismakingsgesprek in te plannen via Skype!

Jaarprogramma Voor Jezelf Beginnen
Kom je in aanmerking voor 10% korting?
Wil je meedoen met je partner?
digital nomad programma

Gezondheid | Lifestyle Design | Ondernemen

Graag inspireren we je verder over deze drie thema's!

Goede content, met tijd een aandacht geschreven, korting op onze trainingen en verhalen en vragen die je aan het denken zetten. Soms vestigen we je aandacht op een vette training, een cool boek of een goede film. Lijkt je dat wat? Abonneer je dan op ons bommetje. Laat je naam en email achter en je hoort van ons!

Met bewuste en ondernemende groet,

Steven en Diana:)

X