Video: De start van de digital nomad business bootcamp in Costa Rica

Maandag 2 maart 2020 zijn we in Puerto Viejo, Costa Rica van start gegaan met de 11e editie van onze business bootcamp. Samen met Diana en co-facilitator Mariëtte begeleiden we vier ondernemers de komende tien dagen op hun pad naar locatie-onafhankelijk ondernemerschap. Offtewel digitale nomaden. Deze video, gemaakt door Maurice Douma geeft je een korte introductie van de week. Er is een korte film gemaakt over deze bootcamp en het is erg tof om te zien hoe de bedrijven van de deelnemers tot stand komen. 

 

Na bijna twee jaar (door Covid reisbeperkingen) staat de 12e editie van onze Digital Nomad Business Bootcamp op het programma in juli 2022 op Isla Holbox, Mexico. Je bouwt in tien dagen tijd je eigen online programma op, een eigen website, je eigen online leeromgeving bouw je vanaf onze templates. We helpen je stap voor stap dit helemaal af te maken.  Je leert over email marketing, over advertenties draaien, en je maakt een goede lanceer campagne. We doen tijdens de training een soft launch van wat je hebt gemaakt want daar leer je ontzettend veel van en brengt je ‘in business’. We helpen je je grote lancering voor te bereiden. Met onze lessen en templates bouw je een SYSTEEM voor jouw bedrijf zodat je voorspelbare inkomsten hebt en je kosten in bedwang houdt. Dé basis voor een eerste nomad reisetappe leg je hier! Je kunt zelfs direct na de training doorreizen en het prachtige Midden Amerika verkennen terwijl je je bedrijf verder opbouwt. Hoe vet is dat??! Ook zijn er in de maand juli walvishaaien in de buurt van Isla Holbox, waar we een uitstapje naartoe maken tijdens de training. Neem dus eens een kijkje op de pagina van de bootcamp.

DIGITAL NOMAD LIFESTYLE & BUSINESS

Graag inspireren we je met onze opgedane inzichten en kennis van 10 jaar reizen en ondernemen!

Goede content, met tijd een aandacht geschreven, korting op onze programma's en verhalen en vragen die je aan het denken zetten. Soms vestigen we je aandacht op een vette training, een cool boek of een goede film. Wij zijn momenteel in Mexico en runnen onze bedrijven 'on the road'. Daar krijg je dus ook wat van mee. Lijkt je dat wat? Abonneer je dan op ons bommetje. Laat je naam en email achter en je hoort van ons!

Met bewuste en ondernemende groet,

Steven en Diana:)

Steven Zwerink
szwerink@gmail.com

Steven heeft nog nooit full-time gewerkt en is ook niet van plan dat ooit te gaan doen. Hij gelooft dat ademhaling, en neusademhaling in het bijzonder, de start is van een leven waarin je leeft en werkt op jouw voorwaarden.

Download de gratis explainer ‘Hoe kom je aan een Nomad bedrijfsidee?‘

Wil je ook de eerste stap zetten op het pad van locatie onafhankelijk werk? In de gratis 'explainer' vind je vijf vragen die helpen om je eigen manier van locatie onafhankelijk werken vorm te geven. Ook lees je verhalen van mensen die bij Wonderlijk Werken een training volgden en via één van de vijf vormen van locatie onafhankelijk werken aan de slag gingen. 

X