Video: De start van de digital nomad business bootcamp in Costa Rica

Maandag 2 maart 2020 zijn we in Puerto Viejo, Costa Rica van start gegaan met de 11e editie van onze business bootcamp. Samen met Diana en co-facilitator Mariëtte begeleiden we vier ondernemers de komende tien dagen op hun pad naar locatie-onafhankelijk ondernemerschap. Offtewel digitale nomaden. Deze video, gemaakt door Maurice Douma geeft je een korte introductie van de week. Er is een korte film gemaakt over deze bootcamp en het is erg tof om te zien hoe de bedrijven van de deelnemers tot stand komen. 

 

Na bijna twee jaar (door Covid reisbeperkingen) staat de 12e editie van onze Digital Nomad Business Bootcamp op het programma in juli 2022 op Isla Holbox, Mexico. Je bouwt in tien dagen tijd je eigen online programma op, een eigen website, je eigen online leeromgeving bouw je vanaf onze templates. We helpen je stap voor stap dit helemaal af te maken.  Je leert over email marketing, over advertenties draaien, en je maakt een goede lanceer campagne. We doen tijdens de training een soft launch van wat je hebt gemaakt want daar leer je ontzettend veel van en brengt je ‘in business’. We helpen je je grote lancering voor te bereiden. Met onze lessen en templates bouw je een SYSTEEM voor jouw bedrijf zodat je voorspelbare inkomsten hebt en je kosten in bedwang houdt. Dé basis voor een eerste nomad reisetappe leg je hier! Je kunt zelfs direct na de training doorreizen en het prachtige Midden Amerika verkennen terwijl je je bedrijf verder opbouwt. Hoe vet is dat??! Ook zijn er in de maand juli walvishaaien in de buurt van Isla Holbox, waar we een uitstapje naartoe maken tijdens de training. Neem dus eens een kijkje op de pagina van de bootcamp.

DIGITAL NOMAD EXPLAINER

Graag inspireren we je met onze opgedane inzichten en kennis van 10 jaar reizen en ondernemen!

Zoek je naar een manier om onderweg geld te verdienen? Download dan onze gratis explainer waarin we vormen van reizen en ondernemen voor je verzamelden. Je leest er verhalen van mensen die met zo'n vorm geld verdienen onderweg. 

Met bewuste en ondernemende groet,

Steven en Diana:)

Steven Zwerink
szwerink@gmail.com

Steven heeft nog nooit full-time gewerkt en is ook niet van plan dat ooit te gaan doen. Hij gelooft dat ademhaling, en neusademhaling in het bijzonder, de start is van een leven waarin je leeft en werkt op jouw voorwaarden.