Video: Kijkje in onze keuken | November 2019

Zoals je wellicht weet zijn we op dit moment op reis is Centraal Amerika. Voor nu zijn we in Costa Rica neergestreken en de komende maand gaan we verschillende plekken in Mexico bezoeken. In deze email en met de bovenstaande video geven we je weer graag een kijkje in onze keuken

Kinderen leren spaans
De afgelopen maand hebben we echt onze draai gevonden in Puerto Viejo. Voor ons betekent dit dat we een lekker huis hebben, weten waar de goeie wifi is en de kinderen naar een heel fijn schooltje gaan. Het Spaans van de kinderen gaat boven verwachting goed, zelfs de kleinste van twee komt al vragen om ‘más manzana por favor’ oftewel ‘meer appel alsjeblieft’. Dit is een van de redenen dat we hier zijn: de kinderen op jonge leeftijd al een extra taal meegeven. 

Projecten
We zijn zelf hard aan het werk om de rekeningen in het dure Costa Rica te betalen. En als je maar vier uur per dag hebt om te werken moet je slim met je tijd omgaan:) Gelukkig hebben we veel leuke projecten waar we naast onze online trainingen en aanstaande bootcamp mee bezig zijn zoals o.a: 

– een e-learning platform voor kennisconnect.nl van onderneemsters Rianne en Marlies, 
– de nieuwe website voor gelukskunde docent Mirjam Spitholt
– onze aanstaande reis naar een door Mexico van 17 december tot eind januari:) Daarover meer in de volgende video!

Vind je deze berichtjes leuk? Schrijf je dan even in voor onze nieuwsbrief hieronder:) We hebben geen social media (meer) dus je kunt ons via de email het makkelijkst volgen

DIGITAL NOMAD EXPLAINER

Graag inspireren we je met onze opgedane inzichten en kennis van 10 jaar reizen en ondernemen!

Zoek je naar een manier om onderweg geld te verdienen? Download dan onze gratis explainer waarin we vormen van reizen en ondernemen voor je verzamelden. Je leest er verhalen van mensen die met zo'n vorm geld verdienen onderweg. 

Met bewuste en ondernemende groet,

Steven en Diana:)

Steven Zwerink
szwerink@gmail.com

Steven heeft nog nooit full-time gewerkt en is ook niet van plan dat ooit te gaan doen. Hij gelooft dat ademhaling, en neusademhaling in het bijzonder, de start is van een leven waarin je leeft en werkt op jouw voorwaarden.