Video: Kijkje in onze keuken | Maart 2020

De maand die zowel onze wereld als de wereld in het algemeen op zijn kop zette. Eerst hebben we genoten van het lesgeven aan vier aspirant-digitale nomaden, alles wat we weten over de levensstijl van digitale nomaden. En net toen we dachten dat we na tien dagen lesgeven een paar dagen konden herstellen, kwam Covid-19 in de wereld en ook in Costa Rica. Onze kinderen moesten thuisblijven van school, winkels en restaurants waren gesloten en alcohol was verboden. Een maand om heel creatief te zijn en te focussen op onze ademhaling om dit allemaal te doorstaan ..

Blijf veilig iedereen, ook dit gaat voorbij ..

DIGITAL NOMAD EXPLAINER

Graag inspireren we je met onze opgedane inzichten en kennis van 10 jaar reizen en ondernemen!

Zoek je naar een manier om onderweg geld te verdienen? Download dan onze gratis explainer waarin we vormen van reizen en ondernemen voor je verzamelden. Je leest er verhalen van mensen die met zo'n vorm geld verdienen onderweg. 

Met bewuste en ondernemende groet,

Steven en Diana:)

Steven Zwerink
szwerink@gmail.com

Steven heeft nog nooit full-time gewerkt en is ook niet van plan dat ooit te gaan doen. Hij gelooft dat ademhaling, en neusademhaling in het bijzonder, de start is van een leven waarin je leeft en werkt op jouw voorwaarden.