WAT IS BUSINESS INTENSIVE COACHING?

 Een bestaand bedrijf met de juiste focus tot bloei brengen met een ervaren ondernemer als zakelijke sparringspartner.

Een actieve luisteraar. Iemand die goede vragen stelt en met je meedenkt.

Zie het als jouw persoonlijke stok achter de deur ;-).

stok

De stap naar ondernemen heb je al gezet. Misschien al een tijdje geleden, maar het is niet helemaal geworden wat je eigenlijk wilt. Ergens heb je een afslag gemist en je wilt graag weer focus op de richting die je werkelijk in wilt met je bedrijf. Je verdient er geen of weinig geld mee. ‘Tja, het is eigenlijk meer een hobby dan een zaak‘.  Je hebt al wel klanten gehad, maar het lukt niet zo goed om klanten aan je binden gedurende langere tijd of lukt het niet om überhaupt iemand te vinden die wil betalen voor wat je te bieden hebt. Je website draait en ook daar is nog wel wat verbetering door te voeren.

 

Samen gaan we terug naar de tekentafel: we bekijken het fundament van je bedrijf en gaan schaven en stenen opnieuw leggen. Ik help je met gefocust stappen zetten. Je gaat groeien als ondernemer. Op weg naar betalende klanten en een goed draaiende website die vóór je werkt in plaats van je alleen tijd kost.

 

Later in het proces help ik je met het houden van focus. Dat je op het juiste moment aan precies het goede knopje van je bedrijf draait. Je gaat veel zelf doen, maar wel met een beetje hulp. Jij mag het zeggen: waar wil je aan werken en hoe wil je mij inzetten?

 

Zoek je zoiets? Dan ben je hier aan het juiste adres. Ik, Diana, ben je stok achter de deur. Een ervaren business sparringspartner aan je zijde. Ik durf te zeggen dat ik actief kan luisteren. Luisteren om te begrijpen. Ik stel je vragen. Soms in een overwachte richting. En al pratend durf ik mijn hand in het vuur te steken dat het helder wordt. Ik help je kiezen, door de voorwaarden waarop jij wilt ondernemen helder te maken. Ik help je die belemmerende overtuigingen aan te pakken.

 

Scroll naar beneden om te lezen wat je kunt verwachten van een sessie sparren in het Business Intensive Coachingstraject.

WAT KAN IK VERWACHTEN? 

Een ontspannen sfeer. Je maakt opdrachten om strategische bedrijfsvraagstukken uit te werken. Die bespreken we samen en scherpen we aan in een tweewekelijkse sessie.

SKYPE OF WHATSAPP VIDEOBELLEN

Iedere twee weken hebben we een power sessie van 45 minuten op Skype waarin we de resultaten van de afgelopen opdrachten bespreken. De opdrachten komen in drie thema’s: klanten, conversie en content en je kunt aan de volgende dingen denken:

– Op welke doelgroep richt ik me en hoe segmenteer ik goed?

– Ik heb een aanbod in mijn hoofd, maar hoe zet ik dat goed in de markt?

– Op welke voorwaarden ga ik werken voor mijn klanten?

– Hoe kan ik via mijn website de juiste klanten aantrekken?

– Hoe zorg ik voor goede conversie op mijn website?

– Hoe word ik organisch vindbaar?;

– Welke content past bij mijn propositie?;

– Hoe bereik ik mijn klanten online?

– Hoe communiceer ik op mijn website en nog veel meer..

WAT ZEGGEN ANDEREN OVER HET
BUSINESS INTENSIVE COACHINGSTRAJECT?

Janneke: van ‘rat-race‘ naar reizende zwerver
met een virtueel kantoor naar ondernemen vanuit Bali.

een eigen bedrijf starten janneke wonderlijk werken

Na een aantal jaren over de wereld gezworven te hebben, is Janneke neergestreken op Bali waar ze een groot deel van het jaar woont. Daar is ze bezig met het opzetten van een nieuw bedrijf dat vette ontdekkingsreizen gaat organiseren. Een paar fragmentjes uit het mail verkeer van het business intensive coachingstraject van Janneke:

 

Was echt superfijn om vorige week met je te kletsen. En ik voel me echt ongelofelijk speciaal dat je tijd wilt maken tijdens je verlof om coaching voort te zetten. Dat waardeer ik echt enorm!!

 

Waar ik vorige week nog dacht dat we een heel plan qua blogposts/ onderwerpen/ website inrichting etc. zouden maken heb je me flink aan het denken gezet. Heel fijn want ik was dus eigenlijk een beetje de weg kwijt zonder het me echt te realiseren.

 

Dat testen van de eerste avontuurlijke verrassingsreis…! Dankjewel dat je me hebt laten inzien dat juist zij [de eerste klant] beter naar een retreat kon gaan. Dat was idd de perfecte keuze en ik begrijp dat helemaal! Dat is ook precies waarom ik het zo fijn vind om je als coach te hebben. Het was toch een beetje een angst om haar iets te laten doen in tegenovergestelde richting van wat ze altijd doet. Dat is ook precies waar het met mijn reizen om gaat natuurlijk, maar goed om dat voor iemand zo te organiseren is dan toch altijd even spannend.

WIE IS DE COACH?

Diana Vermeij

De Business Intensive Coachings sessies worden geleid door Diana die in 2009 zelf de stap maakte naar ondernemerschap. Wat haar kenmerkt is haar vaardigheid om actief te luisteren. Te luisteren om te begrijpen en vervolgens vragen te stellen die in dat moment relevant zijn.

 

Diana deed haar ervaring met actief luisteren onder andere op als freelance innovatie adviseur in het Radboud Universitair Medisch Centrum in Nijmegen, waar ze in het REshape innovatieteam werkte op verschillende afdelingen in het ziekenhuis om nieuwe diensten en applicaties te ontwikkelen die de communicatie tussen artsen en patiënten makkelijker, beter en persoonlijker maakt.

 

In haar eerdere jobs in het bedrijfsleven leerde ze onder andere hoe je van scratch een hoogtechnologisch idee rondom meetbare medicatietrouw met slimme pilstrippen omzet naar een bedrijf in het innovatiecentrum van chemiereus DSM. Daarnaast begeleidde ze de laatste jaren vanuit Wonderlijk Werken samen met Steven tientallen mensen naar een succesvol eigen bedrijf. Al met al een solide basis om je van goed advies te kunnen voorzien!

DIT WIL IK WEL!

Momenteel zijn er plekken vrij in het Business Intensive Coaching traject. Is het wat voor jou? Vul het formulier in en je hoort snel van mij om kennis te maken op Skype en te starten.

  • Kennismaking met Diana via Skype (30 minuten)
  • Samen doen we een business analyse: waar sta je nu?
  • Vraaggestuurde Skype gesprekken (45 minuten)
  • Online opdrachten
  • Feedback via email en Skype
  • Gesprekken online inplannen op jouw verzoek
Business Intensive Coaching - Wachtlijst
digital nomad programma