WONDERLIJKE COACHES | ANIEK WESSELINK

ANIEK

Persoonlijke ontwikkeling, Duurzame verandering, Actiegericht, Business coach, Zingeving

BOEK EEN SESSIE

Ben jij bereid echt eerlijk naar jezelf te kijken? Naar wat je ziel wil doen in dit leven? Naar waar jouw unieke talenten liggen, waarmee je de wereld een stukje mooier kunt maken? Vaak gaan we onbewust mee in wat de maatschappij van ons verwacht of wat onze ouders ons geleerd hebben. Op basis van onze opvoeding en de mensen die ons omringen, hebben we een waslijst aan verwachtingen (waaraan we denken te moeten voldoen) en beperkende overtuigingen ontwikkeld. Beperkende overtuigingen die je behoorlijk in de weg kunnen zitten op het moment dat je besluit dat je het anders wilt gaan doen.

Het is belangrijk je ervan bewust te zijn waarom je dingen doet zoals je ze doet. En wat voor soort mensen je om je heen verzameld hebt. Jij wordt namelijk het gemiddelde van de vijf mensen met wie je je het meest omringt. Dus kies bewust! Welke mensen inspireren jou? En wat zegt dat over de kant die je (stiekem) op wilt met je leven? Waarom laat je je tegenhouden? Of weet je nog niet heel goed wie je bent en wat je wilt, maar wel dat je het anders wilt?

Werkwijze van Aniek
Het doel van mijn coachingsessie(s) is jou meer duidelijkheid geven over wie je echt bent, waar jouw unieke talenten liggen en hoe je die om kunt zetten om het leven te creëren waar je van droomt. Ik laat je eerlijk kijken naar jezelf en alle dingen die je (on)bewust tegenhouden en help je ruimer te denken (en te voelen!). Daarbij kan ik je af en toe confronterende vragen stellen of vanuit eigen gevoel en ervaring door dingen heen prikken, maar altijd met mildheid en compassie. Uiteindelijk is het aan jou om de antwoorden te formuleren. Want alleen jij weet jouw weg.

Over mij
Na een opleiding Communicatie- en Informatiewetenschappen met als specialisatie Franse taal  en cultuur, heb ik vier jaar lang op de corporate communicatieafdeling van de Universiteit Utrecht gewerkt. Die vaste baan besloot ik uiteindelijk op te zeggen om te gaan doen waar ik echt blij van word. Schilderen, verhalen schrijven, freelance communicatie en coaching vanaf het spirituele en creatieve eiland Bali. Ik geloof dat je bovenal eerst moet zorgen dat je gelukkig bent en de dingen doet die je blij maken, dan volgt de rest vanzelf. Dat het werkt, heb ik zelf ervaren. En dat gun ik jou ook!

Review Guiselaine Capella

HOE WERKT HET?

 • Je weet wat je wilt vragen: kies een losse sessie (1 uur);
  • Een losse sessie bedraagt 45,- EUR (excl. BTW);
  • Je betaalt vooraf via een veilige automatische betaallink;
 • Je wilt wat vaker sparren:  kies een strippenkaart van 3 losse sessies;
  • Een strippenkaart van 3 sessies bedraagt 125,- EUR (excl. BTW);
  • Je betaalt vooraf via een veilige automatische betaallink;
  • Sessies door jou in te plannen wanneer je er behoefte aan hebt;
 • De sessie zal verlopen via Skype of de telefoon;
 • Je kiest de datum van de eerste sessie in het boekingsformulier;
 • Voorafgaand aan de sessie email je je drie vragen naar Steven;
 • Je ontvangt na afloop een email om feedback te geven op het gesprek.

BOEK DIRECT EEN SESSIE MET ANIEK

Boek hieronder direct een uur coaching met aniek!

Boek Aniek Wesselink