WONDERLIJKE COACHES | MARLOES GOOSEN

MARLOES GOOSEN

Authenticiteit, Zingeving, Dankbaarheid, Eruit halen wat erin zit

In de huidige snelle wereld blijken mensen steeds meer moeite te hebben met het tempo, de werkdruk, (technologische) ontwikkelingen en de verwachtingen die de maatschappij ons oplegt. Een gevoel van disconnectie met de wereld om je heen en (daardoor) met jezelf kan het gevolg zijn. Als jij het gevoel hebt dat je op een of andere manier belemmerd wordt, geleefd wordt, niet lekker in je vel zit en/of hoe dan ook denkt meer uit het leven te kunnen halen ben ik de coach voor jou. 

 

WERKWIJZE VAN MARLOES
We gaan samen ‘op reis’ om de weg (terug) naar je ziel te vinden. Ik zal door vragen te stellen proberen je bewust te maken van je huidige situatie en jouw plek daarin. Vervolgens proberen we erachter te komen wat je nodig hebt en zelf kan doen om daar te komen waar je zijn wil

HOE WERKT HET?

 • Je weet wat je wilt vragen: kies een losse sessie (1 uur);
  • Een losse sessie bedraagt 65,- EUR (excl. BTW);
  • Je betaalt vooraf via een veilige automatische betaallink;
 • Je wilt wat vaker sparren:  kies een strippenkaart van 3 losse sessies;
  • Een strippenkaart van 3 sessies bedraagt 179,- EUR (excl. BTW);
  • Je betaalt vooraf via een veilige automatische betaallink;
  • Sessies door jou in te plannen wanneer je er behoefte aan hebt;
 • De sessie zal verlopen via Skype of de telefoon;
 • Je kiest de datum van de eerste sessie in het boekingsformulier;
 • Voorafgaand aan de sessie email je je drie vragen naar Annemarie;
 • Je ontvangt na afloop een email om feedback te geven op het gesprek.

VIDEO OVER MARLOES

BOEK EEN SESSIE MET MARLOES!

Boek hieronder direct een uur coaching met Marloes of een andere coach!

Boek Marloes
Meer lezen over de digital nomad lifestyle?? Schrijf je dan in:) We geven gave boeken- en filmtips en ook nog af en toe een leuke korting op onze trainingen:)

Wij, Diana en Steven, leven al sinds 2011 als digitale nomaden. Onafhankelijk van locatie doen we ons werk, verdienen we ons geld en leven we op onze voorwaarden. Is dit altijd makkelijk? Zeker niet. Is het de moeite waard? Helemaal! Leef met ons mee en leer van onze reis en geef jouw leven vorm op jouw voorwaarden. 

Wil je meer slimme tips over gezond leven en werken ontvangen?Schrijf je dan in:) We geven gave boeken- en filmtips en ook nog af en toe een leuke korting op onze trainingen:)

Gezond zijn, of beter gezegd: zo gezond mogelijk zijn, is cruciaal om te kunnen leven en werken op jouw voorwaarden. De vier belangrijkste vormen van gezondheid zijn volgens ons: fysieke gezondheid, emotionele gezondheid, mentale gezondheid en spirituele gezondheid.

Wil je meer tips en trucs voor ondernemers? Schrijf je dan in:) We geven gave boeken- en filmtips en ook nog af en toe een leuke korting op onze trainingen:)

Wij, Diana en Steven, ondernemen al sinds 2009 en hebben samen meer dan vijftien jaar ervaring. We nemen je graag mee in onze ondernemersaanpak (heel efficient) en werkwijze (max. vier uur per dag) en kijk op winst uit onderneming (geen geld maar jouw ideale dag). 

X