WONDERLIJKE COACHES | ROBBERT JAN SPARREBOOM

ROBBERT JAN

Persoonlijke ontwikkeling, Duurzame verandering, Actiegericht, Business coach, Zingeving

WALK THE TALK
Wil jij grote en impactvolle veranderingen? Dan betekent dit het overwinnen van je beperkende gedachten, je proactiviteit verhogen en doelen nastreven die voor jou ECHT belangrijk zijn. Kortom om een betere versie van jezelf te worden! Uitgangspunten zijn actie en duurzame verandering. Je creëert effectieve gewoonten die ervoor zorgen dat de verandering blijvend is. Je gaat je leven vormgeven zoals jij dat wilt. Letterlijk dus Walk your Talk, zoals mijn coachingspraktijk heet.

Mijn doel is om mensen te inspireren en zingevende doelen te stellen en deze te verwezenlijken, to Walk the Talk. Vaak blijft het bij enkel intenties om ons leven te verbeteren, maar slagen we niet in de uitvoering. De coachingsessies zijn gericht op diepe persoonlijke verandering & actie. Upgrade jezelf en realiseer je maximale potentie!

 

Rob’s werkwijze
Een coachingsessie met mij zet je aan het denken. Onze gesprekken gaan direct de diepte in; naar de dingen waar het écht om gaat. Wie wil je zijn? Wat zijn jouw belangrijke waarden? Maar ook: Wat ga je vervolgens doen om dat te bewerkstelligen. Kortom: hoe ga jij zorgen dat jij je eigen leven leidt op jouw voorwaarden? Ik put mijn kennis uit vele (NLP) trainingen, inspirerende boeken, eigen coachingsessies o.a. met een Tony Robbins coach, en veel (spirituele) ervaringen.Zo hebben verschillende Vipassana meditatie retraites (meer dan twee maanden in stilte) mij diepe inzichten gegeven die ik dagelijks toepas en meeneem in mijn coaching sessies. Ik motiveer, inspireer en challenge jou met oprechte vragen en verrassende inzichten.

Na tien jaar in de corporate wereld te hebben gewerkt heb ik, geïnspireerd door het boek ‘de 4-urige werkweek’ een volledig geautomatiseerde online business ontwikkeld met als resultaat dat ik nu sinds twee jaar op Tenerife (Spanje) woon en ik mijn tijd besteed aan mijn passies: mijn vriendin en zoontje, kitesurfen, coachen en begeleiden van mensen, en gezond leven (ik ben naast gecertificeerd NLP coach ook gecertificeerd voedingscoach). Mijn intentie is to walk the talk. Ik wil jou graag coachen dit ook te doen!

Review Guiselaine Capella

HOE WERKT HET?

 • Je weet wat je wilt vragen: kies een losse sessie (1 uur);
  • Een losse sessie bedraagt 65,- EUR (excl. BTW);
  • Je betaalt vooraf via een veilige automatische betaallink;
 • Je wilt wat vaker sparren:  kies een strippenkaart van 3 losse sessies;
  • Een strippenkaart van 3 sessies bedraagt 179,- EUR (excl. BTW);
  • Je betaalt vooraf via een veilige automatische betaallink;
  • Sessies door jou in te plannen wanneer je er behoefte aan hebt;
 • De sessie zal verlopen via Skype of de telefoon;
 • Je kiest de datum van de eerste sessie in het boekingsformulier;
 • Voorafgaand aan de sessie email je je drie vragen naar Annemarie;
 • Je ontvangt na afloop een email om feedback te geven op het gesprek.

BOEK DIRECT EEN SESSIE MET ROB

Boek hieronder direct een uur praktische coaching!

Boek Rob Sparreboom

Wil je weten of het Digital Nomad Programma iets voor jou is?

Boek dan nu gratis een halfuurtje kennismaken met ons!

Tijdens dit halfuur kun je ons alles vragen wat je wilt en vertellen wij je wat meer over de training en wat je kunt verwachten. Dit gesprek is gratis en bedoeld om te kijken of de training wat voor je is:)

Boek kennismaking

Wil je weten of het Firestarter Programma iets voor jou is?

Boek dan nu een halfuurtje kennismaken met ons!

Tijdens dit halfuur kun je ons alles vragen wat je wilt en vertellen wij je wat meer over het programma en wat je kunt verwachten. Dit gesprek is gratis en bedoeld om te kijken of de training wat voor je is:)

Boek kennismaking