WONDERLIJKE COACHES | STEVEN ZWERINK

STEVEN ZWERINK

Digital Nomad, Ondernemen, Lifestyle Design, Ontslag nemen, Voor jezelf beginnen, Reizen, Mexico, Midden-Amerika.

Een sessie sparren met Steven is een gegarandeerde explosie van energie! Een ondernemer in hart en nieren die je graag op weg helpt met het opzetten van je bedrijf, met het aanscherpen van je aanbod (wat ga je eigenlijk doen en voor wie?) en die je absoluut zal stimuleren met het dóén! Ondernemen is erop uit, je verhaal vertellen en mensen aantrekken waar je zaken mee kunt doen. Steven is daar een kei in en helpt andere ondernemers met het ontwikkelen van deze skills. Boek een uur (of een paar uur) met hem en stuur hem drie vragen waar je over wilt sparren. Verzekerd ben je van weer een stap voorwaarts met je bedrijf!

 

STEVENS WERKWIJZE
Ik ben van nature positief. Ik lach altijd en zie alleen maar het goede in mensen en ideeën. Met deze mindset en gezond verstand denk ik met je mee en geven we samen vorm aan jouw nieuwe plannen of kijken we kritisch naar je idee. We gaan van ‘ja maar’ in een uur naar ‘ja en’. Met slimme boeken tips, inspirerende videos, een groot netwerk en prikkelende vragen kom je gegarandeerd meerdere stappen verder. Reken op een uur met veel energie. Er is weinig tijd voor koetjes en kalfjes, we gaan snel de diepte in.

Review Guiselaine Capella

HOE WERKT HET?

 • Je weet wat je wilt vragen: kies een losse sessie (1 uur);
  • Een losse sessie bedraagt 65,- EUR (excl. BTW);
  • Je betaalt vooraf via een veilige automatische betaallink;
 • Je wilt wat vaker sparren:  kies een strippenkaart van 3 losse sessies;
  • Een strippenkaart van 3 sessies bedraagt 179,- EUR (excl. BTW);
  • Je betaalt vooraf via een veilige automatische betaallink;
  • Sessies door jou in te plannen wanneer je er behoefte aan hebt;
 • De sessie zal verlopen via Skype of de telefoon;
 • Je kiest de datum van de eerste sessie in het boekingsformulier;
 • Voorafgaand aan de sessie email je je drie vragen naar Annemarie;
 • Je ontvangt na afloop een email om feedback te geven op het gesprek.

BOEK DIRECT EEN SESSIE MET STEVEN

Boek hieronder direct een uur praktische coaching!

Boek Steven Zwerink
Meer lezen over de digital nomad lifestyle?? Schrijf je dan in:) We geven gave boeken- en filmtips en ook nog af en toe een leuke korting op onze trainingen:)

Wij, Diana en Steven, leven al sinds 2011 als digitale nomaden. Onafhankelijk van locatie doen we ons werk, verdienen we ons geld en leven we op onze voorwaarden. Is dit altijd makkelijk? Zeker niet. Is het de moeite waard? Helemaal! Leef met ons mee en leer van onze reis en geef jouw leven vorm op jouw voorwaarden. 

Wil je meer slimme tips over gezond leven en werken ontvangen?Schrijf je dan in:) We geven gave boeken- en filmtips en ook nog af en toe een leuke korting op onze trainingen:)

Gezond zijn, of beter gezegd: zo gezond mogelijk zijn, is cruciaal om te kunnen leven en werken op jouw voorwaarden. De vier belangrijkste vormen van gezondheid zijn volgens ons: fysieke gezondheid, emotionele gezondheid, mentale gezondheid en spirituele gezondheid.

Wil je meer tips en trucs voor ondernemers? Schrijf je dan in:) We geven gave boeken- en filmtips en ook nog af en toe een leuke korting op onze trainingen:)

Wij, Diana en Steven, ondernemen al sinds 2009 en hebben samen meer dan vijftien jaar ervaring. We nemen je graag mee in onze ondernemersaanpak (heel efficient) en werkwijze (max. vier uur per dag) en kijk op winst uit onderneming (geen geld maar jouw ideale dag). 

Wil je onze avonturen blijven volgen?Laat dan even je email achter (we gebruiken geen facebook of instagram)

Goede content, met tijd een aandacht geschreven. Verhalen en vragen die je aan het denken zetten. Soms vestigen we je aandacht op een vette training, een cool boek of een goede film. Lijkt je dat wat? Abonneer je dan op ons bommetje. Het is ons belangrijkste kanaal om met je te communiceren want je kunt ons niet meer vinden op FB of Insta. Daar zijn we mee gestopt. Laat je naam en email achter en je hoort van ons!

Met bewuste en ondernemende groet,

Steven en Diana:)

50% KORTING OP DE EERSTE MAAND DIGITAL NOMAD PROGRAMMABegin 2020 goed en kijk nu of het Digital Nomad Programma wat voor je is!

Overweeg jij om in 2020 locatie-onafhankelijk te gaan ondernemen? Maak dan nu met korting kennis met ons. Meld je aan voor 31 januari en je ontvang de eerste maand 50% korting! Afmelden kan op elk gewenst moment!

Aanmelden
X