WONDERLIJKE COACHES | DIANA VERMEIJ

DIANA VERMEIJ

Digital Nomad, Lifestyle Design, Voor jezelf beginnen, Reizen, Mexico, Midden-Amerika.

Een sessie met Diana kenmerkt zich door haar luisterend oor. Diana hoort niet alleen wat je zegt, ze luistert ook echt naar wat je bedoeld. Ze heeft veel kennis van leven als digitale nomade, is een onderneemster in hart en nieren en zal je altijd helpen een volgende stap te vinden op jouw weg. Doordat ze zelf een lange weg heeft afgelegd van corporate carriere tijger naar digitale nomade weet ze als geen ander dat echte verandering tijd kost maar altijd begint met die eerste (of volgende) stap, ze zal je inspireren om die volgende  stap te zetten die voor jou belangrijk is.

 

DIANA’S WERKWIJZE
Ik ben een echte luisteraar. Door goed te luisteren kan ik de juiste vragen stellen. Soms zijn die vragen bedoeld om je een spiegel voor te houden en soms zijn ze kritisch en meedenkend, ze zijn echter altijd bedoeld om jou een stap verder te helpen in jouw proces op weg naar een nog betere en mooiere versie van jezelf. Tijdens een uur coaching vertel jij en vraag ik. Ik zal aandachtig naar je luisteren om vervolgens uit mijn eigen ervaring en kennis te putten en je gegarandeerd verder te helpen. Soms plant ik een zaadje dat pas later tot bloei komt maar je zult het resultaat zeker zien en voelen.

HOE WERKT HET?

 • Je weet wat je wilt vragen: kies een losse sessie (1 uur);
  • Een losse sessie bedraagt 65,- EUR (excl. BTW);
  • Je betaalt vooraf via een veilige automatische betaallink;
 • Je wilt wat vaker sparren:  kies een strippenkaart van 3 losse sessies;
  • Een strippenkaart van 3 sessies bedraagt 179,- EUR (excl. BTW);
  • Je betaalt vooraf via een veilige automatische betaallink;
  • Sessies door jou in te plannen wanneer je er behoefte aan hebt;
 • De sessie zal verlopen via Skype of de telefoon;
 • Je kiest de datum van de eerste sessie in het boekingsformulier;
 • Voorafgaand aan de sessie email je je drie vragen naar Annemarie;
 • Je ontvangt na afloop een email om feedback te geven op het gesprek.

BOEK DIRECT EEN SESSIE MET DIANA

Boek hieronder direct een uur praktische coaching!

Boek Diana Vermeij
Meer lezen over de digital nomad lifestyle?? Schrijf je dan in:) We geven gave boeken- en filmtips en ook nog af en toe een leuke korting op onze trainingen:)

Wij, Diana en Steven, leven al sinds 2011 als digitale nomaden. Onafhankelijk van locatie doen we ons werk, verdienen we ons geld en leven we op onze voorwaarden. Is dit altijd makkelijk? Zeker niet. Is het de moeite waard? Helemaal! Leef met ons mee en leer van onze reis en geef jouw leven vorm op jouw voorwaarden. 

Wil je meer slimme tips over gezond leven en werken ontvangen?Schrijf je dan in:) We geven gave boeken- en filmtips en ook nog af en toe een leuke korting op onze trainingen:)

Gezond zijn, of beter gezegd: zo gezond mogelijk zijn, is cruciaal om te kunnen leven en werken op jouw voorwaarden. De vier belangrijkste vormen van gezondheid zijn volgens ons: fysieke gezondheid, emotionele gezondheid, mentale gezondheid en spirituele gezondheid.

Wil je meer tips en trucs voor ondernemers? Schrijf je dan in:) We geven gave boeken- en filmtips en ook nog af en toe een leuke korting op onze trainingen:)

Wij, Diana en Steven, ondernemen al sinds 2009 en hebben samen meer dan vijftien jaar ervaring. We nemen je graag mee in onze ondernemersaanpak (heel efficient) en werkwijze (max. vier uur per dag) en kijk op winst uit onderneming (geen geld maar jouw ideale dag). 

Wil je onze avonturen blijven volgen?Laat dan even je email achter (we gebruiken geen facebook of instagram)

Goede content, met tijd een aandacht geschreven. Verhalen en vragen die je aan het denken zetten. Soms vestigen we je aandacht op een vette training, een cool boek of een goede film. Lijkt je dat wat? Abonneer je dan op ons bommetje. Het is ons belangrijkste kanaal om met je te communiceren want je kunt ons niet meer vinden op FB of Insta. Daar zijn we mee gestopt. Laat je naam en email achter en je hoort van ons!

Met bewuste en ondernemende groet,

Steven en Diana:)

50% KORTING OP DE EERSTE MAAND DIGITAL NOMAD PROGRAMMABegin 2020 goed en kijk nu of het Digital Nomad Programma wat voor je is!

Overweeg jij om in 2020 locatie-onafhankelijk te gaan ondernemen? Maak dan nu met korting kennis met ons. Meld je aan voor 31 januari en je ontvang de eerste maand 50% korting! Afmelden kan op elk gewenst moment!

Aanmelden
X