WONDERLIJKE COACHES | KIM LANJOUW

KIM LANJOUW

Freelance Marketeer, Zingeving, Zachte kracht, Levensgenieter, Reislustig

Wie ben jij? Waarom doe je wat je doet? En wie zou je zijn als niks je in de weg stond? Een sessie met Kim kenmerkt zich door vragen die ertoe doen. Ze biedt een luisterend oor en door middel van haar zachte aard weet ze iedereen op hun gemak te stellen. Met haar scherpe analyserende vermogen weet ze al snel bij mensen tot de kern te komen en begrijpt ze met welke zaken je worstelt.

Sinds 2015 woont ze met haar vriend Rob en zoontje Tom op Tenerife. Hier heeft ze voor zichzelf tijd gecreëerd om vooral veel bezig te zijn met andere belangrijke dingen naast haar eigen Marketing business (www.lanjoumarketing.nl). Denk aan aandacht voor haar jonge gezin, meditatie, gezonde voeding, yoga en persoonlijke ontwikkeling. Ze gelooft in het ontwerpen van je eigen leven en het integreren van alles wat je leert op een gebalanceerde manier. Waardoor ze steeds meer geniet van elk moment en aandacht kan hebben voor de kleine dingen. Ze heeft het bedrijf Zenerife (www.zenerife.com) met haar vriend Rob opgericht waarin ze mensen coacht om hun eigen leven te gaan vormgeven.

Kim is van origine Marketeer en kan dus makkelijk jouw (zakelijke) ideeën doorvertalen naar een (marketing)plan dat klopt met jouw innerlijke kompas. Ze is creatief en houdt erg van brainstormen over mooie (marketingcommunicatie) ideeën.

Werkwijze van Kim

Wat je van mij mag verwachten is een mooi gesprek waarin ik je in eerste instantie veel vragen zal stellen en jij veel aan het woord zult zijn. Wat is de aanleiding van dit gesprek? Waar lig je ’ s nachts van wakker? Welke waarden zijn voor jou belangrijk? Afhankelijk van het onderwerp zal ik je inzichten en suggesties geven. Je mag van mij een spiegel verwachten maar dan wel op een zachte manier gepresenteerd. In mijn coaching sessies deel ik ook over mijn eigen ervaringen met bijvoorbeeld angsten waarmee ik te maken heb gehad (en heb) nu ik vanuit het buitenland onderneem. Ook put ik uit de inzichten die ik heb gekregen vanuit verschillende Vipassana meditatie retraites, NLP-training, persoonlijk leiderschapstraining en boeken die ik heb gelezen. Ik heb gemerkt dat het delen van deze inzichten vaak helpend is voor mensen omdat ze de dingen dan eens vanuit een ander perspectief zien.

Mocht het thema juist meer te maken hebben met het opzetten van een bedrijf en het bedenken van de juiste marketing, dan gaan we daar natuurlijk mee aan de slag! Mijn sessies beginnen vaak breed maar gaan uiteindelijk wel naar concrete actie. Zonder actie blijft het namelijk slechts een droom. En dat zou toch doodzonde zijn

HOE WERKT HET?

 • Je weet wat je wilt vragen: kies een losse sessie (1 uur);
  • Een losse sessie bedraagt 65,- EUR (excl. BTW);
  • Je betaalt vooraf via een veilige automatische betaallink;
 • Je wilt wat vaker sparren:  kies een strippenkaart van 3 losse sessies;
  • Een strippenkaart van 3 sessies bedraagt 179,- EUR (excl. BTW);
  • Je betaalt vooraf via een veilige automatische betaallink;
  • Sessies door jou in te plannen wanneer je er behoefte aan hebt;
 • De sessie zal verlopen via Skype of de telefoon;
 • Je kiest de datum van de eerste sessie in het boekingsformulier;
 • Voorafgaand aan de sessie email je je drie vragen naar Annemarie;
 • Je ontvangt na afloop een email om feedback te geven op het gesprek.

BOEK DIRECT EEN SESSIE MET KIM

Boek hieronder direct een uur met Kim

Boek Kim
Wil je onze avonturen blijven volgen?Laat dan even je email achter omdat we geen social media gebruiken

Goede content, met tijd een aandacht geschreven. Verhalen en vragen die je aan het denken zetten. Soms vestigen we je aandacht op een vette training, een cool boek of een goede film. Lijkt je dat wat? Abonneer je dan op ons bommetje. Het is ons belangrijkste kanaal om met je te communiceren want je kunt ons niet meer vinden op FB of Insta. Daar zijn we mee gestopt. Laat je naam en email achter en je hoort van ons!

Wil je weten of het Firestarter Programma iets voor jou is?

Boek dan nu een halfuurtje kennismaken met ons!

Tijdens dit halfuur kun je ons alles vragen wat je wilt en vertellen wij je wat meer over het programma en wat je kunt verwachten. Dit gesprek is gratis en bedoeld om te kijken of de training wat voor je is:)

Boek kennismaking