WONDERLIJKE COACHES | MARIËTTE VAN HOEVE

MARIËTTE VAN HOEVE

Lifestyle, Loopbaan, Digitale Nomade, Carrière

‘Shit, ik pas niet!’ Wat als ik toen had geweten wat ik nu weet? Lekker makkelijk achteraf praten maar een beetje (h)erkenning om mij heen was toch wel fijn geweest.

Het heeft mij jaren gekost om te accepteren dat ik anders ben. Het constante gevoel alsof ik in de verkeerde film liep of een te kleine jas aan had. Het leek alsof ik de plank steeds nèt missloeg. Het gevolg was een eindeloze zoektocht om te kijken hoe en waar ik dan wel zou passen. Een tijd vol onzekerheid, wantrouwen tegenover mijn eigen gevoelens en depressies. Dodelijk vermoeiend.

Na een zware burnout met een pittige depressie, had ik op mijn 48ste in  2015 eindelijk de ballen alles om te gooien: ik ben mobiel gaan wonen en werken binnen Nederland. Eindelijk lijkt er een vorm te zijn voor mij waarbinnen het leven wel klopt. Het gevoel van vrijheid en het knusse, veilige van mijn tiny home (40 jaar oude, 7 meter lange Mercedes bus) past mij: het leven als een digitale nomade. Welke vorm past jou?

Ben je het ook zat je energie te verspillen aan ‘passend zijn’? Wil je ook de vrijheid voelen anders te mogen zijn dan de rest? Heb je behoefte aan een gelijkgezinde hierover te sparren?

‘De sessies met Mariëtte hebben mij geholpen inzicht te krijgen in mijzelf, inspiratie op te doen voor de volgende stap en het lef te voelen om uniek te zijn. Ik voel mij nu trots dat ik niet als ieder ander ben.’

Werkwijze van Mariëtte
Sessies met Mariëtte staan in het teken van vragen stellen die er toe doen, die je helpen inzicht te krijgen in je drempels/angsten en inspireren tot anders denken over jezelf in relatie tot veranderingen. Geen oordeel, geen sturen en geen slap geklets maar open, concreet en passend. Let’s do it!

HOE WERKT HET?

 • Je weet wat je wilt vragen: kies een losse sessie (1 uur);
  • Een losse sessie bedraagt 45,- EUR (excl. BTW);
  • Je betaalt vooraf via een veilige automatische betaallink;
 • Je wilt wat vaker sparren:  kies een strippenkaart van 3 losse sessies;
  • Een strippenkaart van 3 sessies bedraagt 125,- EUR (excl. BTW);
  • Je betaalt vooraf via een veilige automatische betaallink;
  • Sessies door jou in te plannen wanneer je er behoefte aan hebt;
 • De sessie zal verlopen via Skype of de telefoon;
 • Je kiest de datum van de eerste sessie in het boekingsformulier;
 • Voorafgaand aan de sessie email je je drie vragen naar Mariëtte;
 • Je ontvangt na afloop een email om feedback te geven op het gesprek.

BOEK DIRECT EEN SESSIE MET MARIËTTE

Boek hieronder direct een uur praktische coaching!

Boek Mariëtte

Wil je weten of het Digital Nomad Programma iets voor jou is?

Boek dan nu gratis een halfuurtje kennismaken met ons!

Tijdens dit halfuur kun je ons alles vragen wat je wilt en vertellen wij je wat meer over de training en wat je kunt verwachten. Dit gesprek is gratis en bedoeld om te kijken of de training wat voor je is:)

Boek kennismaking

Wil je weten of het Firestarter Programma iets voor jou is?

Boek dan nu een halfuurtje kennismaken met ons!

Tijdens dit halfuur kun je ons alles vragen wat je wilt en vertellen wij je wat meer over het programma en wat je kunt verwachten. Dit gesprek is gratis en bedoeld om te kijken of de training wat voor je is:)

Boek kennismaking