BUSINESS INTENSIVE

laat je bedrijf groeien en ontwikkel je skills als ondernemer!

Diana en Steven als sparringspartners aan je zijde is gegarandeerd groeien als ondernemer!

Dat kan via een strippenkaart van 6 sessies óf tijdens een drie maanden durende ‘intensive’,
waar we naast tweewekelijks Skype contact ook opdrachten via email bieden.

Soms strategisch, soms online aan je website.

Jij bepaalt en je bouwt met focus verder aan je bedrijf.

 

strippenkaart: 390 EUR excl BTW (6 sessies)
3 maanden traject: 630 EUR excl BTW

WAT IS EEN BUSINESS INTENSIVE?

 Onze 1-op-1 business training en begeleiding helpt om jouw bedrijf
met de juiste focus tot bloei te brengen.

De business intensive is een traject waar je op in kunt stromen als je onze online programma’s hebt afgerond (bijvoorbeeld) het Digital Nomad Programma (locatie onafhankelijk bedrijf starten), het Step Forward Programma (bedrijf starten), of het Firestarter programma (bedrijf starten vanuit Outplacement). Je hebt een bedrijf opgestart, je eerste klanten bedient (of in het proces deze te bedienen) en je hebt je website afgemaakt. Tijdens de Business Intensive sessies zet je de volgende stappen in het opbouwen van je bedrijf. We videobellen regelmatig en je kunt gestructureerd gesprekken van 45 minuten verwachten. Hierin bespreken we een door jou ingestuurd onderwerp óf bespreken we je inzending van een gemaakte opdracht die je van ons hebt gekregen. Je kunt ons uiteraard alles vragen tijdens zo’n sessie en we nemen de volle tijd om met je mee te denken, feedback te geven op wat je instuurt, je te koppelen aan mensen uit ons netwerk als dat relevant is voor de vraag die op tafel ligt. Het onderwerp van deze sessies kan strategisch van aard zijn of meer te maken hebben met levensstijl keuzes of de gezondheid van je bedrijf. Het kan zelfs praktische hulp zijn met je website. Met deze business begeleiding heb je twee ervaren ondernemers aan je zijde die je concreet helpen met het bouwen van je bedrijf.

 

Ondernemen is doen. Als je ons kent, is het geen geheim dat wij echte doeners zijn en je graag meenemen in het zelf ontwikkelen van een doeners mentaliteit. We vinden het heel gaaf je te laten zien welke stappen je moet zetten en in welke volgorde, terwijl je op onze uitgebreide expertise kunt leunen. Onze klanten zeggen: ‘je trekt me telkens aan mijn jasje het logische pad weer op‘ en ‘als ik door alle bomen het bos niet meer zie, is het zó fijn om even met je/jullie te sparren!

 

Scroll naar beneden om te lezen welke twee opties Business Coaching we aanbieden:

VORMEN VAN BUSINESS COACHING

 Een strippenkaart en een intensiever 3 maanden traject.

BUSINESS STRIPPENKAART (6 SESSIES)

Zes keer een sessie op Skype van 45 minuten. Via onze online kalender kun je een afspraak inplannen met Diana óf Steven. De eerste sessie besteden we aan het definiëren van een startpunt. We bespreken waar je aan wilt werken en delen vervolgens de sessies in naar een aantal thema’s. We bereiden elke sessie aan beide kanten goed voor: je stuurt ons je werk en je vragen van tevoren, wij nemen dat door. De sessie vindt plaats via Skype of onze zakelijke Whatsapp.

– Aantal: 6 sessies
– Duur: 45 minuten
– Prijs: 390 EUR (ex BTW)
– Geldigheid: onbeperkt

BUSINESS INTENSIVE (3 MAANDEN)

Een individueel traject van 3 maanden met elke twee weken een sessie van 45 minuten op Skype of Whatsapp. We doen een intakegesprek en maken een ‘nulmeting‘ van jouw gezondheid en dat van je bedrijf. We maken een planning die we gaan uitvoeren samen. Je zult merken je dat je daar grote stappen zet. Tussen de sessies door ontvang je van ons op jouw ontwikkelingsproces gerichte e-mails met inspiratie en opdrachten.

– Aantal: 6 sessies van 45 minuten
– Content: 6 e-mails met opdrachten
– Vragen stellen via email/ zakelijke whatsapp
– Prijs: 640 EUR (excl BTW)

BIJ WIE MOET IK WAARVOOR ZIJN?

Tijdens deze Business Intensive Coaching kun je kiezen uit sessies met Diana of sessies met Steven. Hieronder lees je meer over onze kwaliteiten en waar je ons voor kunt inzetten.

STRATEGISCH MET DIANA

Strategische sessies met Diana die je aan de hand nemen bij het opbouwen van je bedrijf binnen de thema’s: klanten, conversie en content. Dan kun je bijvoorbeeld aan de volgende dingen denken:

– Op welke doelgroep richt ik me en hoe segmenteer ik goed?

– Hoe bouw ik autoriteit op online en hoe trek ik daarmee de ‘juiste’ klanten aan?

– Op welke voorwaarden ga ik werken voor mijn klanten en hoe communiceer ik dat?

– Hoe kan ik met mijn website (nieuwe) klanten aantrekken?

– Hoe word ik organisch vindbaar?

– Welke content past bij mijn propositie?

– Hoe bereik ik mijn klanten online?

– Hoe zet ik een online training op qua content en platform?

– Hoe zet ik een webshop strategisch goed op?

GEZONDHEID EN WEB MET STEVEN

Sessies met Steven waarin je gewoonten aanleert die een gezonde basis voor je werkweek vormt. Met hem werk je daarnaast aan je website en online zichtbaarheid:

– Het maken van achterliggende, converterende sales pagina’s

– Het klikpad naar het gewenste klikdoel goed aanleggen (online funnel)

– Het maken van boekingsformulieren en auto-reply emails

– De basis maken voor SEO op je belangrijkste pagina’s

– Implementeren van betaalmodules om je klanten online te laten betalen

– Het aanleggen van een tweetalige website: installatie en uitleg

– Het koppelen van shop items aan content op je site

– Het aanleggen van een nieuwsbrief

– Het beveiligen van je site: installatie en uitleg

WAT ZEGGEN ANDEREN OVER HET
BUSINESS COACHINGSTRAJECT?

Janneke: van ‘rat-race‘ naar reizende zwerver
met een virtueel kantoor naar ondernemen vanuit Bali.

een eigen bedrijf starten janneke wonderlijk werken

Na een aantal jaren over de wereld gezworven te hebben, is Janneke neergestreken op Bali waar ze een groot deel van het jaar woont. Daar heeft ze een nieuw bedrijf opgezet dat vette ontdekkingsreizen organiseert. Een paar fragmentjes uit het mail verkeer van het business intensive coachingstraject van Janneke:

 

Was echt superfijn om vorige week met je te kletsen. En ik voel me echt ongelofelijk speciaal dat je tijd wilt maken tijdens je verlof om business coaching voort te zetten. Dat waardeer ik echt enorm!!

 

Waar ik vorige week nog dacht dat we een heel plan qua blogposts/ onderwerpen/ website inrichting etc. zouden maken heb je me flink aan het denken gezet. Heel fijn, want ik was dus eigenlijk een beetje de weg kwijt zonder het me echt te realiseren.

 

Dat testen van de eerste avontuurlijke verrassingsreis…! Dankjewel dat je me hebt laten inzien dat ik juist haar [de eerste klant] naar een andere locatie kon sturen. Dat was idd de perfecte keuze en ik begrijp dat helemaal! Dat is ook precies waarom ik het zo fijn vind om je als business coach te hebben. Het was toch een beetje een angst om haar iets te laten doen in tegenovergestelde richting van wat ze altijd doet. Dat is ook precies waar het met mijn reizen om gaat natuurlijk, maar goed om dat voor iemand zo te organiseren is dan toch altijd even spannend.

DIT WIL IK WEL!

Momenteel zijn er een aantal plekken vrij voor een strippenkaart of 3 maanden traject. Vul het formulier in, dan hoor je snel van ons wanneer je kunt beginnen.

Firestarter - Outplacement (update 21 oktober 2019)
digital nomad programma
X